10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť
  • 22.08.2016
  • Silvia Karasová

Čo všetko je o Panne známe? Jej symbolom a zároveň živlom je pôda a zem, ktorá je ku koncu leta pripravená zožať všetku úrodu.

Vždy pripravené sú aj osoby narodené v tomto znamení. Sú praktické, pragmatické, racionálne, sem tam kritické a hlavne plné života, plánov a energie.

Častokrát myslia nielen na seba, ale aj na svojich blízkych. Aby však nezabúdali ani na svoje dobro, na týchto 10 vecí by rozhodne nikdy nemali dopustiť.

Odporúčame prečítať: Dieťa Panna – čím vás poteší a čím prekvapí?

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

FANTÁZIA

Ste obdarené mimoriadnou fantáziou avšak pri riešení všetkých praktických vecí do skutočného života na ňu neraz zabúdate. Potom sa z vás stáva tak trochu puritán, tak trochu flegmatik, tak trochu prílišný pragmatik. Vďaka fantázii však dokážete rozveseliť aj upršané dni a rozhýbať tiež svoju kreatívnu stránku. Fantáziu využite aj pri činnostiach, ktoré máte v kolónke hobby.

Odporúčame prečítať: 10 vecí, na ktoré by Lev nemal dopustiť

RELAX

Fotografujte, šite, vyrábajte, pečte, varte, maľujte, píšte, či skladajte piesne. To je pre vás totiž najlepší relax. Každá z vás má nejakú zručnosť, a aj keď ste na ňu doteraz nenaďabili, keď popustite uzdu svojej fantázii, určite ju v sebe objavíte. Mali by ste si pravidelnej vyhradiť čas len pre seba, časom možno zistíte, že môžete spojiť príjemné s užitočným a vďaka svojim malým veľkým dielkam možno začnete aj zarábať. 

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

POHYB

Ten sa zíde každej z nás, najmä ženy narodené v znamení Panny však majú časom tendencie spohodlnieť a akosi sa prestať hýbať. Najprv je to len nenápadné zväčšenie konfekčného čísla o jednu veľkosť, neskôr sa nadváha môže prejaviť aj v podobe zdravotných problémov. Nezabúdajte na to, že nikdy nie je neskoro, hlavne sa rozhýbte čím skôr.

Odporúčame prečítať: Aké znamenie sa hodí k tomu vášmu?

RODINA

Občas sa vám stane, že sa viete so svojimi blízkymi pohádať až priveľmi. Snažte sa takéto takzvané tiché domácnosti obmedzovať a udržujte rodinnú atmosféru radšej v pohode, než hádke. Snažte sa svojim blízkym tiež odpúšťať a viac sa vžite do ich kože.

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

NÁKUPY

Občas si doprajte. Vaše znamenie je až príliš šetrné. Otáčate každú mincu, vyhľadávate akcie, nekúpite si nič po čom vám srdce piští, radšej doprajete druhým, no sebe málokedy. Zmeňte to a aspoň z času na čas si urobte radosť aj vy. Nemusíte zachádzať do extrémov, no ak už dlhšiu dobu po niečom pokukávate, nečakajte, že vám to kúpi niekto iný.

Odporúčame prečítať: Vyliečte si zlomené srdce liečivým kameňom

DOMÁCNOSŤ

Milujete rekonštrukcie, dizajn interiéru a hlavne čistotu a funkčnosť. Pokojne tieto svoje schopnosti uplatňujte vo svojej domácnosti, ale druhým do chodu tej ich radšej nezasahujte. Máte tendencie miešať sa, aj keď to myslíte dobre, nie každý to však môže pochopiť. Pri vedení vlastnej domácnosti z toho ale nevynechávajte členov svojej rodiny. Inak si zvyknú, že všetko chcete mať len po svojom a raz zistíte, že ste na všetko samé. 

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

DETAILY

Až príliš na nich visíte. Skúste si život trochu zjednodušiť a netrápte svoju myseľ skúmaním aj tých nepodstatných drobností. Ste priveľké detailistky, čo v práci určite nie je na škodu, avšak vo vzťahoch sa to zvykne obrátiť proti vám. Uvoľnite sa a nebojte sa aspoň občas neplánovať.

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku

NÁROKY

Ľahko sa hovorí, ťažšie sa to robí. Vy samé najlepšie viete, že ulahodiť vám je niekedy doslova úloha nemožná. Niekedy dokonca ani vy samé nie ste spokojné s tým, čo si vyberiete. Neustále chcete niečo meniť, zlepšovať. Jedno ledva dosiahnete, už túžite po inom. Ak by ste sa však naučili upúšťať zo svojich nárokov, zistili by ste, že aj v jednoduchosti je krása.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Sládečková 02.12.16 08:32

KS
karma
-1.00

Veľmi pekne spracovaný článok :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní