10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť

10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť
  • 18.09.2016
  • Silvia Karasová

V rámci zverokruhu sú výnimočné aj tým, že ide o jediné znamenie, ktoré nesie názov veci a žiadnej živej bytosti. To, ale neznamená, že by Váhy mali byť chladné. Ak aj občas sú, je to len zdanie. Pre pokoj v duši si radšej pozrite 10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť. 

September sa nám prehupol do svojej druhej polovice a k pomyselnému žezlu sa pomaly, ale isto dostávajú váhavé Váhy. Toto vzdušné znamenie je známe svojou nerozhodnosťou, avšak ak si myslíte, že je to ich najtypickejšia vlastnosť, ste na omyle. Váhy sú bytosti éterické, miestami až nadpozemské, so silnými umeleckými sklonmi a mimoriadnym zmyslom pre spravodlivosť. V rámci zverokruhu sú výnimočné aj tým, že ide o jediné znamenie, ktoré nesie názov veci a žiadnej živej bytosti. To, ale neznamená, že by Váhy mali byť chladné. Ak aj občas sú, je to len zdanie. Pre pokoj v duši si radšej pozrite 10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť. 

Odporúčame prečítať: Šípky plné vitamínu C hrajú na jeseň prím

10 vecí, na ktoré by Panna nemala dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

LÁSKA

Ich vládnucou planétou, podobne ako aj u znamenia Býk, je planéta Venuša, ktorá je paňou lásky, romantiky, nehy, aj vášne. Váhy sú obvykle v oblasti lásky hanblivé, čím sa často pripravia o možnosť zaujímavého zoznámenia. Nielenže mávajú problém osloviť osobu, ktorá sa im páči, robieva im problém tiež prijať pozvanie, darčeky, náklonnosť a lásku vôbec.

UMELECKÝ KÚTIK

Či bývate v garzónke, vo svojej starej detskej izbe, alebo máte klasický 3-izbový byt, či väčší dom. Ak ste sa narodili v znamení Váh, rozhodne by ste si mali dopriať svoj vlastný umelecký kútik. Nezáleží na tom, koľko metrov štvorcových bude mať, podstatné je to, že budete mať svoje miestečko na kreatívne vyžitie.

SAMOTA

Patríte k spoločenským bytostiam, ktoré milujú svojich priateľov, rodinu, kolegov a s nimi spojenú zábavu aj nočný život. Avšak čas od času na vás príde potreba byť osamote. Ak ju nenaplníte, môže na vás doľahnúť smútok, depresie a všeobecná nespokojnosť. Nebojte sa byť samé a v týchto okamihov spoznávajte samú seba. 

Odporúčame prečítať: Zdravé ovocné oleje: maliny, ríbezle, jahody

10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

MEMORUJTE

Mnohé z vás, pokojne môžeme povedať, že väčšinu z vás, to ťahá k umeniu. Rady spievate, tancujete, maľujete, tvoríte. Čo dokáže každá z vás je písanie. Zaveďte si denníček, cestovateľský aj osobný, lepte fotky a dávajte dokopy svoje spomienky.

KRÁSY PRÍRODY

Nemáme na mysli len fyzickú krásu, ale všetko krásne vôkol vás. Keď niekto dokáže oceniť rannú rosu v tráve, dokonalosť pavučiny, či umelecký talent prvého mrazu, ste to práve vy. Venujte pozornosť detailom vôkol seba, napĺňajú vás totiž energiou.

SPRAVODLIVOSŤ

Ako sme už spomenuli, vaše znamenie má silný zmysel pre dobro, česť a spravodlivosť. Nenechajte v sebe tieto vlastnosti dnešnou dobou zahynúť a rozvíjajte ich. Zastávajte sa slabších a nebojte sa nahlas vysloviť pravdu.

DOBROČINNOSŤ

Váhy sa potrebujú realizovať vo viacerých smeroch a jedným z nich môže byť aj dobročinnosť. Ak cítite, že potrebujete pomáhať druhým, nájdite si tú svoju oblasť, či už s ľuďmi, zvieratkami, alebo s prírodou. 

Odporúčame prečítať: Aké sú trendy tohtoročnej jesene?

10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

TANEC

Osoby narodené v tomto vzdušnom znamení nemávajú síce sklony k nadváhe, predsa len, kto sa hýbať nebude, nejaké tie kilá navyše sa mu nevyhnú. Vy začnite tancovať. Tanec a hudba vám totiž dodávajú hormóny šťastia a pomáhajú vám bojovať so smútkom a melanchóliou.

ROZPRÁVKY

Kúsok detstva so sebou nosíte celý svoj život. Nechajte aspoň občas prejaviť sa to malé dievčatko, ktoré vo vás žije. Zapnite si rozprávky, zahrajte sa, maľujte, čítajte čarovné príbehy a snívajte.

POZORUJTE

Máte skvelé pozorovacie schopnosti, bola by škoda nevyužívať ich. Vďaka pozorovaniu, sa môžete v živote dozvedieť omnoho viac než iní, všímavosť vás posunie na vyššie miesta a bližšie k vytúženým cieľom. 

Odporúčame prečítať: Inšpirujte sa 3 chutnými raňajkami z ovsených vločiek


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 20.09.16 21:35

SK
karma
114.00

VÁHY doma nemáme

  • 0
Odpovedať

Katarína Sládečková 02.12.16 08:32

KS
karma
-1.00

Posielam mojej sestre :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní