3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne

3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne
  • 30.10.2016
  • Ján Hamrák

Ženy si častokrát o mužoch myslia, že sú nevšímaví. Niečo pravdy na tom určite bude.

Mužský pohľad na ženu totiž v mnohých prípadoch nezachytí jemné detaily, ktoré zbadá iná žena v podstate ihneď. Väčšina mužov si ich nevšimne ani na druhý pohľad, ani na tretí pohľad...respektíve si ich všimne keď ich na ten ktorý konkrétny ,,detail“, napríklad v podobe svojho nového účesu žena upozorní.

A čo si vlastne muži najčastejšie na ženách nevšímajú? Po rozhovoroch s príslušníkmi mužského pohlavia sme pre vás zostavili hitparádu troch víťazov, nazvime to mužskej nepozornosti.

Odporúčame prečítať: Halloween – sviatok všetkých strašidiel

3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne

Zdroj: Shutterstock®

1. Vaša nová blúzka (tričko, bunda, džínsy, kabelka, dosaďte čo uznáte za vhodné)

Ono to nie je možno úplne tak, že by si to muž vôbec nevšimol. Závisí od muža. Niektorí majú zrak ako orol skalný a vidia všetko a všade. Len nie akurát váš nový kus šatníka. Z vlastnej skúsenosti viem, že na vine je mnohokrát farba. Napríklad magentová blúzka, cyklaménové tričko...Pre všetkých svätých ako na to môže chlap prísť ak tú farbu ani len nepozná? Chlap vie, že existuje fialová farba, možno aj svetlofialová, a minule počul že v ďalekých krajoch za morom vraj videli aj tmavofialovúsmiley. A to je tak všetko. Podobne vaše nové džínsy so supermoderným strihom...chlap vie, že ich máte viac ako on, vie tiež to že vaša skriňa je podstatne väčšia ako jeho a...koniec. Kabelky sú na tom úplne podobne, pre chlapa je to väčšinou iba synonymický výraz pre zmenšenú verziu Bermudského trojuholníka kde sa strácajú a objavujú veci bez akejkoľvek logikywink.

Odporúčame prečítať: 10 dôvodov, prečo čítať knihy

3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne

Zdroj: Shutterstock®

2. Váš mejkap

Má na perách rúž, či nemá? Je namaľovaná, či nie je? Je to mejkap, alebo nie? Otázky, ktoré mužovi preblesknú na sekundu hlavou, a potom sa vyparia do vzduchoprázdna. Podstatné je že ste  pre neho atraktívna, no keby mal rozumieť celému procesu, ktorý okolo toho je, tak to už je na jeho mozog priveľa. Aspoň na môj určite. Samozrejme, že si asi každý chlap všimne ženu s veľmi výrazným mejkapom, teda takú čo sa zmachlí ako ruská matrioška. No pokiaľ sa dotyčný pán neživí pantomímou tak o mejkape vie akurát tak jednu jedinú vec. Že podľa neho to celé trvá príliš dlho a vždy kvôli tomu niekde meškátewink

Odporúčame prečítať: Aké masáže si dopriať na jeseň?

3 veci, ktoré si na vás muž pravdepodobne nevšimne

Zdroj: Shutterstock®

3. Nový účes

No nevšimne...všimne ak odídete ku kaderníkovi s vlasmi po pás a vrátite sa vystrihaná ako príslušník americkej námornej pechoty. Prípadne pri odchode z domu máte vlasy červené a po návrate zelené. To si všimne určite aj ten najväčší ignorant. U nás doma to funguje jednoducho tak, že ak moja lepšia polovička chce aby som jej pochválil nový účes, tak mi povie že má nový účessmiley. Vtedy jej ho bez zbytočného otáľania samozrejme pochválim. A vybavené. Inak sa s klasickou mužskou chorobou, ktorá sa volá ,,selektívna slepota“ (hluchota a nemota) ani bojovať nedá.  Ktorá z milých dám to doma ešte nezažila nech po mne hodí rúžomwink.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Žofia Mažáriová 30.10.16 17:26

ŽM
karma
115.00

Dobre vedieť. Už aspoň viem, že to platí všeobecne, nielen u mojho manžela.

  • 1
Odpovedať

Soňa Krátka 03.12.16 15:26

SK
karma
114.00

aj u nás to tak je, že až o 3 dni sa ma spýta, či mám "nové vlasy"

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní