3x výrazné líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

3x výrazné líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

Líčenie očí nie je žiadna veda. Chce to len zvoliť správne tiene, ktoré sa hodia k farbe vašich očí. Rovnako je tiež dôležité vedieť ovládať štetec a spraviť s ním správne ťahy na správnom mieste.

Základom celého líčenia očí je vedieť tiene poriadne rozmazať. Preto, aj keď používate prsty alebo aplikátory z paletiek, aspoň jeden „blending brush“ by si mal u vás nájsť svoje miestečko.  

Dnes sme si pre vás na inšpiráciu pripravili 3 rôzne líčenia očí s produktmi, ktoré si zamilujete. Použili sme totiž produkty spoločnosti Max Factor, ktoré sú dostupné v sieti FAnn parfumérii

Odporúčame tiež: Je vám horúco? Vypnite si vlasy na 5 spôsobov.

3x jednoduché líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

Zdroj: Shutterstock®

1. Neodbytná hnedá klasika

Prvé líčenie je povedzme, taká klasika. Hnedé líčenie sa dokonale hodí k opálenej pokožke. Takéto líčenie tiež vynikne u žien s modrými alebo zelenými očami, a hnedoočkám dodá krásny šmrnc. Základom líčenia je vždy nanesenie podkladovej bázy, aby líčenie vydržalo naozaj celý deň.

Pri tomto líčení som zvolila tmavší trblietavý hnedý tieň, ktorý som aplikovala do vonkajšieho kútika a rozblendila smerom k obočiu. Na zvyšok celého pohyblivého viečka som naniesla o niečo svetlejší tiež trblietavý tieň. Líčenie som okorenila o čiernu linku. 

Odporúčame tiež: Objavte 6 potravín, ktoré pomáhajú likvidovať akné

3x jednoduché líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

Zdroj: Shutterstock®

2. Dramatické líčenie so slzičkou

Pri druhom líčení som popustila uzdu fantázii. Z paletky Max Factor Masterpiece Nude – 01 CAPPUCCINO som použila najtmavší fialovo - čierny tieň, ktorý celému líčeniu dodal dramatickosť. Aby som ho o trošku zjemnila, tak som pomocou trblietavého vanilkovo – ružového tieňu spravila slzičku. 

Samozrejme pri líčení nesmieme zabúdať ani na obočie, ktoré dotvára celkové líčenie. Naň som zvolila tmavší hnedý matný tieň z danej paletky. Rovnako vďaka korektoru celkové líčenie dotiahnete do konca, pretože vďaka nemu odstránite opadaný tieň, ale aj nadbytočné ťahy štetcom. 

Odporúčame tiež: Líčenie krok za krokom: V lete rozhodne nezostávajte pri čiernej!

3x jednoduché líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

Zdroj: Shutterstock®

3. Zamerané na linku

Pri poslednom líčení zohráva hlavný prím výrazná čierna linka. Ak sa nebojíte trošku experimentovať, tak potiahnite linku až k vnútornému kútiku, kde si spravíte zobáčik. Vytvoríte si tak netradičné líčenie, ktoré je však veľmi šik. Keďže som pri tomto líčení chcela upozorniť na linku, tak som zvolila nenápadné líčenie, ktoré som doladila o zelenú spodnú linku. Tá celému líčeniu dodala letný šmrnc. 

Pri každom tomto líčení môžete ako čerešničku na torte zvoliť umelé riasy. Keďže ja s nimi nie som veľká kamarátka, tak som sa uskromnila so svojimi prirodzenými. Ak zvolíte správnu riasenku, tak umelé nie sú ani potrebné wink 

Odporúčame tiež: 6 trikov, po ktorých budú vaše vlasy vyzerať ako z reklamy

3x výrazné líčenie očí, ktoré zvládne každá žena

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Lucia Šeptáková 27.07.16 05:53

karma
108.00

Krásne.Páči sa mi to posledné líčenie so zelenou.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 03.08.16 21:50

SK
karma
114.00

peknučké

  • 0
Odpovedať

Katarína Janošcová 23.08.16 13:31

KJ
karma
-1.00

Ja mám najradšej hnedú klasiku, určite nie modré tiene,to je smŕŕŕť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní