ADIDAS RUNNERS BRATISLAVA ťa pripraví na ženský beh

ADIDAS RUNNERS BRATISLAVA ťa pripraví na ženský beh

Pre všetky dámy a milovníčky behu pripravil adidas Runners Bratislava sériu čisto ženských tréningov. Tie budú prebiehať na Železnej studničke v rámci 3 týždňov, a to v pondelky: 22.8, 29.8 a 5.9. Štartovať sa bude vždy o 18:00 z parkoviska pri Pure Boost X centre. Tréningy budú prispôsobené všetkým vytrvalostným skupinám a budú ich viesť profesionálne trénerky z tímu adidas Runners, ktoré taktiež zodpovedajú na všetky otázky týkajúce sa behu.

Počas tréningov bude k dispozícii priestor na odloženie vecí a tiež možnosť otestovať si najnovšie bežecké tenisky Pure Boost X značky adidas. Každá účastníčka tréningu bude mať možnosť tieto nové bežecké tenisky získať. Stačí prísť na tréning, otestovať nový model bežeckých tenisiek a odfotiť sa v nich pred našim centrom. Zdieľaj fotku s  #WHYIRUNBRATISLAVA a tenisky môžu byť tvoje!

Na tréningy je potrebná registrácia na stránke www.adidas.sk/adidasrunners, kde nájdete aj viac informácií. Vstup je pre všetky bežkyne voľný.

Odporúčame tiež: Soňa Skoncová: Beh mi dáva pozitívnu energiu

bežecké tréningy bratislava

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 20.08.16 15:52

SK
karma
114.00

zaujímavá akcia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní