Aké budú vzťahy v roku Kohúta?

Aké budú vzťahy v roku Kohúta?
  • 28.01.2017
  • Silvia Karasová

Ako sme si už písali už o pár dní nám odštartujte čínsky rok – rok ohnivého Kohúta. Ten do našich životov prinesie od 28.januára do 15.februára 2018 najmä nové impulzy a príležitosti. A tie sa dotknú aj našich vzťahov. Keďže na láske mnohým z nás záleží hádam najviac, pozrite sa spolu s nami, ako ohnivý, miestami nepochopený Kohút, dokáže nám všetkým zamotať hlavy. Tým, ktoré svoju lásku ešte nenašli Kohút vraj prinesie nové osudové stretnutia a tým, ktoré sú o spriaznenosti so svojím milým presvedčené, Kohút otvorí oči.

Pozor na risk

V roku ohnivého Kohúta sa nepúšťajte na poli lásky do rizika. Bude to platiť tak pre slobodné, ako aj zadané dámy. Single ženám hrozí, že z ničoho nič stratia hlavu pre úplne neznámu osobu. Je veľmi pravdepodobné, že kvôli novej láske budete ochotné vzdať sa všetkého, čo ste si doteraz v živote budovali. Prv než budete konať, rozmýšľajte. Rovnakým heslom by sa mali riadiť aj tie, ktoré už v nejakom vzťahu sú. Riskantné situácie sa budú črtať najmä v podobe nového flirtu. Tie, ktoré sú nespokojné už nejakú tú dobu, možno budú hľadať porozumenie v inom náručí, ak tak urobia veľmi rýchlo pochopia, že šlo o omyl.

Odporúčame prečítať: S kým Kohút najlepšie vychádza?

Aké budú vzťahy v roku Kohúta?

Zdroj: Shutterstock®

Vernosť sa vypláca

Tie, ktoré odolajú neznámej láske, zistia, že vernosť sa im naozaj vyplatí. A nielen tá. Pokiaľ ste mali v partnerstve väčšie problémy, no snažili ste sa to nejako zachrániť, pomôže vám práve ohnivý Kohút. Ten mnohým z nás poskytne záchranné koleso, poradí, pomôže a keď bude treba aj posunie ďalej. Mnohým párom sa tak na poli lásky bude viac než dariť.

Odporúčame prečítať: Aké je dieťa narodené v roku Kohúta

Úspech príde, no nesmiete sedieť so založenými rukami

A toto nebude platiť len v oblasti práce, ale aj čo sa samotných vzťahov týka. Keď ste nešťastné z toho, že ste osamelé, začnite na sebe makať. Zdvihnite si sebavedomie, cvičte, nakupujte, zmeňte imidž a hlavne majte oči otvorené. Doteraz ste možno niektoré ponuky prehliadali, osud sa vám ale tentokrát chystá priniesť niečo poriadne. Nezabúdajte ale aj na ružové okuliare. Do všetkého, aj do lásky, by ste v roku ohnivého Kohúta mali vložiť aj do racia.

Aké budú vzťahy v roku Kohúta?

Zdroj: Shutterstock®

Dobrodružstvo pre každého dobrodruha

Ak patríte k tým osôbkam, ktoré by rady v tomto roku podľahli nespútaným dobrodružstvám, musíte do nich ísť s tým, že nečakajte nič vážne. Pokiaľ je to presne to pravé orechové, čo teraz hľadáte, potom smelo do toho. Môžete precestovať celý svet a nájsť si hneď niekoľko spriaznených duší. O to budú kratšie, o čo intenzívnejšie. Vedzte ale, že Kohút nikdy neprichádza s prázdnymi rukami. 

Odporúčame prečítať: Čínsky rok 2017 - rok ohnivého Kohúta


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 28.01.17 08:44

SK
karma
114.00

...zaujímavé

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 28.01.17 23:21

PV
karma
113.00

Pekný článok.. ;-)

  • 0
Odpovedať

simona vician 05.02.17 22:48

SV
karma
100.00

hm hm hmmmm....

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 20.02.17 20:07

MZ
karma
-1.00

Kiež by sa vyplnilo iba to dobré :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní