Beauty trendy, ktorými sme boli posadnutí: Teraz sa im radšej vyhnite!

Beauty trendy, ktorými sme boli posadnutí: Teraz sa im radšej vyhnite!
  • 28.03.2017
  • Michaela Hollá

Trendy v oblasti krásy sa menia takmer rovnako rýchlo ako tie v obliekaní. Hoci sme minulý rok boli posadnutí týmito novinkami, teraz je už všetko úplne inak.

Svetoví vizážisti a make-up artisti sa opäť vracajú k prirodzenej krása, ktorá aj tak najkrajšia.

Minulý rok azda najväčšie trendy v oblasti krásy udávali kontroverzné sestry Kardashianové. Ich tutoriály na sociálnych sieťach sledovali milióny ľudí a snažili sa aspoň trochu vyzerať ako krásky s arménskymi koreňmi. Táto „hystéria“ sa však tento rok pomaly, ale isto, odobrala do histórie.

Highlighting

Kozmetické spoločnosti na highlighteroch zarobili milióny dolárov, ale „nenápadne“ rozžiarené časti na našej tváre sú už out. Tento produkt môžete na túto jar pokojne schovať do zásuvky.

Dvorný vizážista svetových celebrít ako sú Julia Roberts, Cameron Diaz či Drew Barrymore Alex Ventera však hovorí, že highlighter môžete ešte potrebovať v lete na prirodzené zosvetlenie lícnych kostí a nosa. 

Prečítajte si tiež: Kristína Farkašová: Pre toto sa už neplánujem vrátiť k ryšavej farbe

#insta#photo#makeup#lovemakeup#wakeupandmakeup#polishgirl#smokeyeyes#dark#eyeliners#eyebrow#eyeshadows#lips#blush#glowing#conturing#highlight

Príspevok, ktorý zdieľa Anna MUA & FASHION (@meet_something_special),

Presne vytvarované obočie

Obočie vytvarované do tých najmenších detailov vyzerá stokrát lepšie ako trendy z 90-tych rokov, keď namiesto obočia bola len vytetovaná čiarka. Na módnych prehliadkach však opäť frčí prirodzené (ba až neupravené( obočie, ktoré vôbec nemusí byť vytrhané.

Najlepším príkladom tohto trendy sú modelka a herečka Cara Delevigne, herečka Lily Collins či takmer všetky modelky z Victoria´s Secret. 

Výrazný konturing

Nehoríme, aby ste už nadobro skoncovali s konturingom tváre (každej žene určite pomôže pekná hra s tieňmi), avšak už nie v takej podobe, na akú sme boli zvyknutí.  Skúste jeho jemnejšiu podobu, namiesto umelej masky, ktorá aj tak nemá nič spoločné s vaším pravým ja. 

Bude vás zaujímať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?

Hey New York

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Ombré

Hairstylisti si snáď konečne budú môcť vydýchnuť a ombré či sombré už navždy zmizne z povrchu zemského. Namiesto výrazného prechodu z tmavej farby do svetlej radšej skúste niečo prirodzenejšie ako „sun kissed“, teda vlasy pobozkané slnkom. 

Prečítajte si tiež: Video tutoriál: Krátke vlasy môžu vyzerať chic aj s kučerami!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Lucia Šeptáková 28.03.17 16:40

karma
108.00

Nikdy som tymto trendom ani nepodľahla..

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 28.03.17 21:38

MM
karma
100.00

podaktorí si už tých trendov pamätáme, niektoré sú skutočne úsmevné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní