BEZCHYBNÁ PLEŤ RÝCHLO A JEDNODUCHO!

BEZCHYBNÁ PLEŤ RÝCHLO A JEDNODUCHO!

Vyrážky, tmavé bodky, mastná či podráždená a začervenaná pleť. To sú problémy mnohých žien, ale aj mužov, ktoré by sme nemali ignorovať. Práve naopak, mali by sme s nimi bojovať a postupovať tak každým dňom ku krajšej, no najmä zdravšej pleti.

Práve preto Oriflame prináša vylepšený rad produktov na pleť Pure Skin, ktorých alfou a omegou sú prírodné výťažky zo „super ovocia“ – granátového jablka, papáje a guavy, ktorých jediným cieľom je zanechať vašu pleť čistú, bez prebytočnej mastnoty a zbytočných nedokonalostí uberajúcich na kráse.

RANNÁ A VEČERNÁ RUTINA

Aj keď dnešná doba vyžaduje, aby kozmetické prípravky zaberali hneď a zaraz, nikdy nie je zlé im k tomu dopomôcť pravidelnou a dôkladnou starostlivosťou, ktorú je potrebné opakovať každé ráno pred nalíčením a každý večer po odstránení mejkapu. Vynovený rad Pure Skin vám toto všetko zabezpečí v troch jednoduchých krokoch.

Odporúčame tiež: TEST: ORIFLAME - NovAge Ultimate Lift Advanced

čistenie pleti pure skin oriflame

Zdroj: Shutterstock®

Alfou a omegou každej peknej pleti je čistenie. Nečistoty pleti a prebytočný lesk spoľahlivo odstráni Čistiaci pleťový gél Pure Skin, ktorý neobsahuje olej, no obsahuje výživné výťažky z granátového jablka, kyselinu salicylovú v rámci komplexu Detect. Gél používajte minimálne raz denne, ideálne je však čistenie pleti aj ráno, aj večer.

VIETE, ŽE... Kyselina salicylová je známym pomocníkom pri rôznych kožných ochoreniach? Má silný hojivý účinok a poskytuje vždy rýchlu pomoc pri zápaloch a iných problémoch. Dôležité však je využívať produkty pravidelne.

Po každom čistiacom produkte na pleť je nevyhnutné prácu dokončiť tonizáciou. Osviežujúca tonizačná voda Pure Skin dokončí proces čistenia tak, že odstráni posledné nečistoty, zanechá čistú pleť a zabráni tvorbe vyrážok. Čo ocení každá z nás, je jej sila sťahovať póry... Roztiahnuté sa nepáčia nikomu, no nie? 

Bude vás zaujímať:  

TEST: ORIFLAME - Memories Flirting under Fireworks - Toaletná voda

novinky pure skin oriflame

Zdroj: Shutterstock®

Kto nemá mastnú pleť, nepochopí tento ťažký údel. Môžete si naniesť púdru hoci aj polovicu balenia, aj tak sa budete o pár minút lesknúť. Ženy, ktoré majú túto nevýhodu, zväčša nosia púder a štetec nonstop pri sebe a počas pracovného obeda či večere si musia niekoľkokrátodbehnúť na zdokonaľovaciu pauzu. Lenže toto problém prekrýva, ale nerieši. Skúste pretopoužiť po čistení pleti Zmatňujúce pleťové mlieko Pure Skin a uvidíte, že sa zaraz dostaví okamžité zmatnenie pleti. Mlieko redukuje lesk a zabraňuje tvorbe mazu ihneď, pričom pokožku nevysúša, ale hydratuje. Skúste tento malý zázrak a presvedčte sa samy, že liek na nepríjemné mastenie pokožky tváre existuje!

Viac produktov z tejto kolekcie nájdete na www.oriflame.sk

alebo v aktuálnom katalógu.

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní