Briti sú v posteli citliví, ale nie sebeckí! Ale čo my, Slováci?

Briti sú v posteli citliví, ale nie sebeckí! Ale čo my, Slováci?

Značka Durex nedávno uverejnila prieskum, ako sú so sexom spokojní Briti. Nás ale oveľa viac zaujímalo, ako sme na tom vlastne my? A preto Durex cez leto rozbehol lokálny projekt a pomocou online šetrenia zisťoval, ako sú na tom so sexom Slováci.

A tu to máme!

Jednou z najdôležitejších vecí na sexe by mala byť aj spokojnosť partnera. Prieskum realizovaný značkou Durex1 ukázal, že 56 % Slovákov sa obáva, že sex nie je pre ich partnerov natoľko vzrušujúci, lebo trpia nedostatkom citlivosti. Pritom až 72 % respondentov tvrdí, že nedostatočná citlivosť bola spôsobená práve použitím kondómu, a takmer 55 % Slovákov si myslí, že táto nedostatočná citlivosť spôsobená použitím kondómu mala za následok aj menšiu pravdepodobnosť dosiahnutia orgazmu. A nedostatočná citlivosť prežitá pri použití kondómu následne spôsobila, že až 50 % slovenských respondentov ho následne nikdy viac nepoužilo.

Ďalej podľa nového prieskumu značky Durex2 viac ako tretina (37 %) Slovákov popisuje svoj sexuálny život ako dobrý a až 41 % percent ako skvelý. Len 2 % uvádzajú, že v skutočnosti žiadny sexuálny život nemajú.

Odporúčame tiež:  Do boja proti vráskam

durex pleasure

Zdroj: Shutterstock®

Hoci sa môže zdať, že Slováci sú národnosť, ktorá je s priemerným milostným životom spokojná, viac ako polovica ľudí (54 %) udáva, že by radi zažili častejšie sex, ktorý bude niečím výnimočný. Vaše sny teraz zrealizuje najnovšia pomôcka - Durex Krúžok rozkoše - a Vy aj Váš partner zažijete o triedu lepší sex. Suan Quilliam, odborník Durexu na sex a vzťahy, hovorí, že je to ideálna prvá sexuálna hračka, ktorá z obyčajného sexu urobí dychberúci zážitok.

Vzájomná komunikácia a pochopenie predstáv a prianí toho druhého sú kľúčom k oživeniu vášho sexuálneho života. Keď príde reč na používanie prezervatívov len 10 % slovenských mužov a prekvapivo 20 % slovenských žien uviedlo, že myšlienka, že by mali použiť prezervatív, ich zbavuje chuti na sex. Avšak keď už príde chvíľa prezervatív použiť, až 66 % percent Slovákov sa zhoduje, že by si následný sex užili viac, ak by prezervatív bol tenší, a takmer všetci (94 %) by skúsili nový druh prezervatívu, ak by zaručoval vyššiu citlivosť.

Odporúčame tiež:  Za nedostatkom energie môže byť aj chronický únavový syndróm

náruživý sex

Zdroj: Shutterstock®

Aby vyšiel v ústrety aj týmto prianiam a zaistil nám všetkým lepší zážitok a citlivosť, prichádza Durex s novými Invisible prezervatívmi - najtenšími prezervatívmi od značky Durex. Prezervatív Durex Invisible je tenší než ľudský vlas* a umožní Vám tak blízky kontakt s Vaším partnerom, ako nikdy predtým a zároveň poskytuje vysokú úroveň ochrany a vzrušenia.

Alix Fox, špecialista Durexu na sex a vzťahy, vie, že otázka citlivosti pri sexe môže byť citlivou témou: „Ak vezmete pri výbere prezervatívov do úvahy potreby Vás a Vášho partnera, môže byť sex viac vzrušujúci. Durex Invisible pomáha zvýšiť citlivosť oboch partnerov a robí z použitia prezervatívu ďaleko príjemnejšiu záležitosť, než ste si kedy dokázali predstaviť."

Bude vás zaujímať: Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka?

durex invisible

Zdroj: Shutterstock®

Je na čase pozdvihnúť váš sexuálny život na vyššiu úroveň a vziať so sebou do spálne Durex Invisible a Durex Krúžok rozkoše.

Pre viac informácií navštívte: 

http://www.durexsk.sk/kampane/invisible/  

http://www.durexsk.sk/kampane/durex-krúžok-rozkoše/

*priemerná hrúbka ľudského vlasu 0,075 mm

1 Prieskum realizovaný spoločnosťou Reckitt Benckiser (Slovak Republic) spol. s r.o., v období 24. – 31. august 2016, na vzorke 393 ľudí.

2 Prieskum realizovaný spoločnosťou Reckitt Benckiser (Slovak Republic) spol. s r.o., v období 20. – 29. september 2016, na vzorke 1084 ľudí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní