Chio Tortillas sú mexickou párty priamo doma

Chio Tortillas sú mexickou párty priamo doma

Máte radi mexickú kuchyňu? Ak obľubujete zaujímavé chute, určite vás poteší novinka Chio Tortillas, ktorá prichádza v troch príchutiach.

Vychutnajte si štipľavé ich ako chili, syrové, alebo klasicky jemne solené. Podávať sa môžu ako snack, s dipmi, alebo ako originálny zapekaný recept.

Chio Tortillas je originálnym občerstvením, ktorým prekvapíte svojich priateľov a návštevu. Chrumkavé trojuholníčky upečené z kukuričnej múky evokujú chuť exotického a vzdialeného Mexika. Podávať ich môžete hneď na niekoľko spôsobov, a to buď samostatne, alebo s dvoma vytvorenými dipmi, ktoré dotvárajú celkový dojem a spojenie chutí. Ďalšou možnosťou je ich zapečenie so syrom a pikantnými jalapeňos, ktorým vytvoríte originálne a rýchle pohostenie pre všetkých gurmánov.

Rovnako ako všetky ostatné produkty značky Chio aj Tortillas sú vyrobené z kvalitných surovín, a vďaka starostlivému procesu výroby sú skutočnou slanou špecialitou. 

Odporúčame tiež: Kedy je potrebné zbaviť kozmetiky?

chio tortillas zľava

Zdroj: Shutterstock®

Už ste vyskúšali Chio Tortillas dipy?

Domáce dipy sú síce skvelé, ale nečakaná „prepadovka“ priateľov vás môže zaskočiť. Avšak netreba strácať hlavu. Stačí do misky nasypať Chio Tortillas, nakrájať zeleninu a pridať Chio Tortillas dips. Zvoliť si pritom môžete hneď z dvoch variant Mild či Hot Salsa.

Odporúčame tiež: Červená repa a jej priaznivé účinky

chio dip

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Erika Špacírová 16.11.16 16:11

karma
93.00

ešte som neskúšala ale môžu byť dobré

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 02.12.16 20:25

SK
karma
114.00

dala by som si

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 02.12.16 20:34

AK
karma
100.00

super

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní