Čo si muži myslia o ženských kabelkách?

Čo si muži myslia o ženských kabelkách?
  • 02.04.2017
  • Ján Hamrák

Kabelky sú pre väčšinu mužov tajomným miestom, kde sa odvážia nazrieť iba tí najstatočnejší. Prípadne najžiarlivejšíwink. Mnohí z nás kabelky považujú za predmet, ktorý môže byť veľký čo sa týka rozmerov, a kde sa zmestí naozaj veľa veľa rôznych vecí. A žiadna užitočná. Alebo niekedy úplne naopak, keď je kabelka až neuveriteľne malá a je tam všetko čo človek napríklad v daný moment potrebuje.

Mnoho žien kabelky miluje. Veď prečo aj nie, považujú ich za skvelý módny doplnok, ktorý má ešte aj praktický účel, pretože slúži ako úložisko rôznych vecí. Sú ženy čo nemajú žiadnu kabelku. Na druhej strane sú ženy, ktoré ich majú doma kvantum.

Odporúčame prečítať: Čo si muži myslia o umelých nechtoch?

Čo si muži myslia o ženských kabelkách?

Zdroj: Shutterstock®

Kabelky majú rôzne tvary, veľkosť, farby, dizajn, a ešte neviem čo všetko. Ja doma delím ženine podľa farby, veľkosti, a podľa toho kde sa v byte práve danej fáze roka nachádzajú. Ak sú v spálni, či na chodbe pri kabátoch tak mi je jasné, že sú práve v kurze. Ak sú v komore, v skrini, či nejako inak zašité, tak asi teraz nebudú v móde.

Ak ich registrujem menej ako 6-7 tak mi je jasné, že čoskoro nejaká pribudne. Beriem to s pokojom Angličana. Ja zase zbieram pomerne drahé knihy, o ktorých mi žena tvrdí že sú mi tiež úplne nanič, a iba na ne sadá prachsmiley.

Odporúčame prečítať: Zmena stravy a chudnutie nemusí byť ťažké, ak vieš ako na to!

Čo si muži myslia o ženských kabelkách?

Zdroj: Shutterstock®

Problém nastáva ak mám doma nejakú kabelku nájsť bez ženy, prípadne čisto náhodou (raz ročne v prípade ak ide o život, inak mám vstup na túto pôdu prísne zakázaný) niečo v určitej kabelke nájsť. Vtedy najprv zistím farbu. Ak už viem že je čierna tak mám na výber zo štyroch kusov. Ak už viem že je veľká tak iba z dvoch...A takto pekne vylučovacou metódou sa pomaly ale iste dostávame k cieľu. S dôrazom na slovo POMALYwink.

Odporúčame prečítať: Jarné upratovanie bez chémie

Čo si muži myslia o ženských kabelkách?

Zdroj: Shutterstock®

Na druhej strane ak si spolu vyrazíme niekam do spoločnosti tak mi príde veľmi vhod nahádzať všetko potrebné žene do kabelky. Teda peňaženku, kľúče od bytu – auta, mobilný telefón, žuvačky, vreckovky, atď. Vtedy považujem ženské kabelky za veľmi užitočnú vec a vítaný praktický doplnok. A môže byť pre mňa za mňa aj tyrkysovo – modro – hnedá.

Odporúčame prečítať: Tehotné ženy - týchto 9 viet im nikdy nehovorte!

Čo si muži myslia o ženských kabelkách?

Zdroj: Shutterstock®

Záverom k ženským kabelkám snáď iba toľko, že ich asi veľká väčšina mužov považuje za niečo ako určité nie presne definované časopriestorové kontinuum, v ktorom sa strácajú a objavujú rôzne veci v rôzny čas, bez akejkoľvek nám mužom pochopiteľnej logiky. Keď to doma poviem žene tak dostanem odpoveď, že tomu vôbec nerozumiem.

Asi naozaj nie, veď nemusím vedieť všetko. Stačí ak tomu rozumie žena. A nájde v kabelke čo potrebuje. Prípadne aj čo nepotrebuje. Napríklad ak hľadá peňaženku a v ruke sa jej nejakou náhodou zjaví týždeň stará mandarínkawink.

Odporúčame prečítať: Ako (ne)poriadok vplýva na vaše zdravie


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 02.04.17 09:25

MM
karma
100.00

dobrý postreh, páčia sa mi tieto mužské názory

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní