Daj prsiam úplnú slobodu: Život bez podprsenky je čoraz viac IN!

Daj prsiam úplnú slobodu: Život bez podprsenky je čoraz viac IN!

Súčasné trendy sú naozaj divoké a azda neexistuje nič, čo by sa vo svete módy vyslovene nemohlo. Už aj na Slovensku sa stretávame s extravagantnými kombináciami kúskov oblečenia na uliciach a začína sa pomaly, ale isto rešpektovať osobitosť každého jedného človeka. Čo však ešte stále nie je úplne „normálne” je to, keď sa ženy rozhodnú nechať svojim prsiam úplnú slobodu. Život bez podprsenky je síce medzi ženami čoraz viac populárnejší, no na verejnosti púta stále zvedavé pohľady. Ako prsia úplne oslobodiť, aby ste sa cítili úplne komfortne a sebavedomo, aj keď ste podprsenku nosili celý život?

Začiatky bývajú ťažké

Ak ste zvyknutá na nosenie klasických podprseniek, a to už niekoľko rokov, určite nebude ich úplné vyradenie zo života taký ľahký proces. Pripravte sa na chvíle beznádeje, mierneho nepohodlia, ale aj zníženého sebavedomia a možno aj prehnanej podozrievavosti. Budete mať totiž pocit, že sa na vás stále niekto pozerá, že vám prsia lietajú kade-tade, čo bude možno aj zámienka na to, aby ste so životom bez podprsenky sekli. Naša rada znie, nevzdávajte sa bez boja!

Zaujme ťa: Je skutočne ryžový sirup zdravšou náhradou cukru? Zisti pravdu!

náhrady podprsenky

Zdroj: Shutterstock®

Záleží aj na prsiach

Začiatky života bez podprsenky môžu byť pre niektoré ženy náročnejšie ako pre iné. Závisí to aj od typu poprsia, respektíve postavy, ktorú daná žena vlastní. Ak ste chudučká ako modelka, máte výstavné prsia a kopu sebavedomia v zásobe, určite vám nový životný štýl bez podprsenky sadne skôr a lepšie ako žene, ktorej chýbajú pevné prsia a aj zdravé sebavedomie. To však neznamená, že bez podprsenky môžu po uliciach chodiť len ženy s „modelkovskou" postavou. Ak máte väčšie poprsie, ktoré by podľa vás nemalo len tak voľne lietať vo voľnom tope, zvoľte napríklad sťahujúce tielko alebo tričko s našitou podporou na prsia.

Ako na to?

Ste rozhodnutá začať so životom bez podprsenky, no neviete ako na to? Poradíme vám. V prípade, že sa necítite úplne komfortne ihneď bez podprsenky vyjsť na verejnosť, začnite s tým v pohodlí domova. Tu si podprsenku úplne vyzlečte a na holé prsia zvoľte obtiahnutejšie a priesvitnejšie topy, aby ste si zvykli aj na možnosť, že vaše bradavky budú niekedy jednoducho vidno. Na ulici to nebude žiadna výnimka. 

Keď máte tento bod za sebou a cítite sa bez podprsenky dobre, na verejnosť si oblečte len braletku. Bez akejkoľvek výstuže a podpory, len tak, pre váš dobrý pocit. Napokon si môžete vyzliecť aj braletku. Pamätajte, že bez podprsenky už nič neschováte a zlý postoj tela nahým prsiam pod tričkom rozhodne nesvedčí. Preto sa vystrite a ramená zatlačte vzad a nadol.

Pozri aj: Joga na zdravé vlasy: Ak jej dáš šancu, určite neoľutuješ!

ako zakryť presvítajúce bradavky

Zdroj: Shutterstock®

Ach, tie bradavky…

Aj vám by život bez podprsenky sedel ako uliaty, no pri zemi vás držia presvitajúce bradavky spod letného trička, ktoré pútajú priveľa pozornosti? Použite pásku, ktorou si bradavky prelepte, alebo si zabezpečte špeciálne krytky na bradavky. Takto môžete so spokojným svedomím podprsenku nechať doma a užívať si život bez nej naozaj plnými dúškami!

Vyskúšaj: Čo pomáha na pálenie záhy? 7 overených trikov ako prvá pomoc!

- Anketa

SKÚSILI BY STE ŽIVOT BEZ PODPRSENKY?

Odpovedalo 361 ľudí  

Jasné, prečo nie?
31%
Skúsila, no možno na pár dní.
3%
Asi ani nie.
1%
Určite nie, nie je to nič pre mňa.
13%
Podprsenky nenosím!
52%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 23.01.19 06:42

ĽŠ
karma
100.00

Začiatky bývajú ťažké...

  • 2
Odpovedať

Martina Zahoranová 23.01.19 10:06

MZ
karma
92.00

no doma ju nenosím nikdy som rada že si ju môžem dať dolu no na verejnosť by som asi bez nej nevyšla

  • 4
Odpovedať

Mária Maxianová 23.01.19 19:44

MM
karma
100.00

praktizujem doma a na záhrade, keďže už nepracujem, tak je to väčšina času

  • 2
Odpovedať

Libuše Šumná 24.01.19 16:06

karma
113.00

doma nenosím , ale v létě bych bez podprsenky nevyšla

  • -1
Odpovedať

Elena Švachová 24.01.19 22:42

karma
109.00

Na ulicu by som určite bez podprsenky nevyšla,ale len čo prídem domov,podprsenka ide dole.

  • 3
Odpovedať

Darina Božiková 01.02.19 13:40

DB
karma
114.00

je to vec názoru.nikomu jeho chuť chodiť bez podprsenky nezazlievam,len sa pred odchodom na ulicu dobre obzrite v zrkadle ako vám to pristane.

  • -1
Odpovedať

Jana Komadová 16.04.19 21:44

JK
karma
100.00

Určote nie nie je to nič pre mňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní