Deň D - ako si vybrať ten správny dátum

Deň D - ako si vybrať ten správny dátum

Našli ste svoju spriaznenú dušu, s ktorou chcete tráviť zvyšok svojho života? Kľakol si pred vami na koleno a vy ste povedali to povestné ÁNO tak romanticky, ako to býva vo filmoch? Ak chcete svoj život zdieľať a prežívať s touto osobou, tak je to naozaj krásne. Teraz vám už ostáva len jediné, a to naplánovať si váš veľký deň, ktorým to spečatíte za prítomnosti svedkov.

Základom je vybrať si správny dátum, kedy sa celý tento ceremoniál bude odohrávať. Každá svadba je odrazom snov nevesty, ktoré sa snaží zrealizovať. Poďte si teda vybrať deň D, v ktorý sa oficiálne z vás stane pár nesúci rovnaké priezvisko.

Odporúčame prečítať: Zásnubné prstene z dielne Verragio

Deň D - ako si vybrať ten správny

Zdroj: Shutterstock®

1. Symbolický dátum

Symbolika sa využíva asi vo všetkom a svadba nie je žiadnou výnimkou. Svadba na jar – symbolizuje nové začiatky. Zimné svadby sú jedny z najkrajších svadieb. Vydávať sa v zime má osobitný význam pre mnoho ľudí, rovnako ako jeseň bude reprezentovať kolobeh života. Letné svadby majú tiež svoje čaro, pretože sa môžete rozhodnúť pre svadbu vonku.

Vsadiť môžete tiež na astrológiu a vybrať si dátum podľa konštelácie hviezd. Skvelou možnosťou je tiež vsadiť na dátum, v ktorý ste sa spoznali, kedy vás požiadal o ruku a podobne. Pri výbere toho dňa D existuje nespočetné množstvo možností. No celé to však závisí na neveste a ženíchovi – je to práve ich vysnívaný a hlavne veľký deň.

Odporúčame prečítať: Svadobná kolekcia letných šiat 2017 - Nurit Hen

Deň D - ako si vybrať ten správny

Zdroj: Shutterstock®

2. Obľúbené obdobie

Každé ročné obdobie má niečo do seba a je svojím spôsobom čarokrásne a zároveň zvláštne. Preto pri výbere svojho dňa môžete zvážiť sezónu, ktorá bude mať na svadobný deň vplyv.

Ak sa rozhodnete pre jar a leto, môžu váš deň sprevádzať búrky a dážď (samozrejme pre šťastie mladomanželov). Zima a jeseň zas poskytujú krásne pozadie pre fotky. Každé ročné obdobie má svoj charakter, energiu a osobnosť. Preto na to dbajte pri výbere dátumu.

Odporúčame prečítať: Inšpirácie - Svadobné nechtíky

Deň D - ako si vybrať ten správny

Zdroj: Shutterstock®

3. Najdôležitejšie osoby v živote

Určite budete chcieť, aby vás počas vášho veľkého dňa sprevádzali osoby, ktoré sú vášmu srdcu najbližšie. Nehovoriac o rodičoch, sú to súrodenci a hlavne vaši svedkovia. Preto sa uistite, že tento deň budú môcť prežiť s vami. To platí hlavne v prípade, ak pracujú v zahraničí alebo sú plne pracovne vyťažení. Vyberte si pre istotu viac možných dátumov a prekonzultujte to s nimi.

Odporúčame prečítať: Svadobné topánky ako šperk - módny kúsok, ktorý si vyžaduje pozornosť

Deň D - ako si vybrať ten správny

Zdroj: Shutterstock®

Svadba s motívom

V poslednej dobe nachádzame trendy vo všetkom. A ani svadobný deň sa žiadnemu nevyhne (teda v prípade, že si to tak želáte). V súčasnosti sa rozmáhajú svadby inšpirované filmom, knihou či seriálom. Ide vždy o unikátnu tému, ktorá akýmkoľvek spôsobom zapadá do života nevesty a ženícha.

Spoznali ste sa v kine na nejakom filme? Samozrejme tento deň a hlavne film sa vám vryl navždy do pamätí. Je zaujímavé sledovať ľudí, ktorí sa pre takúto svadbu rozhodli. U nás na Slovensku to ešte nie je až tak rozšírené, no je len otázkou času, kedy budeme pred oltármi vídať filmové postavy. Avšak najdôležitejšie je, že sa nevesta a ženích milujú.

Odporúčame prečítať: BERTA Bridal svadobné šaty pre rok 2017


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Pavlína Vaksmundská 25.01.17 16:21

PV
karma
113.00

Presne, najdôležitejšie je ,že sa tí dvaja milujú.. Ale ak by som sa vydávala ja, tak by som si vybrala určite jún ..

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 26.01.17 12:25

IM
karma
100.00

neviem ako den či je až tak dôležitý hlavne aby sa tí dvaja lubili

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 22.09.21 07:30

KS
karma
133.00

Tiež sme mali vybratý magický dátum 10.10.2020 a ešte v jeseni, ktorá je mojim najobľúbenejším ročným obdobím, ale plány nám prekazila korona, tak sme sa nakoniec vzali 14.08.2021. Niekedy netreba hľadať nič výnimočné, skrátka keď sa majú dvaja radi nech sa berú hocikedy a za každých okolností :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní