Deti v znamení Býka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Deti v znamení Býka – týchto 5 vlastností neprehliadnite
  • 29.04.2017
  • Silvia Karasová

Od 21.4. do 21.mája – v tomto období sa rodia deti v znamení Býka. Niekto tvrdí, že ich možno spoznať už počas pôrodu – s akou vervou sa doslova derú na tento svet. Tieto detičky sú silné, tak trochu tvrdohlavé, niekedy nekompromisné ale za to veľmi milujúce. Potrebuje ľúbiť a byť ľúbené a ak k svojej rodičovskej láske pridáte aj štipku porozumenia, tomuto dieťatku viac k šťastiu nebude treba.

Kto má dieťa v tomto zemskom znamení vie, že mu doma vyrastá poslušný človiečik s citom pre spravodlivosť a zároveň s vlastným rozumom. Aby ste si uľahčili prácu pri výchove, môžete sa nechať poradiť aj od hviezd. Tie totiž malým Býkom už pri narodení dávajú do vienka zopár vlastností, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

Nemýľte si jeho pomalosť s lenivosťou

O Býkoch sa vo všeobecnosti hovorí, že sa „ponáhľajú pomaly“. Je to jednoducho ich hlavná povahová črta. Nemajú radi uponáhľanosť, hektickosť ani rušné prostredia. Neradi sa plašia a z duše neznášajú, keď na nich tlačí čas, alebo ich plašia ľudia vôkol seba. Býk má jednoducho vlastné tempo života a buď to budete akceptovať, alebo ho nechajte na pokoji. 

Deti v znamení Býka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Zdroj: Shutterstock®

Ich tvrdohlavosť zvládnete s nehou

Rozhodne nie krikom, ani vyhrážkami, či zákazmi alebo trestmi. Voči tomuto sú tieto deti doslova rezistentné. Naopak reagovať budú iba vtedy, ak sa s nimi budete rozprávať pekne a slušne. Túto vlastnosť si prenášajú aj do dospelosti, jednoducho konfliktné situácie naozaj nemusia. Ani tvrdohlavého správania sa nevzdávajú, keď si raz niečo zaumienia idú si za tým stoj čo stoj. Drsné pády, dohováranie okolia, máločo ich odradí od ich nereálneho cieľa. Paradoxne práve vďaka svojej tvrdohlavosti obvykle dokážu v živote viac než ich blízki a známi.

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

Malí Býci si potrpia na harmonickom prostredí

Čo z duše nenávidia je krik, hluk, či zmätok, alebo chaos. Malí Býci neznesú ani časté zmeny, majú jednoducho veci radi tak ako sú, ako ich poznajú. Preto sa poučte už pri prvej scéne, keď mu omylom premiestnite obľúbené hračky niekam, kde ich nebude vedieť nájsť. Nikdy mu bez jeho súhlasu nemeňte zabehnuté rituály, potrpí si totiž na určitom type rutiny a stereotypu. Aby bol domov preňho domovom viac ako iné dieťa vyžaduje dokonalú harmonickú atmosféru. Už pri malom náznaku hádky, či konfliktov sa začne umárať plačlivými myšlienkami.

Deti v znamení Býka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Zdroj: Shutterstock®

Dajte priestor ich kreativite

Deti narodené v tomto znamení sú mimoriadne vynaliezavé a kreatívne. Majú rôzne umelecké vlohy, no nielen to. Veľmi radi a veľmi dobre narábajú s peniazmi. Skúste už v útlom veku otestovať, ktorým smerom to ťahá toho vášho Býčika a dajte mu dostatok priestoru aby sa mohol vyvíjať a rásť.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Nikdy ho neurazte

Býk už od mala vie rozoznať humor od irónie, ale i nevhodne mierené urážky. Dá sa povedať, že priamu kritiku znáša veľmi ťažko. Má sklony k urážlivosti, je totiž viac menej presvedčený o svojej dokonalosti. Ak mu však jeho chybu jemne načrtnete a následne mu ukážete správny prístup milo a priateľsky, rád sa od vás priučí.  


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 29.04.17 08:38

SK
karma
86.00

Nepoznam dieta narodene v tomto znameni....neviem sa k tomu vyjadrit

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 29.04.17 12:03

MM
karma
100.00

presne ako ja, aj keď už dávno nie som dieťa, je tam kus pravdy

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 29.04.17 12:20

PV
karma
113.00

Mám synovca Igiho ,kt. bude mať 9 rokov 17.5. Je pravda,že sa stále uráža, ale má tie sklony v umeleckom kruhu ..Je zlatý ..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní