Deti v znamení Raka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Deti v znamení Raka – týchto 5 vlastností neprehliadnite
  • 24.06.2017
  • Silvia Karasová

Koniec júna a prvá polovica júla prinášajú so sebou dni, ktoré patria vodnému znameniu Raka. Ak máte vôkol seba dieťa z toho znamenia, alebo ste samé Račice a chcete sa s nami preniesť do detstva, pozrite sa čo hovorí horoskop na charakteristické vlastností detí z tohto znamenia.

Malí Raci sú citlivejší, než deti v ich veku z iných znamení. Viac si pripúšťajú kritiku a pri rozhodovaní sa riadia skôr srdiečkom, než rozumom. Keď si všimnete ich 5 hlavných vlastností a budete s nimi pracovať, pomôžete mu strasťami detstva prejsť o čosi jednoduchšie.

Odporúčame: V čom sú ženy v znamení Raka najlepšie?

Sú mimoriadne naviazaní na mamu

Malý Rak sa rád schováva za mamkinu sukňu a vôbec to nevníma ako čosi, za čo by sa mal hanbiť. Rád sa túli, necháva rozmaznávať a v bezpečí sa cíti len vtedy, keď ho mama, prípadne otec držia za ruku. Hlavne ale mama. Aby vám táto jeho „závislosť“ časom neprerástla cez hlavu skúste s ňou pracovať už od útleho veku. Nechávajte malého Raka nech si zvyká aj na prítomnosť iných ľudí, nebežte za ním vždy keď sa rozplače a snažte sa ho učiť menej tragického pohľadu. Ak sa vám to podarí, bude pri vás vyrastať slušné a šikovné dieťatko, ktoré vás síce bude milovať z hĺbky svojho srdca, ale samostatnosť mu problém rozhodne robiť nebude. 

Bude vás zaujímať:  Našiel sa elixír večnej mladosti - je ním Ašwaganda!

Deti v znamení Raka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Zdroj: Shutterstock®

Objatia a bozky mu dodávajú pozitívnu energiu

Dieťa narodené v tomto citlivom znamení pod vplyvom Luny priam baží po nežnostiach. Chladné správanie ho zraňuje, rovnako tak ignorácia, hnev, či posmešky. Nerado sa dostáva do konfliktov, o to radšej ale vyhľadáva rodičovské objatia, pusinky a maznanie. Je zároveň „majstrom v líškaní sa“. Veľmi dobre vie, keď niečo vyvedie a kedy sa naňho hneváte. Vtedy vytiahne svoju „najväčšiu zbraň“, urobí na vás svoj „smutný kukuč“ a do piatich minút vás zaručene obmäkčí.

Podporujte jeho fantáziu

Dieťa v znamení Raka nielenže veľmi rado sníva, veľmi rado aj tvorí. Má bohatú fantáziu, šikovné ruky, skvelé a jedinečné nápady a dostatok odvahy ich aj realizovať. Ak by ste mali dočinenia s mimoriadne nesmelým Račíkom, povzbuďte ho a keď je to potrebné, dopomôžte mu pohnúť sa z miesta. Mimochodom k obľúbeným hračkám bude určite patriť kreatívna plastelína, či skladačky všakovakého druhu.

Odporúčame prečítať: Magická šalvia vás očistí od negatívnej energie

Deti v znamení Raka – týchto 5 vlastností neprehliadnite

Zdroj: Shutterstock®

Ružové okuliare

Toto je občas kameňom úrazu aj u dospelého Raka – keď pridlho nosia ružové okuliare na očiach. Vysnená, či prikrášlená realita im vyhovuje viac než skutočný svet vôkol. Pokiaľ však ide o prílišné rozdiely až extrémy, Rak môže veľmi škaredo dopadnúť. Mali by ste ich preto už od detstva učiť, ako si ich sem tam z očí zložiť. 
 

Objavte v ňom skryté ambície

I keď sa vám na prvý, ani druhý pohľad nemusí zdať, že dieťa v znamení Raka je ambiciózne, vedzte, že opak je pravdou. Tak ako rado sníva, vo svojich snoch častokrát utieka aj do predstáv, v ktorých je bohatý a úspešný. Už v útlom detstve si malý Rak vysníva svoju budúcu profesiu a nech už sa vám javí akokoľvek šialene, len málokedy od nej upustí. Pokiaľ je vaša ratolesť na vážkach, pomôžte mu odkryť jeho najtajnejšie sny. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní