Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?

Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?
  • 19.10.2016
  • Silvia Karasová

Posledné októbrové dni a samozrejme väčšia časť novembra, patria vodnému znameniu Škorpiónovi.

Toto astrologické znamenie si v mysli môžete rovno prirovnať k samotnému škorpiónovi, ktorý je akýmsi „pichľavejším“ bratom raka.

Tak ako vo zvieracej ríši, podobne aj v tej ľudskej, sú osoby narodené v tomto znamení neraz nevypočítateľné. A táto ich vlastnosť sa začína prejavovať už od útleho veku. Aké sú teda deti v znamení Škorpióna?

Odporúčame prečítať: Vyčarujte si doma jesenné dekorácie 

Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás poteší?

Sú mimoriadne inteligentné. Radi čítajú, objavujú svet najmä cez stránky kníh. Sú zvedavé a všetko čomu sa priučia vedia ihneď aplikovať do praxe. Majú tiež vynikajúcu pamäť a tak sa v škole rozhodne nestratia. Domov nosia zväčša dobré známky, nemajú problém s úlohami, ani s nimi nemusíte ostávať dlho do noci pri knihách. V tomto smere bývajú tieto deti úplne samostatné.

Odporúčame prečítať: 7 dôvodov prečo jesť jablká 

Radosť vám tiež vyčarujú ich spoločenské zručnosti. Malí Škorpióni sa ľahko zoznamujú a v kolektíve na seba berú úlohu vodcu aj sudcu v jednom. Medzi deťmi sú obľúbené pre ich charizmu, úsmev aj schopnosť rýchlo a dobre sa rozhodovať. Sú čestné, spravodlivé a nerobia medzi druhými rozdielmi. Ak cítia zlobu, vedia sa zastať slabšieho tak dobre, ako aj postarať o seba samého.

Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás rozhodí?

Dieťatko Škorpión je síce spravodlivé, ale nerobí mu problém vykonávať rolu samozvaného sudcu, vždy keď pocíti krivdu. V tomto smere pozor, pretože býva už od detstva pomstychtivé. Svojim neprajníkom a nepriateľom dokáže dokonale strpčiť život. Ak sa nedajbože utrhnete z reťaze a budete ho kritizovať, pripravte sa na krušné chvíle. Čo sa kritiky týka, buď si ju toto stvorenie uzná, alebo sa bude tak dlho hádať za svoju pravdu (nech je akákoľvek), až kým mu neustúpite.

Máva tiež majetnícke sklony. V praxi to znamená, že pokiaľ toto dieťatko priveľmi rozmaznáte, pripravte sa na pravidelné scény, napríklad aj v obchodoch kvôli vytúženej hračke. Neváha vtedy na vás vytiahnuť všetko, čo do tej chvíle zamemorovalo a samozrejme nechýba ani plač zmiešaný s hystériou. 

Odporúčame prečítať: Éterické oleje majú všestranné využitie pre zdravie

Dieťa Škorpión – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás prekvapí?

Jeho dobré srdiečko. Nech sa už o Škorpiónovi hovorí a píše čo chce, vo svojej podstate sú veľmi dobrosrdeční. Áno, bývajú majetnícki, žiarliví, sebeckí, kritickí aj pomstychtiví. Ale sú tiež dobroprajní, empatickí, citliví, nežní a keď raz ľúbia tak celým svojím JA. Možno im nič nehovoria veľkolepé gestá, o to viac sú ale doma v maličkostiach, ktoré ako puzzle do seba postupne zapadajú, až vám dajú ucelený obraz o jeho skutočnej láske k vám. Vážte si každú jednu kresbičku, či báseň, ktorú vám toto dieťatko vytvorí. Znamená to totiž preňho viac než si viete predstaviť. 

Odporúčame prečítať: Farby, ktoré vám prezradia, čo vás trápi


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 19.10.16 19:54

SK
karma
114.00

tak toto je niečo o našej Dorotke

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní