Februárový horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Februárový horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 01.02.2017
  • Silvia Karasová

Február je obvykle takým nenápadným mesiacom, ktorý na seba púta pozornosť, maximálne tak v strede mesiaca. A to v súvislosti so sviatkom všetkých zamilovaných – so svätým Valentínom. Inak je to pomerne krátky mesiac, na ktorý nadávajú tie, ktoré už túžia po jari, ale aj tie, ktorým sa zima málila.

Zbytočne mu však krivdíme. Nie je to ani mesiac gýču, ani „nijakého obdobia“. Február má svoje čaro, kedy sa pomaličky, ale isto začínajú predlžovať dni, kedy aj napriek tomu, že komerciu nemusíme, siahneme po pralinkách a svojim milovaným zašleme aspoň srdiečko emotikon v sms-ke, či chate. A možno ten tohtoročný február bude ešte niečím výnimočný. Pozrite sa na postavenie Luny vo vašom znamení.

PANNA

Vy ste ostatné dni tak nejako nespokojné. Chýba vám pevnosť v rozhodnutí, nie ste si dokonca isté ani samou sebou, čo býva málokedy. Keď máte pocit, že strácate pevnú pôdu pod nohami, je najvyšší čas vytiahnuť telefón a zavolať svoju bútľavú vŕbu na kávu. Situácia sa vôkol vás začne zlepšovať po splne, ktorý je 11.2. v znamení Leva. Z neho totiž Luna prechádza práve do vášho znamenia a vy sa konečne začnete na realitu vôkol seba chytať. Opäť nájdete barličku vo svojom úsudku a všetky doterajšie problémy už zvládnete ľavou rukou. Valentín sa ponesie v znamení romantických Váh, pripravte svojmu milého sladké prekvapenie.

Odporúčame prečítať: 

Februárový horoskop (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Februárový horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY

Vaše znamenie bude vyslovene valentínske. Spln – 11.2. bude v ohnivom Levovi, ktorý v nás všetkých (vrátane vás) vzbudí chute k nakupovaniu. A keďže všade na nás blikajú srdiečka, ani vy im neodoláte. A je úplne jedno, či ste zadané, alebo nie. Slobodné majú šance minimálne na príjemný flirt, zadané zas konečne urovnajú jedno nedorozumenie, ktoré sa s vami ťahá snáď už od Vianoc. Po splne Mesiac intenzívne ubúda, spolu s ním môžu aj všetky vaše zlozvyky. Leva totiž vystrieda Panna a tá je ideálnym pomocníkom vo chvíľach, kedy budete chcieť raz a navždy s niečím (alebo aj niekým) skoncovať. Vo vašom rozhodnutí vás utvrdí aj februárový nov – 26.2. v Rybách.

Odporúčame prečítať: S pomocou týchto 10 tipov bude váš lacný outfit pôsobiť luxusne

ŠKORPIÓN

Prvé mesiace nového roka ste si síce predstavovali trochu inak, avšak našťastie február prinesie do vašej na pohľad bezútešnej situácie, riešenie. Už prvý februárový víkend v Býkovi bude praktický a logický. A taký istý bude teraz aj váš úsudok. Chyby, ktorých ste sa za poslednú dobu dopustili, najmä v komunikácii, budete môcť v najbližších dňoch napraviť. Niekde postačí jednoduché ospravedlnenie, inde budete musieť tak trošku aj argumentovať, ale radšej opatrne. Aby ste zase nepovedali niečo, čo si druhí zle vysvetlia. Vo vašom znamení sa Luna ponesie 17. a 18.februára, takže rovno vo fáze poslednej štvrte. Od nej Mesiac už len ubúda, využite jeho vplyv a zbavte sa toho , čo už viac nepotrebujete. 

Februárový horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC

V týchto dňoch sa budete môcť 100% spoľahnúť na svojich priateľov. Nie všetky veci totiž pôjdu podľa plánu a tak na okamih stratíte možno nervy. Upokojí vás až prvý februárový víkend v Býkovi, ktorý je známy svojou trpezlivosťou a sem tam aj flegmatickou povahou. Možno pod vplyvom narastajúcej Luny bude vo vás narastať aj túžba zmeniť svet, minimálne ten vôkol seba. Ako obvykle aj teraz začnete najprv od druhých až potom od seba. Nedivte sa preto, keď sa začiatkom splnu (11.2.) v Levovi dostanete do hádky. Luna bude prechádzať vaším znamením od 19. do 21.2. a intenzívne ubúda smerom k novu. Ak ste sa stihli s niekým pohádať, toto bude ideálny čas na udobrovanie.

Odporúčame prečítať: Andalúzia - jeden z najkrajších kútov Španielska

KOZOROŽEC

Jedna rada od februárovej Luny pre vás – ak sa raz pre niečo rozhodnete, už viac necúvnite. Najmä obdobie po splne vás bude stavať pred rôzne výzvy. Občas dokonca budete mať pocit, že vás ktosi testuje, pretože život si pre vás nachystal kdejaké prekvapenia, a to aktuálne aj nemilého charakteru. Všetky z vás, ktoré v týchto dňoch čakajú náročné skúšky, mali by ste si uvedomiť, že nemusíte byť vždy na všetko samé. Najmä počas splnu (11.2.) v ohnivom a akčnom Levovi sa radšej ozvite svojej blízkej duši. Hrozí vám malé nervové zrútenie a možno v tom prsty bude mať aj váš „Valentín.“

Februárový horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR

Mesiac bude vo februári prechádzať vaším znamením tesne dva dni pred novom, ktorý je v sobotu 26.2. Vás prepadne nečakane dobrá nálada, mnohé z vás budú mať chuť vykonať naozaj niečo bláznivé. A veď prečo aj nie? Osud vám tak či tak chystá nejedno prekvapenie, a dobre urobíte, keď sa nebudete len prizerať. Zamávať s vami môže ale februárový spln – 11.2., počas ktorého bude Mesiac prechádzať ohnivým Levom. Pozor na výbušné povahy vôkol vás. Nenechajte sa vtiahnuť do konfliktu, ktorý sa vás vôbec netýka. 

Odporúčame prečítať: Ako bojovať proti závislostiam?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Pavlína Vaksmundská 01.02.17 17:42

PV
karma
113.00

Presne - som si aj myslela, že ma asi niekto testuje, pretože život si pre mňa prichystal prekvapenia a horšie na tom je , že nemilého charakteru ..!!

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 01.02.17 19:31

IM
karma
100.00

cekom ujde uvidíme

  • 0
Odpovedať

Monika Filípková 02.02.17 11:40

MF
karma
56.00

No tak to nakupovanie sa teda potvrdilo, už som dlho nenakupovala a už ma to nejako ťahá, že teraz je ten správny čas. :)

  • 0
Odpovedať

Tomáš Kamenár 02.02.17 16:08

TK
karma
105.00

Horoskop škorpión zas nič múdre nepovedal...

  • 0
Odpovedať

Kamila Horňáková 21.02.17 22:06

KH
karma
-1.00

Hmmm, zaujímavý horoskop, som veľmi zvedavá.

  • 0
Odpovedať

Vlasta Tóthová 23.02.17 12:19

VT
karma
-1.00

no necham sa prekvapit

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní