Horoskop na mesiac november (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Horoskop na mesiac november (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 02.11.2016
  • Silvia Karasová

Novembrová Luna prináša mnohým z nás akési pocity rekapitulácie.

S pomaly blížiacim sa koncom roka máme potrebu napravovať všetko, čo sme za ostatné mesiace odsúvali bokom, čo nás môže priveľmi vyčerpávať.

Keď sa k tomu pridá aj podlomená imunita, či pochmúrne myšlienky, na radostné chvíle veľa času neostáva. Aby sme sa tomu vyhli, môžeme si nechať poradiť lunárnym kalendárom, ktorý nám prezradí, čo si na nás novembrový Mesiac chystá. 

Odporúčame prečítať: Horoskop na mesiac november (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV) 

Horoskop na mesiac november (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

PANNA

Prvá polovica mesiaca väčšine z vás prinesie menšie zdravotné komplikácie. Dupľom, ak ste posledné obdobie zanedbávali prísun vitamínov, či príliš svoje telo aj myseľ preťažovali. Ak už teraz cítite, že na vás čosi lezie, najlepšie urobíte ak zahájite radikálny boj proti vírusom. Skúškou môže byť najmä spln (14.11.), ktorý sa ponesie v znamení Býka. Ten ohrozuje najmä vaše hrdlo, či mandle, ale tiež krčnú chrbticu. Do vášho znamenia Luna prechádza 22. a 23.novembra a ak ste doteraz protestovali a lekára stále nenavštívili, vo vašom znamení sa k tomu konečne donútite. Okrem toho v druhej polovici mesiaca máte šancu napraviť aj istý vzťah, v ktorom aj vďaka vášmu pričineniu už chvíľu škrípalo.  

Odporúčame prečítať: Pohanské zvyky našich predkov počas dušičiek

VÁHY

Prvé novembrové dni budete pravdepodobne aj vďaka dušičkám akčnejšie, než by ste chceli. Už prvý víkend tak mnohé z vás budú potrebovať posteľ, no november má s vami iné plány. Dni v akčných znameniach ako je Strelec, alebo Kozorožec, vás vyženú do ulíc, prírody, nákupných centier a donútia vás „podľahnúť“ ruchu vôkol. Na tieto „výlety“ si prizvite blízku osobu, aby ste sa necítili osamelé. Najmä v čase okolo splnu (14.11.) sa obklopte priateľmi, či rodinou. Pod vplyvom Luny v Býkovi, ale tiež sychravého počasia, na vás môže doľahnúť smútok a melanchólia. Do vášho znamenia Mesiac vstupuje 24.novembra a zotrvá v ňom tri dni. Čas bude ideálny už na predvianočné nákupy, ale tiež plány ako, kde a s kým stráviť tohtoročné sviatky a Silvester. 

Horoskop na mesiac november (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN

November odštartoval ešte vaším znamením a hneď 2.11. sa Luna prehupla do ohnivého Strelca. Ten vášmu znameniu dodáva množstvo energie, a zároveň posilňuje váš temperament. Snažte sa s nikým nedostať do konfliktu a svoju energiu radšej nasmerujte správnym smerom – čas je vhodný na veľké upratovanie, ale tiež predvianočné nákupy. Novembrový spln v Býkovi (14.11.) je ideálny na veľké gestá a činy. Naopak nov (29.11.) v Strelcovi na ich ďalšiu realizáciu v praxi. Luna vo vašom znamení sa bude nachádzať aj 27.11. a 28.11. Pozor na hádky, ale tiež na zápaly močových ciest. Ak sa chystáte niekam do hôr, nezabudnite sa teplo obliecť.

Odporúčame prečítať: Ubúdajúca Luna sa postará o vaše vlasy, pleť aj postavu

STRELEC

Do vášho znamenia Luna vstupuje 2. novembra a ostáva v ňom tri dni. November tak odštartujete s množstvom energie a veselou náladou. Hravo zvládnete všetky prekážky, ktoré vám padnú pod nohy. Nemusíte sa báť ani problémov na pracovisku, v tieto dni máte všetko pod kontrolou a na všetko ten správny recept. V podobnom duchu sa bude niesť celý november. Spln v Býkovi (14.11.) vám posilní praktické vlastnosti a novembrový nov (29.11.) v Strelcovi opäť dodá odvahu a do pozornosti postaví aj vašu charizmu. Slobodné dámy majú šancu stretnúť pána pravého.  

Horoskop na mesiac november (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC

Aj keď ste z väčšej časti januárovým znamením, už v novembri začínate byť ešte viac vo svojej koži, než obvykle. Prvá polovica novembra vás ale môže potrápiť po zdravotnej stránke, ak ale začnete pracovať na posilňovaní svojej imunity, s prípadnými vírusmi si hravo poradíte. Začnite sa viac otužovať a do zoznamu svojich plánov zahrňte aj saunovanie, masáže a nezabúdajte ani na aktívny šport. Novembrový spln v Býkovi bude silno pôsobiť na vašu váhu, ako aj na krčnú chrbticu. Na to druhé pomôže jednodňový pôst a na to druhé masáž od odborníka. Luna sa do vášho znamenia dostáva v prvý novembrový víkend. Vezmite do ruky pero a papier a svojim plánom na najbližšie dni dajte reálnu podobu.

Odporúčame prečítať: Akú silu v sebe ukrýva bežné kuchynské korenie?

VODNÁR

Tak ako ste donedávna snívali o lete, teraz ste už myšlienkami vo vianočnom období aj pri silvestrovských oslavách. Tieto dni sú ideálne na to, aby ste svoje plány pretvorili do reality. Prvý novembrový víkend pod vplyvom Kozorožca získate triezvy pohľad, a tak môžete naplánovať veci do dokonalosti. Novembrový spln (14.11.) na vás pod vplyvom Býka bude vplývať rozhodne a prakticky. V toto obdobie budete mimoriadne trpezlivé, čo oceníte najmä na pracovnom poli. Luna vaším znamením bude prechádzať siedmeho a ôsmeho novembra, kedy je zároveň fáza zvaná prvá štvrť. Počas tohto výrazne pribúdajúceho Mesiaca nezabudnite športovať a doriešiť tie povinnosti, ktoré ste v októbri odsunuli bokom. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Iveta Moravčíková 02.11.16 10:35

IM
karma
100.00

uvidíme čo sa vyplní

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní