Julia Roberts prezradila tajomstvo krásy: Môj recept proti vráskam

Julia Roberts prezradila tajomstvo krásy: Môj recept proti vráskam
  • 01.06.2017
  • Michaela Hollá

Nestarnúca herečka Julia Roberts aj napriek tomu, že onedlho dovŕši úctyhodných 50-rokov, vyzerá mladistvo a sviežo. Svoju tvár už niekoľkokrát „prepožičala“ beauty spoločnostiam a reklamným kampaniam. Mnoho ľudí si od nej neustále pýta recept na mladistvý vzhľad, no a teraz herečka konečne prehovorila.

Na rozdiel od jej ostatných kolegýň, Julia si nepotrpí na plastickú chirurgiu a starne s gráciou. Avšak to neznamená, že sa zanedbáva. Práve naopak! 

Najlepšie sa cítim nenalíčená

Herečka nikdy nemala potrebu kvôli kráse podstupovať drastické operácie. „Mám takmer 50-rokov preto si dávam záležať na produktoch, ktoré používam. Investujem do drahších krémov, ktorých účinkoch je na mojej tvári viditeľne poznať. Nedám ani dopustiť na tvárovú gymnastiku ktorú cvičím každý deň dvadsať minút pred zrkadlom,“ prezradila nádherná herečka. Nezabudnuteľná Vivian z romantickej komédie Pretty woman sa dokonca cíti lepšie nenalíčená ako s hrubou vrstvou mejkapu. 

Prečítajte si tiež: Chudšie kontúry tváre bez plastiky? Povieme vám, ako na to!

Nedám dopustiť na jogu

Jedna z najlepšie platených herečiek planéty sa nechala poblázniť jogou. „Cvičenie jogy zo mňa urobilo iného človeka. Pri cvičení  ide o súzvuk tela i duše, čo zbožňujem.“ Herečka pre magazín People taktiež povedala, že jej jedálniček je bohatý na ryby, ovocie, zeleninu a mäso. Nikdy v ňom nenájdete vyprážané jedlá, no Julia občas zhreší pri sladučkom koláčiku. 

Bude vás zaujímať: Krehký koláč s mandľovým krémom a rebarborou


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Lucia Šeptáková 01.06.17 11:43

karma
108.00

Julia vyzerá výborne!

  • 0
Odpovedať

Zuzana Szocsova 24.11.18 14:58

ZS
karma
100.00

joga ma vynikajuce ucinky na organizmus

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní