Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?
  • 18.03.2017
  • Silvia Karasová

Kalendárne mesiace majú svoje vlastné prívlastky. Taký marec poznáme ako mesiac kníh, apríl je už tradične bláznivý, no a láske sa venuje práve mesiac máj. Avšak keďže my sme „nenásytné“ a lásku chceme celoročne, pozreli sme sa na to, kedy jej Luna najviac praje. Keďže Mesiac prechádza v určitých cykloch, obvykle trojdňových, zo znamenia do znamenia a cez ne si putuje aj do svojich fáz, ako je nov a spln, v každom tomto svojom období nám prináša čosi iné. Kým v takom Levovi, či Baranovi je plný ohňa, vodné Ryby nám prostredníctvom Mesiaca dávajú do životov viac emócií. Ako sa jednotlivé znamenia sústredia na to, čo by v našich životoch malo patriť na prvé miesta, teda na lásku?

Luna v Baranovi – je divoká a nenásytná. V týchto dňoch túžime po láske akýmsi agresívnym správaním, sme viac majetnícke, i žiarlivé. Užívame si sexuálne dobrodružstvá a do rutinných vzťahov vnášame adrenalín. Nanešťastie neraz aj v podobe hádok.

Luna v Býkovi – kladie dôraz na rodinnú pohodu. Býci sú známi pôžitkári a tento svoj zmysel vnášajú aj do vzťahov. Lásku si túžia vychutnať po všetkých stránkach, ktoré im ponúka, najviac ich v dňoch Býka dráždia vône.

Odporúčame prečítať: 5 vlastností u muža v znamení Rýb, ktoré ženy milujú

Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Zdroj: Shutterstock®

Luna v Blížencoch – je spontánna, veselá, ale i dvojtvárna. Zosilnieť môže podozrievavosť, ale tiež túžba po dobrodružstve. Čas je vhodný na komunikáciu v rámci ktorej uvediete veci na pravú mieru.

Luna v Rakovi – podobne ako Býk, aj Rak túži po harmonickej rodine. Nebráni sa však zamilovanosti i keď je zadaný. Pozor na takéto nástrahy, ktoré dni Raka môžu do vzťahov vniesť.

Luna v Levovi – Lev je plný energie a túžby mať všetko hneď. Podobne sa budeme správať aj v otázkach lásky, len, aby sme tú svoju polovičku neodplašili. V dlhodobých vzťahoch je čas vhodný na nevšedné činy, ktorými lásku ešte viac upevníte. 

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Zdroj: Shutterstock®

Luna v Panne – praktická Panna bude riešiť všetky maličkosti, ktoré sa jej na vzťahu nepozdávajú. Detailne ich rozoberie a ku kritike prinúti obidve strany. A to všetko v rámci jej túžby po perfekcionizme.

Luna vo Váhach – v tomto období je zasnená a na tvár si opätovne nasadzuje ružové okuliare. Vidí pravdu svojimi očami a skôr než v realite, žije svojou láskou v prostredí snovom.

Luna v Škorpiónovi – sľubuje nezabudnuteľné erotické zážitky, nádej dáva aj párom, ktoré túžia po bábätku. Všetci ostatní by si naopak pri milovaní mali dávať pozor, aj na neželané reakcie. 

Odporúčame prečítať: 4 účinné techniky ako sa zbaviť zlosti a predýchať hnev

Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Zdroj: Shutterstock®

Luna v Strelcovi – zvykne zabúdať, prečo vo vzťahu vlastne je. Začne túžiť po slobode, voľnosti, nezávislosti a na partnerovi hľadať chyby. Praje skôr single dámam, ktoré sa potešia nezáväzným flirtom.

Luna v Kozorožcovi – podobne ako v Panne, aj Mesiac v Kozorožcovi sa venuje skôr láske po praktickej stránke. Partner sa nám v tomto čase môže javiť chladný, Kozorožec totiž emóciám nedáva voľný priebeh.

Luna vo Vodnárovi – v tieto dni sa chceme zabávať, ideálne tak, aby po našom boku stála aj naša polovička. Priestor sa núka originálnym prekvapeniam, či vyznaniam.

Luna v Rybách – je plná emócií, smejte sa, a keď treba pokojne aj plačte. Luna v Rybách fandí emocionálnemu správaniu, hlavne to neprežeňte s alkoholom, kedy môžete povedať aj to, čo nechcete. 

Odporúčame prečítať: V čom sú ženy v znamení Ryby najlepšie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní