Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)

Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)
  • 24.01.2017
  • Lucia Hausknechtová

Na konci minulého roka pribudla do kolekcie kníh Z fitka do kuchyne ďalšia kuchárka. Po úspešných knihách Z fitka do kuchyne 2, Z fitka do kuchyne 3 a Z fitka do kuchyne špeciál sa autori rozhodli prísť na trh s ďalšou knihou s desiatkami zdravých receptov.

Tentokrát sa kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 alebo Čo jesť (nielen) po cvičení a nepribrať zameriava na jedlá po tréningoch.

 Úplne nová verzia knihy Z fitka do kuchyne 1

Táto kuchárska kniha je prvotinou zo série kníh Z fitka do kuchyne. Tlačenej podoby sa však dočkala až teraz. Jej elektronická verzia, ktorá vyšla pre niekoľkými rokmi, je v mnohom odlišná. Autori pripravili nové recepty, fotografie a kniha má od základov prepracovanú štruktúru.

Odporúčame prečítať:  Z fitka do kuchyne 2 (recenzia)

Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

"Pravidelne cvičíš, a vôbec nechudneš?

Práve výber jedla po cvičení je pre tvoju postavu kľúčový! Ak si vyberieš zle – celé cvičenie môže vyjsť nazmar. Ak si dáš správne jedlo – tvoje bunky sa rýchlejšie zregenerujú a jednoduchšie dosiahneš svoju vytúženú postavu. Nevieš, aké jedlo to má byť? Práve preto sme pre teba napísali túto unikátnu kuchársku knihu.

Kto ju napísal?


Recepty na jedlá (nielen) po cvičení napísali skutočné odborníčky, ktoré touto tematikou žijú a majú skúsenosti overené praxou – profesionálne trénerky zo Slovenskej a Českej republiky. Odborný text napísal Ing. Ivan Mach CSc., prezident asociácie výživových poradcov v ČR a odborník na stravovanie a Lucia Švaral, výživová poradkyňa a trénerka."

Odporúčame prečítať:  10-dňový detox (recenzia)

Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

Overené recepty od profesionálnych tréneriek

Kolekcia kníh Z fitka do kuchyne je jedinečná tým, že sa na receptoch podieľa mnoho slovenských a českých fitness inštruktoriek. V kuchárskej knihe Z fitka do kuchyne 1 nájdete 64 slaných a sladkých receptov ako napríklad morčacie závitky so špenátom, ovocné proteínové muffiny, mandľová paštéta alebo cuketové rezance.

Ako bonus autori pridali 17 receptov na fit chuťovky z kuchyne Fitshakera, medzi ktorými nájdete jedlá ako kokosové cookies či perníkové guľky. Pre tých, ktorí podľahli počítaniu kalórií sa pri každom recepte nachádza výpočet kalorických hodnôt, vlákniny a glykemickej nálože. 

Odporúčame prečítať: Nebe v hubě 2 aneb Čertův švagr (recenzia)

Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

 Napísaná odborníkmi na zdravú výživu

Okrem zoznamu ingrediencií a postupu prípravy jedlá obsahujú aj užitočné označenie receptov (bez lepku, bez laktózy, RAW...), množstvo porcií alebo praktické obmeny receptov, vďaka ktorým si môžete jedlo upraviť podľa svojej vlastnej chute. Nemalým pozitívom tejto knihy sú tiež fotografie, ktoré sa nachádzajú pri každom jednom recepte.

Hoci väčšinu knihy tvoria recepty, úvodné strany sú venované základom zdravého stravovania a ich princípom. V tejto časti píšu Ing. Ivan Mach CSc. (prezident asociácie výživových poradcov v Českej republike) a Lucia Švaral (výživová poradkyňa a trénerka) o správnom stravovaní a pitnom režime pred a po cvičení. Kniha je preto nielen praktickou, ale aj teoretickou príručkou k tomu, ako to má správne vyzerať pred a po tréningu

Odporúčame prečítať: Kniha Zelené smoothie (recenzia)

Kuchárska kniha Z fitka do kuchyne 1 (recenzia)

Zdroj: Shutterstock®

Kuchársku knihu Z fitka do kuchyne 1 si môžete zakúpiť TU bežná cena 19,90€ - tu v zľave za 16,92€.

Autorka foto: web www.luci.sk / facebook Fotografka Luci Hausknechtová


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 24.01.17 22:50

SK
karma
114.00

určité dobrá kuchárska knižka

  • 0
Odpovedať

Mária Frnová 26.01.17 11:05

MF
karma
-1.00

v predchádzajúcich knihách boli naozaj zaujímavé recepty, určite nesklamú ani tieto...

  • 0
Odpovedať

Kitti Vidová 28.01.17 09:00

KV
karma
-1.00

Skvela kniha a urcite obsahuje vyborne napady a zdrave recepty pre vsetkych!

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 14.11.21 15:13

KS
karma
133.00

Kniha určite obsahuje veľké množstvo zdravých a chutných receptov :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní