Letný horoskop na mesiac august (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Letný horoskop na mesiac august (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 09.08.2016
  • Silvia Karasová

Leto sa prehuplo do svojej druhej polovice, no keďže sme večné optimistky, o jeho konci nechceme ešte ani len počuť. Nech už vám mesiac júl priniesol čokoľvek, august mnohým z vás sľubuje pohodovejšie dni, aj viac úsmevov na tvári. Nakukli sme do lunárneho kalendára a pozreli sme sa na jednotlivé znamenia. Pozrite sa s nami, kedy bude Luna prechádzať tým vaším znamením a čo vám plánuje priniesť. 

Odporúčame prečítať: Letný horoskop na mesiac august (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

Letný horoskop na mesiac august (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

PANNA

Pokiaľ plánujete napríklad kúpu nehnuteľnosti, prípadne jej rekonštrukciu, augustové dni vám prajú viac než inokedy. Vaše znamenie sa vyznačuje praktickým a racionálnym myslením, viete si zrátať dve a dve a nerobí vám problém pozrieť sa na čokoľvek kritickým okom. Augustová Luna prechádza vaším znamením hneď v úvode, potom sa doň premiestni až počas novu, ktorý pripadá na prvý september. Čím bližšie k týmto. dňom budete, tým pocítite väčší príval energie. Naopak augustový spln vo Vodnárovi (18.8.) bude na vás pôsobiť akosi utlmujúco. Aby ste sa prebrali, nechajte sa prehovoriť na stretnutie s priateľmi, ktorí vás môžu zoznámiť so zaujímavou osobou. Alebo sa vrhnite do perín a naberte nové sily vďaka regeneračnému spánku.

Odporúčame prečítať: 6 najlepších potravín na žalúdočné nevoľnosti

VÁHY

Obvykle zvyknete váhať a ťažko sa rozhodovať, avšak august bude iný. Ak stojíte v týchto dňoch pred ťažkým rozhodnutím, konečný výsledok budete mať jasne pred očami. V rozhodovaní vám napomôže aj Luna vo vašom znamení, ktorá ním prechádza 9. augusta. O deň na to Mesiac vstupuje do prvej štvrte a pod vplyvom Škorpióna vám do životov vnesie odvahu aj temperament. Počas augustového splnu (18.8.) vyznajte lásku tomu pravému a nebojte sa urobiť vo svojom živote radikálne zmeny. 

Letný horoskop na mesiac august (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN

Luna vaším znamení prechádza v stredu 10.8., kedy sa zároveň nachádza vo fáze prvá štvrť. Mesiac intenzívne pribúda a spolu s ním narastajú aj vaše túžby a plány. Tých majú mnohé z vás v hlave aktuálne až až. Napriek tomu, že vám je jasné, že nemôžete mať všetko naraz, aj tak využijete pozitívny augustový vplyv a aspoň sa o to pokúsite. S koncom augusta sa pripravte na prekvapenie, ubúdajúci Mesiac sľubuje ústup negatívnych chvíľ a nástup pani Šťasteny.

Odporúčame prečítať: 4 rady ako urobiť vašu párty jedinečnou

STRELEC

Augustové postavenie Luny presvetlí aj vaše životy. Nech už vám júl priniesol čokoľvek, augustové Slniečko aj Mesiac vám dodajú novú energiu a chuť do života. Pokojne plánujte, Šťastena je aj vo vašom prípade na vašej strane. Luna vaším znamením prechádza od 12. do 14.8. Mesiac v tomto čase narastá, nedovoľte, aby spolu s ním rástli aj vaše obavy. Veľa sa usmievajte, choďte na prechádzky do prírody, vychutnávajte si letnú zmrzlinu, wellness procedúry a hlavne sa pohnite z miesta. Nový život je už na dosah a prvé náznaky vám poskytne už augustový spln – 18.8. 

Letný horoskop na mesiac august (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC

Počúvnite svoju intuíciu a keď vám našepkáva – zbaliť si kufre a odísť za oddychom, urobte tak. Ideálny čas na dovolenku prichádza s Lunou v Strelcovi od 12. do 14.augusta. Ďalšie dni relaxu len prajú, Mesiac zo Strelca prechádza do vášho znamenia a v kombinácii s oddychom vám dodáva novú životnú energiu. Užite si preto augustové dni plným dúškom. Nebojte sa ani splnu (18.8.), ktorý sa ponesie v spoločenskom Vodnárovi. Ak ste single, máte vysoké šance stretnúť svoju spriaznenú osobu.

Odporúčame prečítať: Aké bylinky zbierame v auguste?

VODNÁR

Mnohé z vás leto milujú nadovšetko a pri pohľade do kalendára možno pociťujete aj melanchóliu, že sa už prehuplo do druhej polovice. Ak ste ešte nestihli dovolenku, augustové dni sú na ňu tie pravé. Už v piatok 12.8. vstupuje Luna do dobrodružného Strelca, čo je čas vhodný nielen na relax, ale aj na adrenalínové zážitky. Mesiac intenzívne pribúda, zvýšte preto svoju obozretnosť, aby vaše prípadné túry neskončili zranením. Obzvlášť opatrné buďte počas splnu – 18.8. Ten sa nesie už vo vašom znamení. Ak ste mali nejaké nevyjasnené konflikty, teraz ich môžete urovnať.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 09.08.16 17:25

SK
karma
114.00

...dám prečítať dcére

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 10.08.16 13:06

LK
karma
100.00

Celkom dobre mi vyšlo :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní