Liečivé minerály ako pomoc pri ženských problémoch

Liečivé minerály ako pomoc pri ženských problémoch
  • 19.04.2017
  • Silvia Karasová

Liečivé kamene nie sú výplodom fantázie, ale realitou. Ich silu síce bežná medicína nezvykne využívať, za to tá alternatívna sa na ne rada obracia. A obrátiť sa na ne môžete aj vy. Stačí si zaobstarať vhodný kamienok práve pre vás, pričom sa nemusíte obmedzovať len na kamienok podľa vášho znamenia. Vybrať si môžete zo širokej rady liečivých minerálov, v závislosti od problému, ktorý vás trápi, alebo od situácie, ktorú chcete posilniť, či naopak eliminovať. V dnešnom článku sa budeme venovať ženským problémom a kamienkom, ktoré pri nich dokážu pomôcť.

Rovnako ako pri odstraňovaní bolesti, aj pri liečbe, či tlmení niektorých príznakov, fungujú kamienky hlavne dotykovo. Pri problémoch so spánkom postačí kamienok uložiť na nočný stolík, alebo ak je menší, uložiť ho pod vankúš, pri kŕčoch sa už ale vyžaduje priložiť minerál na postihnuté miesto. Podobne funguje aj pri liečbe ženských problémov. Pozrite sa, ktorý kamienok je na čo vhodný.

Odporúčame prečítať: Liečivé minerály pomôžu odstrániť bolesť

Liečivé minerály ako pomoc pri ženských problémoch

Zdroj: Shutterstock®

MENŠTRUÁCIA

Mesačný kameň – je akýmsi univerzálnym ženským kameňom, ktorý možno použiť na viaceré hormonálne búrky v ženskom tele. Pomáha upravovať menštruačný cyklus, najmä v prípade, ak vás trápi nepravidelná menštruácia.

Malachit – zmierni, prípadne úplne eliminuje menštruačné bolesti, pomôže tiež pri mimoriadne silnom krvácaní, alebo naopak pri nepravidelnej, či meškajúcej menštruácii.

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

 PLODNOSŤ

Ruženín – pozitívne vplýva na ženské pohlavné orgány, pomáha s ich prekrvením plus podporuje ich činnosť, vrátane tej reprodukčnej.

Mesačný kameň – pomôcť by mal aj pri pri problémoch s počatím. Kameň je v tomto prípade potrebné nosiť pravidelne. Výsledky sľubuje pri neplodnosti zapríčinenej hormonálnymi výkyvmi. Má totiž schopnosť dať ženské hormóny do poriadku. 

Liečivé minerály ako pomoc pri ženských problémoch

Zdroj: Shutterstock®

MENOPAUZA

Chalcedón – zvoľte modrý chalcedón, ktorý pomôže zmierniť príznaky ako návaly tepla, nespavosť, či nepríjemné závraty. V tomto prípade je ideálne mať z tohto kameňa šperky, ktoré budete nosiť najmä pri odchode z domu.

Mesačný kameň – tento kamienok pomáha vo všeobecnosti v boji s takzvaným prechodom. Pomáha zbrzdiť, či zastaviť nástup osteoporózy, drží pod kontrolou aj zbláznené hormóny.

Odporúčame prečítať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?

 ZÁPALY

Granát – pomôže pri problémoch s infekciou najmä močových ciest, poradiť si ale dokáže aj s oslabeným močových mechúrom

Akvamarín – podobne ako granát pôsobí účinne pri oslabenom močovom mechúre, pomáha liečiť inkontinenciu, ako aj zápaly ženských orgánov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 19.04.17 07:20

SK
karma
86.00

verím v silu liečivých zázrakov "kamienkov"

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 19.04.17 20:48

SK
karma
114.00

...tiež ich mám pár doma

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní