Ľudka Babjarčiková

Ľudka Babjarčiková
  • 08.07.2016
  • Ľudka Babjarčiková

Študujem zubné lekárstvo na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a zároveň ma baví písanie. Hľadala som teda spôsob ako zúžitkovať informácie, ktoré som doteraz počas troch rokov štúdia získala a podať ich Vám, ako čitateľom, v čo najzrozumiteľnejšej forme.

Keďže moje znalosti v oblasti zubného lekárstva sú zatiaľ zväčša na teoretickej úrovni, rozhodla som sa venovať problematike ústnej hygieny a teda prevencii vzniku najčastejších ochorení v ústnej dutine. Pri dodržiavaní správnej ústnej hygieny tak budete môcť odložiť strach z vyšetrenia u zubného lekára, pretože sa môže stať, že žiadne ošetrenie nebudete ani potrebovať.

Okrem štúdia a písania svoj čas rada venujem cestovaniu, hudbe či dobrému oddychu. Mám rada pocit, že svoj čas efektívne využívam a učím sa nové veci, ktoré v mojom prípade pomôžu aj iným. O to sa budem snažiť aj pri písaní článkov pre Vás.  


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní