Luna vám prezradí, čo vás čaká počas Veľkej Noci (ČASŤ II.)

Luna vám prezradí, čo vás čaká počas Veľkej Noci (ČASŤ II.)
  • 12.04.2017
  • Silvia Karasová

Veľkonočné sviatky sú už za dverami a my sme sa pozreli do lunárneho kalendára, čo si na nás Mesiac tentokrát nachystal. Kým Zelený štvrtok a Veľký piatok sa ponesú vo vodnom Škorpiónovi, Biela sobota a Veľkonočná nedeľa už budú pod živlom ohňa. Na svedomí to bude mať dobrodružný Strelec, ktorý sa okrem iného aj rád druží. Tešiť sa tak môžete na zaujímavé chvíle, ktoré budú priať spoločenským stretnutiam, rodinným posedeniam, zábave aj aktívnemu oddychu.

Odporúčame prečítať: Lunárny horoskop - čo vám prinesie Veľká noc? (I. ČASŤ)

15.4.2017 – BIELA SOBOTA

Tento deň je ďalším mimoriadne významným cirkevným sviatkom. Veriaci sú zvyknutí svätiť jedlá, celkovo veľkonočné prípravy vrcholia. Nezabúdajte však na to, že ešte stále platí prísny pôst. I keď medzi silne veriacich nepatríte, postiť sa vám neuškodí. Mesiac stále ubúda a pomáha tak z tela odbúravať všetko, čo mu škodí. I keď vás Strelec môže nabádať k pokušeniam, prejavte silnú vôľu a odolajte. Veď do gurmánskeho hodovania ostáva už len jeden deň.

Lunárny horoskop – čo vám prinesie Veľká noc? (ČASŤ II.)

Zdroj: Shutterstock®

KRÁSA A ZDRAVIE – Strelec praje vlasom, pleti, aj nechtom. Keď sa vám podarí ukončiť všetky veľkonočné prípravy a konečne si nájdete aj chvíľku pre seba, venujte ju práve svojmu telu. Vlasy nielen klasicky umyte, ale dnes im doprajte aj špeciálny zábal – pokojne z domácich zásob, vajíčka, aj olivový olej sa počas Veľkej noci nájdu určite vo väčšine domácností. Keď naďabíte aj na tvaroh, doprajte jeho regeneračné účinky pleti a skúste i domáci peeling napríklad z kávových zŕn.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

STRAVA – ohnivé znamenie ako je Strelec, pod ktorej vplyvom sa nesie Biela sobota, má výrazný vplyv aj na náš žalúdok. Strelec prebúdza dobrodružné chute a chuťové poháriky sa tak tešia na všetky tie veľkonočné vône. Ako sme už vyššie naznačili, pozor na sladkosti, ale pod vplyvom Strelca najmä na mäsové výrobky. Dnes si od nich pre istotu ešte dajte pauzičku. 

Lunárny horoskop – čo vám prinesie Veľká noc? (ČASŤ II.)

Zdroj: Shutterstock®

16.4.2017 – VEĽKONOČNÁ NEDEĽA

Veľkonočná nedeľa už bude naplno pod vplyvom ohnivého Strelca. Nebojte sa poddať jeho pozitívnemu vplyvu. Vyrazte do spoločnosti, na návštevu, k rodine, alebo si svojimi najbližšími urobte výlet do prírody. Ak vám počasie v tomto smere priať nebude, nič to. Čas strávite rovnako príjemne so svojimi milovanými aj doma medzi štyrmi stenami. Vytiahnite staré fotografie a zaspomínajte na blízkych, ktorí už s vami nie sú. Zabavte sa na dávnych príhodách, alebo pri spoločenských hrách, hlavne sa rozprávajte a usmievajte. Pocitu šťastia niekedy treba dopomôcť, hoc aj malým úsmevom na silu.

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

KRÁSA A ZDRAVIE – keď ste si včera dopriali všetky skrášľovacie kúry, dnes dodajte svojmu telu vitamíny, ale i čerstvý vzduch a hormóny šťastia. Snažte sa urobiť všetko preto, aby ste strávili príjemný sviatočný deň, bez zbytočných vrások na čele. Luna praje aj masáži, ideálny vo dvojici – čo takto potešiť svoju polovičku?

STRAVA – Strelec síce praje bielkovinovej strave, no priveľa mäsa vám ani pod jeho vplyvom dobre neurobí. Skúste ísť na to toho roku inak a pripraviť si netradičné veľkonočné špeciality. Namiesto mäsa si doprajte vysokoproteínové rastlinné potraviny ako napríklad sója, strukoviny, orechy, huby, špargľa, tofu, či špenát. K bielkovinám nezabudnite priradiť aj ovocie a garantujeme vám, že tráviace ťažkosti vás tento rok zďaleka obídu. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 12.04.17 08:02

SK
karma
86.00

počasie nám na veľkú noc moc nebude priať... tak sa treba riadiť radami z článku...

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 12.04.17 16:26

PV
karma
113.00

Joooj, tak ja by som nemohla bez všetkých tých dobrôt mať Veľkonočné sviatky.. Syrová roláda, šunka a klobásky, koláčiky s mierou ,ale musia byť ..!!!! Predtým sa samozrejme pôstim, tak si nezaslúžim trocha..???

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 13.04.17 20:15

SK
karma
114.00

keby aspoň to počasie nám trošku prialo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní