Lunárny horoskop - čo vám prinesie Veľká noc? (I. ČASŤ)

Lunárny horoskop - čo vám prinesie Veľká noc? (I. ČASŤ)
  • 11.04.2017
  • Silvia Karasová

Tento pracovný týždeň môžeme s kľudom povedať, že je skrátený a že možno tak naozaj pracovným ani nie je. Mnohí z nás sú totiž v skutočnosti myšlienkami už pri voľných dňoch, ktoré blížiaca sa Veľká noc prinesie. Podobne ako aj Vianoce, aj veľkonočné sviatky by mali byť o rodinnej pohode. Keďže bude Luna po utorkovom splne v nerozhodných Váhach pomaly ale isto ubúdať, môžete sa tešiť, že spolu s ňou odídu aj mnohé chmáry, hádky, konflikty, či stresy... Čas bude priať aj diétam, upratovaniu, ale i udobrovaniu. Pozrite sa s nami na to, čo môžete z pohľadu Luny a jej postavenia v jednotlivých znameniach počas Veľkej noci očakávať. Dnes sme si na paškál zobrali Zelený štvrtok i Veľký piatok.

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť


 

13.4.2017 - ZELENÝ ŠTVRTOK

Luna sa už druhý deň nesie vo vodnom znamení Škorpióna. Mesiac sa po splne nachádza vo svojej tretej fáze a postupne sa približuje k Zemi, pričom ubúda do poslednej štvrte. Škorpión je znamením emócií, no nielen tých pozitívnych. Pozor tak trochu na žiarlivosť, našťastie Luna ubúda takže to nebude až také intenzívne.

Čo nám prinesie Veľká Noc? Odpoveď nájdete v našom lunárnom horoskope! (ČASŤ I.)

Zdroj: Shutterstock®

KRÁSA a ZDRAVIE - v Škorpiónovi sa neodporúča umývanie vlasov, ani ich strihanie. Vlasy by ste teraz zbytočne oslabili. Radšej sa venujte svojej pleti. Unavenej a vyčerpanej pleti pomôžu regeneračné masky, ktoré jej dobijú energiu. 

Odporúčame prečítať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?



STRAVA - z pohľadu slávenia veľkonočných sviatkov máme ešte stále pôstne obdobie. Keď sa Mesiac nachádza v niektorom z vodných znamení, znamená to, že nám nastali dni, kedy naše trávenie mimoriadne zaťažujú sacharidové jedlá, medzi nimi najmä sladkosti, múčne jedlá, ale aj zemiaky, či ryža. Pri pečení veľkonočných koláčov to preto radšej neprežeňte s ochutnávaním. Okrem bolestí brucha, by vám toto maškrtenie mohlo priniesť aj zvýšený pocit únavy, či dokonca vyššiu telesnú váhu, než ste mali deň predtým.

Čo nám prinesie Veľká Noc? Odpoveď nájdete v našom lunárnom horoskope! (ČASŤ I.)

Zdroj: Shutterstock®

14.4.2017 - VEĽKÝ PIATOK

Luna sa aj v tento vážny veľkonočný sviatok drží ešte chvíľu vo vodnom Škorpiónovi, postupne sa už však pripravuje na prestup. Z vodného znamenia sa stále viac a viac blíži k ohnivému Strelcovi. Jeho blízkosť môže vo vás už v piatok evokovať dobrodružnejšie sklony. Budete nabitejšie energiou, odvahou, ale aj vierou. 

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?



KRÁSA A ZDRAVIE - tento deň využite pokojne k meditácii. Škorpión je znamením, ktoré má z celého zverokruhu najbližšie k duchovným otázkam. Otvorte túto tému vo svojom vnútri a pokúste sa svojej duši dopriať vnútorný pôst. Očistite sa od negatívnych myšlienok, emócií, od hnevu, od stresu, od zlosti, žiarlivosti aj majetníckeho správanie. Odpustite druhým aj sebe samej. K tomu vám pomôžu rôzne meditačné techniky, ale i relaxačný kúpeľ s pridanou levanduľou.



STRAVA - dneškom by mal byť pôst na maxime. Pre svoje dobro, i zdravie sa mäsu vyhýbajte zo široka ďaleka, podobne to platí aj o sladkostiach, o alkohole, cigaretách, či iných pochutinách. V ideálnom prípade by ste dnes mali jesť len zeleninu, respektíve si dopriať detox úplný a piť len čistú vodu a nesladené bylinkové čaje. Keď vydržíte 24 hodín, tešiť sa môžete na sobotňajšiu ľahkosť a príval novej energie. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 11.04.17 07:13

SK
karma
86.00

zaujímavé.... je to dosť veľký cirkevný sviatok, keďže pôst ešte trvá, tak sa snažím stravovať odľahčenou stravou

  • 0
Odpovedať

Martina Kovačičová 11.04.17 14:06

MK
karma
-1.00

rada čítam horoskopy,super :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní