McArthurGlen Designer Outlet Parndorf slávi 15ty Late Night Shopping

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf slávi 15ty Late Night Shopping

Sviatok všetkých milovníkov módy sa nezadržateľne blíži!

Populárny Late Night Shopping v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf otvára brány 25. augusta už po 15.krát! To je zárukou poriadnych osláv.

Skvelé ponuky zliav až do výšky 80% od medzinárodných luxusných, lifestylových a dizajnérskych značiek ako Escada, Karl Lagerfeld, Stefanel, Fossil, Coach, Frey Wille, otváracie hodiny predĺžené do 23:00, a zábavný program pre celú rodinu znamená skvele strávený deň.

Leto ako sa patrí

Piknik v tráve, opaľovanie v parku, či grilovačka s priateľmi – to sú krásne letné chvíle. Počas tohto dňa si chceme aj v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf zaspomínať na leto. Čakajú vás vyzdobené stromy, piknikové deky a kvetinové dekorácie pripomínajúce obrovskú záhradnú slávnosť. Aj fashionistky si prídu na svoje! V stylingovom štúdiu GOT 2 BE im vytvoria tie najštýlovejšie účesy tejto sezóny.  

Odporúčame tiež:  Parndorf - Štýlové na plese s dizajnérskymi šatami

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf slávi 15ty Late Night Shopping

Zdroj: Shutterstock®

Program záhradnej párty

Živé predstavenia, DJi, rytmické tóny hudby a útulná chill out zóna budú zábavou pre návštevníkov v celom centre, zatiaľ čo malí návštevníci nájdu potešenie v Dinolande. Kulinárske špeciality a osviežujúce drinky dotiahnu záhradnú párty do dokonalosti, a z Late Night Shoppingu nezabudnuteľný zážitok. 

Buďte pri tom!

Nenechajte si ujsť tohtoročný Late Night Shopping v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf a mimoriadne dlhý nákupný deň! Tešíme sa na Vašu návštevu. 

Bližšie informácie nájdete na: www.designeroutletparndorf.at


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 12.09.16 16:45

JK
karma
100.00

Určite to bola skvelá akcia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní