Mobilné aplikácie pre ženy na rozvoj myslenia a pamäťe

Mobilné aplikácie pre ženy na rozvoj myslenia a pamäťe
  • 22.04.2017
  • Danka Šindléryová

Mobilné aplikácie pre ženy na myslenie. Existujú vôbec nejaké? Áno! A nielen na myslenie, ale aj pre lepší, zdravší, úspešnejší a krajší život. V tejto pokrokovej dobe má polovica ľudí iPhone alebo telefón s operačným systémom android, na ktorý si viete stiahnuť aplikácie. 

Smartfón sa stal pevnou súčasťou našich životov. A to ako u mužov z Marsu, tak aj u žien z Venuše. Aké aplikácie sú perfektnými pomocníkmi pre ženy v každodennom živote? Dnes vám predstavíme mobilné aplikácie, ktoré sú zamerané na myslenie. Alebo, inak povedané, aby čas strávený so smartfónom bol naozaj SMART.

Mobilné aplikácie pre ženy

Lumosity

Aplikáciu vytvoril tím špičkových neurológov tak, aby zlepšovala vaše logické myslenie. Série hier a tréningov precvičujú všetky časti mozgu a, samozrejme, ponúkajú čoraz náročnejšie úlohy. Hra sa čiastočne prispôsobuje vášmu mysleniu, takže ak niekde máte medzery, hra ich spozoruje a viac vytrénuje. Lumosity používa už viac ako 70 miliónov ľudí na celom svete. V tejto aplikácii nájdete viac ako 25 kognitívnych hier v jedinom tréningu. Jednoducho zábava, vďaka ktorej budeme múdrejšie.

Odporúčame aj: Kvetinové potlače - must have tejto sezóny

Mobilné aplikácie pre ženy na myslenie

Zdroj: Shutterstock®

Can You Escape

Hra na zlepšenie logického myslenia, v ktorej vždy pomocou niekoľkých nástrojov musíte ujsť zo zamknutej miestnosti. Nad niektorými riešeniami je nutné sa naozaj poriadne zamyslieť. Na začiatku sú úlohy a hádanky skutočne jednoduché, no s pribúdajúcimi levelmi náročnosť výraznejšie stúpa. Ak si radi potrápite mozgové závity a zaujímajú vás hry, ktoré sa dobre hrajú na dotykovom displeji, Can You Escape by nemala ujsť vašej pozornosti. Táto hra má niekoľko obmien, ja vám však odporúčam siahať len po klasike od MobiGrow. Trochu logického myslenia napríklad počas obednej prestávky, alebo v pohodlí domova bude určte stáť za to.

Brain Trainer Special

Precvičovať logiku je dôležité, nezabúdajme však aj na pamäť. Pomocou tejto aplikácie ju precvičíte na maximum. Medzi zaujímavé aktivity patrí matematický ninja, sudoku, číselné a písmenové sekvencie, sčítavanie a násobenie. Pozorovanie obrázkov, bludisko, hlavolamy, kde si musíte zapamätať nekonečné slovné kombinácie či mená. Celkovo je k díspozícii až 29 hier, takže ak vás niektorá z nich omrzí, môžete prejsť hocikedy na inú.

Odporúčame aj: Pestrofarebné pruhy pre sexi ženské krivky

Mobilné aplikácie pre ženy na myslenie

Zdroj: Shutterstock®

Ako sa volá vaša najobľúbenejšia mobilná aplikácia?

- Anketa

MÁTE VO SVOJOM MOBILNOM TELEFÓNE APLIKÁCIE NA ROZVOJ MYSLENIA?

Odpovedalo 14 ľudí  

Áno
29%
Nie
71%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Kelemenová 22.04.17 10:33

SK
karma
86.00

pouzivam telefon len na volanie.... mobilnym aplikaciam a hram sa vyvarujem.... ked mam volny cas tak si idem radsej zasportovat

  • 1
Odpovedať

Libuše Šumná 22.04.17 12:18

karma
113.00

taky se mobilním aplikacím vyhýbám, telefon mám jen na volaní

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 22.04.17 15:01

SK
karma
114.00

mobil využívam hlavne po pracovnej stránke, moje súkromné volania sú len veľmi stručné, občas nejaká správa a to je všetko...

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 22.04.17 16:02

MM
karma
100.00

nesťahujem si do mobilu žiadne aplikácie, používam len volanie, správy, nejaké poznámky, kalendár, prípadne kalkulačku...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní