Na Vianoce sa oplatí vynoviť kuchyňu

Na Vianoce sa oplatí vynoviť kuchyňu
  • 19.11.2016
  • PR článok

Spoločné chvíle v kruhu najbližších, početné návštevy, dobré jedlo , ale aj mnoho povinností a takmer nepretržitá práca v kuchyni – najkrajšie sviatky v roku opäť prichádzajú vo svojej nefalšovanej každoročnej podobe. Obdarujte preto tento rok seba a vašu domácnosť praktickým darčekom v predstihu. Venujte si pod stromček kvalitnú kuchynskú linku, ktorú ocenia všetci členovia rodiny.

Výbornou voľbou je napríklad technický kameň spoločnosti Technistone, ktorý ponúka dlhotrvácnosť, ľahkú údržbu a štýlový dizajn. Teraz ponúka i trblietavú kolekciu Starlight, s ktorou k vám prídu Vianoce o čosi skôr.

Kuchyňa dostáva zabrať

Pre našu kuchyňu je obdobie Vianoc jedným z najsilnejších momentov v roku. Platí to aj pre gazdinky, ktoré ju premenia prakticky na prechodnú spálňu a obývačku v jednom a koncentruje sa v nej i život  celej rodiny. Je to ideálny čas, kedy by sme našej kuchyni mali dopriať „lifting“ a skrášliť ju, napríklad o novú kuchynskú linku. Tá dnes už ani zďaleka neplní iba estetickú funkciu. Výrobcovia ponúkajú dosky najrôznejších materiálov, od dreva cez lamino, dyhu až po technický kameň. Práve ten sa teší čoraz väčšej pozornosti, a to predovšetkým pre mimoriadny súlad dizajnu a praktických funkcií, bez ktorých sa dnes moderné varenie nezaobíde. 

Odporúčame tiež: Ako využiť bielu ceruzku pri líčení?

Technistone

Zdroj: Shutterstock®

Prečo si vybrať technický kameň?

Kuchynská linka z technického kameňa spoločnosti Technistone je výborným partnerom pri varení, ktorý vám nepridá na práci následným čistením. Nech už na linke vykrajujete vianočné medovníčky, či spracúvate cesto valčekom, za pomoci handričky sa rýchlo zbavíte všetkých nečistôt. Navyše, takáto kuchynská linka má nízku pórovitosť a nasiakavosť. Nevpíja tekutiny, ktoré na ňu vylejete. A tým zoznam výhod iba začína.

Ďalšou veľkou výhodou je určite vysoká odolnosť voči mechanickému i chemickému poškodeniu. Technistone ponúka technický kameň, ktorý je z viac ako 93% tvorený dôsledne vybranými prírodnými surovinami, ďalej farebnými pigmentami, prípadne zrkadlovými a sklenenými čriepkami a vytvrdený kvalitnou polyesterovou živicou. 

Bude vás zaujímať:  Objavte krajinu zlata - Papua - Nová Guinea

technistone kuchynská doska

Zdroj: Shutterstock®

Takáto kuchynskú linka je mimoriadne odolná voči vonkajším vplyvom a hravo zdolá aj početné nájazdy najmenších členov rodiny, čo spolu s jej zdravotnou nezávadnosťou a certifikáciou pre styk s potravinami uvítajú najmä rodičia. Je tak ideálnou voľbou pre rodinnú kuchyňu, v ktorej sa často a „vo veľkom varí“. Farbená jednotnosť navyše umožňuje napájanie jednotlivých častí linky bez ujmy na jej estetike. 

Odporúčame tiež: Dieťa Strelec – čím vás poteší a čím prekvapí? 

technistone luxusná kolekcia Starlight

Zdroj: Shutterstock®

Luxusná ozdoba pre vašu kuchyňu

Takáto kuchynská linka je nielen praktickým vybavením kuchyne, ale doslova jej šperkom. Napríklad nová luxusná kolekcia Starlight, s jemným trblietavým efektom zrkadlových čriepkov, dodá vašej kuchyni punc elegancie a podčiarkne sviatočnú výzdobu celého bytu. Na výber Technistone opäť ponúka hneď niekoľko farebných prevedení, od jemných klasických odtieňov, cez prírodné kávové farby až po tie výraznejšie. Stačí si len vybrať.

Viac na: www.technistone.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 02.12.16 19:35

SK
karma
114.00

tá pracovná doska je naozaj zaujímavá

  • 0
Odpovedať

Anna Kristova 06.12.16 20:26

AK
karma
100.00

vianoce sa odohrávajú najmä v kuchyni a na pohovke

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní