Najlepšie mobilné aplikácie pre módne maniačky

Najlepšie mobilné aplikácie pre módne maniačky
  • 08.05.2017
  • Danka Šindléryová

Najlepšie mobilné aplikácie pre všetky módne maniačky zaručia to, že sa budete vedieť pekne a štýlovo obliecť. Stanete sa poradcom alebo módnou ikonou.

V tejto pokrokovej dobe má polovica ľudí iPhone, alebo telefón s operačným systémom android, na ktorý si viete stiahnuť aplikácie. Stiahnutie appiek trvá len niekoľko sekúnd. Či ste "ajfonistky" alebo "androidistky", je to jedno. Tieto aplikácie môžete mať aj jedny aj druhé, a to úplne zadarmo. Hoci aplikácie nie sú po slovensky, veríme, že vás zaujmú a rozšíria vám obzor v módnej oblasti. V neposlednom rade, tieto aplikácie sú parádny žrút času!

Najlepšie mobilné aplikácie

Keep je aplikácia, v ktorej môžete dlhé hodiny prezerať nové dizajnérske kúsky a hodnotiť ich tlačidlami KEEP, ako nechajte si, alebo LIKE, akože sa vám páčia. Aplikácia obsahuje aj tretie, pre nás ženy doslova nebezpečné tlačidlo - BUY!, ktoré vás okamžite prelinkuje na eshop, kde si kúsok môžete kúpiť. 

Odporúčame tiež: Top mobilné aplikácie pre ženy z oblasti krásy

Mobilné aplikácie pre ženy

Zdroj: Shutterstock®

Snapette je azda najväčšia pastva pre oči a každú fashion maniačku. Najväčšie šopoholičky z miest ako New York alebo Tokio tu zdieľajú svoje posledné ulovené kúsky. Verte, že pri tejto appke strávite hodiny, je sa na čo pozerať. Kabelky a topánky na milión spôsobov! To môžeme vždy. 

POSE je niečo podobné ako Instagram, akurát zameraný iba na jednu tému: Čo dnes nosíš? Tisícky užívateľov sem postujú svoje outfity, navzájom sa chvália, hodnotia a radia si. Naberiete odvahu? 

Odporúčame aj: Mobilné aplikácie pre ženy na rozvoj myslenia a pamäťe

Najlepšie mobilné aplikácie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pixabay.com

A máme tu pre vás aj nobusovú aplikáciu. Chic Sketch si zamilujete, ak obľubujete módne skeče. Vašu fotku v obľúbenom outfite totiž premení na módny skeč, ktorým sa môžete pochváliť ďalej. Všetky animácie však kreslia ručne skutoční majstri, takže kým sa dostanete k svojmu originálu, môže to potrvať aj pár hodín. Samozrejme toto už nie je zadarmo a za skeč si zaplatíte 5 dolárov. Každopádne vlastniť pár originálnych skečov nemusí byť na škodu. Doma si z nich môžete vyskladať obraz, alebo môžete dať vyrobiť skeče kamarátke ako darček s sviatku.

Odporúčame prečítať: Liečivé čaje z bylín, ovocia či korenín - ako vám pomôžu?

Najlepšie mobilné aplikácie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Zdroj foto: úvodná fotka - www.pixabay.com

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Maxianová 08.05.17 08:37

MM
karma
100.00

buď má žena štýl a vkus alebo nemá, žiadne aplikácie ani peniaze jej ho nezaručia

  • 1
Odpovedať

Soňa Kelemenová 08.05.17 09:59

SK
karma
86.00

Ja som zasadne proti kadejakym aplikaciam..... darmo je nieco tredny podla najnovsej mody..... ked nemam na to postavu,alebo sa mi to nepaci....vlastny styl zeny hovori za viac

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 08.05.17 10:52

PV
karma
113.00

Tá doba ide veeeeeeľmi dopredu .. Samé počítače, mobily,aplikácie.. Až sa bojím ,ked budem mať 60-tku na krku ,či vôbec budem vedieť žiť v elektonickej dobe .???

  • 0
Odpovedať

Katarína Kusá 08.05.17 10:59

KK
karma
90.00

tak takéto aplikácie nemusím, ale zase keď sa raz za čas vyberiem MHD tak mám aplikáciu v mobile a viem kedy kam čo ide

  • 0
Odpovedať

Anna Kralovičová 08.05.17 12:59

AK
karma
64.00

Vo svojom telefóne nemám žiadne takéto aplikácie, je to skôr pre mladšiu generáciu.

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 08.05.17 18:30

SK
karma
114.00

môj mobil využívam len na volanie a sms správy...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní