Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením

Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením
  • 20.03.2017
  • Danka Šindléryová

Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením je vhodná pre všetky typy pleti, v každom veku. Línia Natura je súčasťou projektu Ti Amo Italia, ktorý odhaľuje prírodné poklady Talianska a spája ich v prípravkoch pre vyzdvihnutie ich účinkov.

Neoceniteľným pomocníkom Collistar pri tomto projekte je prestížna Univerzita v Siene, ktorá sa v tomto konkrétnom prípade aktívne podieľala na tvorbe dizajnu a skúmaní vlastností stévie, základnej zložky všetkých štyroch produktov Natura. Stévia, pôsobiaca proti voľným radikálom, hydratujúca a upokojujúca, je hlavnou výživnou zložkou línie, podporená v každom prípravku línie ďalšou zložkou:

  • v dvojfázovej micelárnej vode s extraktom liči;
  • v pleťovom kréme s papájou; 
  • v esenciálnom oleji s avokádom.

Štvrtou významnou zložkou je quinoa – je súčasťou absolútneho debutu v kozmetickom svete: Transforming Essential Cream je prípravok, ktorý si na mieru prispôsobíte svojim potrebám zmiešaním s bežnými domácimi ingredienciami, čím otvára novú oblasť „domácich“ prípravkov. 

Testovali sme : TEST: COLLISTAR - Pure Actives Serum - Liftingový gél na prsia

Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením

Zdroj: Shutterstock®

Transforming Essential Cream môžete používať samostatne ako denné ošetrenie pleti pre dlhodobú hydratáciu, vyhladenie, zachovanie mladého vzhľadu, podporu pružnosti a ochranu pred voľnými radikálmi. Keď ho však skombinujete s ďalšími prírodnými zložkami, stáva sa revolučným prípravkom, ktorý každej žene umožňuje pripraviť si masku, peeling, zábal, či iné na mieru prispôsobené ošetrenie. Špeciálny produkt Collistar obsahuje v balení sklenenú mištičku a aplikátor na miešanie ingrediencií. 

Dvojfázová micelárna voda odstraňuje z pleti všetky stopy make-upu, vrátane vodeodolného, pričom pleť zahaľuje do zmyselného hydratačného a výživného oleja. Obsahuje cenný revitalizačný a antioxidačný extrakt z liči, ktorý v kombinácii so stéviou ešte intenzívnejšie chráni pleť pred oxidačným stresom a fotostarnutím. Pomáha zachovať zdravie a žiarivosť pleti. V jednom rýchlom ťahu odstráni make-up, pretonizuje a zvlhčí pleť. Zanecháva na nej pocit komfortu a uvoľnenia. 

Testovali sme aj: TEST: COLLISTAR - Magica BB - Tónovací krém

Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením

Zdroj: Shutterstock®

Predstavte si koncentrovaný 24-hodinový krém s revitalizačnými, hydratačnými a výživnými aktívnymi zložkami, a navyše s ľahkou textúrou, ktorá pleť v okamihu vyhladzuje a revitalizuje. Presne taký je Extraordinary Infusion-Cream. Výnimočnú pokladnicu minerálov, vitamínov, proteínov a esenciálnych mastných kyselín dopĺňajú oleje z argánovníka, jadier palmy, maslovníka a kakaových bôbov. Spolu s extraktom stévie napomáha transformačný krém k obnove správnej dynamiky buniek a nastoleniu dokonalej hydrolipidovej rovnováhy pleti. 

Jedinečnú stéviu vo vzácnom esenciálnom oleji sprevádza avokádový olej – bohatý na fytosteroly, esenciálne mastné kyseliny a vitamíny – spolu s ďalšími olejmi: z argánovník. Koncový efekt? Pleť je neuveriteľne príjemná na dotyk, odzrkadľuje sa na nej regenerácia chybičiek v dôsledku plynutia času: štruktúra pleti je kompaktnejšia, vrásky a prejavy dehydratácie sa strácajú. Pleť je viditeľne žiarivá a skrášlená. Vzácny esenciálny olej používajte pre ošetrenie pleti počas dňa alebo regeneráciu počas spánku. Je vhodný aj ako olejová maska pre intenzívnu regeneráciu pleti. 

Testovali sme aj: TEST: Collistar Perfect body telový krém

Nová línia Collistar Natura zostavená zo štyroch pleťových produktov s 95% prírodným zložením

Zdroj: Shutterstock®

Novinky nájdete vo všetkých FAnn parfumériách.

Zdroj foto: Archív Fann

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 18.03.17 14:52

MM
karma
100.00

výborná kozmetika, len bohužiaľ si ju podaktoré nemôžeme dovoliť...

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 20.03.17 08:21

SK
karma
86.00

súhlasím, patrí medzi moje TOP 5.... ale dovolím si ju mať doma iba raz za čas

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní