Novinky PAESE - Ryžový púder a Bambusový púder

Novinky PAESE - Ryžový púder a Bambusový púder

Základom dokonalého make-up je nádherná, prirodzene pôsobiaca zdravá pleť. Len máloktorá zo žien má to šťastie, že sa ňou môže pochváliť. No a pre väčšinu z nás sú tu našťastie pomocníci na slovo vzatí.

Make-up vie naozaj robiť zázraky. No ale aj on potrebuje povestnú čerešničku na torte. A ňou je v tomto prípade púder.

Aktuálne aj púdrov je už na trhu naozaj obrovské množstvo a začíname mať problém vybrať si ten správny. No pokiaľ je pre vás naozaj dôležité, aby bol púder kvalitný a taktiež neobsahoval TALK, PARABÉNY ani iné ALERGÉNY, máme tu pre vás to pravé - PAESE - Ryžový púder a Bambusový púder. Nejde naozaj o bežné púdre čo vám napovie už ich názov, ktorý už sám láka k ich vyskúšaniu. A aj preto oba púdre už testujeme v našej redakcii a čoskoro si budete môcť prečítať naše hodnotenie... 

Bude vás zaujímať: TEST: PAESE – rúž na pery s arganovým olejom

ryžový púder paese

Zdroj: Shutterstock®

RYŽOVÝ PÚDER

Zmatňujúci púder pre normálnu, mastnú a zmiešanú pleť.. Absorbuje prebytočný maz a vlhkosť, pokožke dodáva matný efekt. Dokonale vyrovnáva a vyhladzuje pokožku. Môže byť použitý ako podklad alebo ako záver make-upu, predlžuje jeho životnosť. Zanecháva pokožku hladkú a dáva jej saténový vzhľad. Neupcháva póry. Ryžový púder neobsahuje TALK, PARABÉNY ani ALERGÉNY. Biela farba púdru po aplikovaní zmizne a ryžový púder ostáva na pokožke priehľadný.


Objem: 15g 

Cena: 11,90 €

Bude vás zaujímať:  

Hydratačný make-up: PAESE - LIQUID POWDER DOUBLE SKIN AQUA

bambusový púder paese

Zdroj: Shutterstock®

BAMBUSOVÝ PÚDER

Určený pre pokožku mastnú, zmiešanú, s nadprodukciou mazu. Bambusový púder s hodvábom používaný ako prírodný sypký púder,poskytuje najvyšší stupeň zmatnenia pokožky bez krycieho efektu. Vyhladzuje pokožku a dodáva jej jemné rozjasnenie. Púder je obohatený o luxusný hodvábny prášok, ktorý má hydratačné vlastnosti a jemne rozžiari pleť, zmäkčuje rysy tváre a znižuje viditeľnosť vrások. Bambusový púder je biely, ľahký, nadýchaný prášok, ktorý po aplikácii na pleť dáva transparentný vzhľad, bez efektu bieleho povlaku. Nespôsobuje upchávanie pórov. BEZ TALKU A PARABENOV

Aktívne látky:
Obsahuje viac ako 90% oxidu kremičitého – ktorý absorbuje prebytok mazu a vlhkosti, má antibakteriálne a upokojujúce vlastnosti. Paese Bambusový púder obsahuje luxusný SILK POWDER – hodvábny prášok – ktorý má hydratačné vlastnosti.


Objem: 8g

Cena: 11,90 €

Bude vás zaujímať: Vstúpte a objavte krajinu krásy PAESE


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 28.09.16 08:15

SK
karma
86.00

čo už nevymyslia...... škoda že mám veľmi suchú pleť....

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní