Októbrové postavenie Luny – čo nám prinesie jeseň?

Októbrové postavenie Luny – čo nám prinesie jeseň?
  • 03.10.2016
  • Silvia Karasová

Ak ste ešte pred pár dňami mali pochybnosti o tom, či naozaj máme jeseň, asi vás tohtotýždňové počasie o tom už definitívne presvedčí. Darmo, máme tretí októbrový deň a svoju tvár sa nám tak rozhodla ukázať aj sychravá jeseň.

Pevne veríme, že ju čoskoro vystrieda aj babie leto a meteorologické predpovede my radšej vystriedame za tie lunárne. Opäť sme si pomohli postavením Mesiaca a nakukli sme do lunárneho kalendára. 

Odporúčame prečítať: Farby, ktoré vám prezradia, čo vás trápi

Októbrové postavenie Luny – čo nám prinesie jeseň?

Zdroj: Shutterstock®

OKTÓBROVÝ NOV – 1.10.2016

Luna vstúpila do fázy novu hneď v prvý októbrov deň a pobudne tak približne dva, tri dni. Víkend strávila v znamení Váh, ktoré v nás takto podporili túžbu po umení, aj kultúrnych zážitkoch. Na strane druhej z nás v oblasti rozhodovania, urobili bytosti neisté a zmätené. V pondelok 3.10.2016 sa už Mesiac premiestňuje do vodného Škorpióna, ktorý ovplyvňuje emócie väčšiny z nás. Nov v tomto znamení zvýši u viacerých párov šance otehotnieť. Vo vzťahoch kde to škrípe nastúpi do popredia žiarlivosť. U slobodných dám ju vystrieda vášnivý flirt. Pokiaľ vás trápi oslabená imunita, prejaviť sa môže najmä na oslabených močových cestách. Zápalu sa zbavíte pitím urologických čajov, brusnicového džúsu, či sedacím kúpeľom z myšieho chvostíka. 

Odporúčame prečítať: 10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť

Októbrové postavenie Luny – čo nám prinesie jeseň?

Zdroj: Shutterstock®

OKTÓBROVÝ SPLN  - 16.10.2016

Ak sa v čase októbrového splnu budete cítiť akési celé nesvoje, potrápi vás bolesť hlavy, zvýšené napätie, či stres, vedzte, že Luna prechádza ohnivým Baranom. Ten v nás síce povzbudzuje našu odvahu, no zároveň aj zlosť, v prípade, že v nás už tkvela. Spln v Baranovi patrí k tým nebezpečnejším, pretože zvyšuje aj stres, hádavosť, prináša nedorozumenia, aj konflikty. Našťastie hneď ďalší deň (17.10.) ho vystrieda Býk, ktorý so svojou praktickou povahou zaženie hádky do kúta a nastolí mier. Zo zdravotného hľadiska vám akurát môže problém robiť krčná chrbtica, ktorú upravíte masážou, suchým teplom, alebo správnymi cvikmi. 

Odporúčame prečítať: Éterické oleje majú všestranné využitie pre zdravie

Októbrové postavenie Luny – čo nám prinesie jeseň?

Zdroj: Shutterstock®

OKTÓBROVÉ ŠTVRTE – 9.10.2016 a 22.10.2016

Pravá štvrť, teda tá, ktorá nasleduje hneď po nove vychádza na nedeľu a na znamenie Kozorožca. Jeho rozvaha, inteligencia, a miestami až chladná praktickosť vás nakopnú k prekonaniu doterajších prekážok, či k vyriešeniu problémov, ale aj konfliktov. Pozor akurát na Kozorožcovu tvrdohlavosť. Keďže Mesiac narastá, spolu s ním aj vaša hrdosť a zaťatosť.

Odporúčame prečítať: Akú silu v sebe ukrýva bežné kuchynské korenie?

Posledná štvrť, ktorá prichádza vždy týždeň po splne vychádza na sobotu v Rakovi. Jeho jemnocit a nežnosť priam vyzýva k príjemnému stráveniu voľných dní s rodinou. Naplánujte si na tento víkend nejaký výlet v prírode, zájdite do wellness centra, alebo do kina, či divadla. Čas je vhodný aj na svadby, či romantické vyznania. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Martina Zahoranová 03.10.16 20:00

MZ
karma
92.00

tak uvidíme čo nám jeseň prinesie :-)

  • 0
Odpovedať

Táňa Slahučková 07.10.16 08:45

TS
karma
107.00

Vyzerá to zaujímavo, nechajme sa prekvapiť :)

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 18.10.16 20:14

PV
karma
113.00

Rada si prečítam horoskopy a predpovede,ale toto nejak teraz nevyšlo.. Ked bol spln, vôbec sme sa s partnerom nehádali, boli sme k sebe veľmi milý.A trvá to aj nadalej,čo som len rada.Ale viem,že to neplatí pre každého.. Uvidím čo prinesie posledná oktobrová štvrť, ale budem sa tešiť na wellness, do prírody a na svadbu by som rada išla..;-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní