Príbeh ženy, ktorá schudla 60 kíl a teraz robí fitnes trénerku!

Príbeh ženy, ktorá schudla 60 kíl a teraz robí fitnes trénerku!
  • 22.04.2017
  • Michaela Hollá

Príbeh mamičky Katie Hug inšpiruje tisícky ľudí na sociálnych sieťach. Po rokoch v depresiách razantne skoncovala s ľútosťou a schudla 60 kíl! Inšpiratívna Američanka našla v sebe fyzickú ale i psychickú silu.

S extrémnym prejedaním začala na vysokej škole a pokračovala v ňom aj ako mamička troch malých detí. Keď však ručička na váhe ukázala neuveriteľných 122 kilogramov rozhodla sa pre radikálnu zmenu. 

Začala postupne

Katie si svoju nadváhu uvedomovala a upadla  kvôli nej do hlbokej depresie. Ale aj napriek tomu odmietala akúkoľvek zmenu pohybu či zmenu v stravovaní. Zlom nenastal ani po varovaní lekárov, ktorí ju upozornili na to, že jej váha dosiahla extrémnu obezitu. „Jednoducho som si povedala, že sa prestávam ľutovať a namiesto toho začínam so sebou niečo robiť,“ opisuje zmenu postoja.

Cvičiť začala postupne. Najskôr to bolo 15 minút denného tréningu, ktorý trval 30 dní. Po uplynutí mesiaca si dala ešte väčšie predsavzatie. Začala so 40 minútovým behom a poctivým cvičením s osobným trénerom.  „Zrazu som bola šťastná a spokojná, čo som predtým nepoznala,“ povedala na margo hormónov, ktoré sa uvoľňujú pri cvičení. 

Prečítajte si tiež: Chudnutie: Jeden kúsok ma nezabije, a potom si dám ďalší a ďalší

Schudla 60 kíl

Po roku intenzívneho tréningu a zmene v stravovaní sympatická mamička troch detí schudla úctyhodných 60 kíl! Nielen že vyzerá oveľa lepšie, ale ako sama hovorí stal sa z nej aj lepší človek.

„Všetko je oveľa jednoduchšie keď sa nezanedbávate. Aj keď sa staráte o rodinu a blízkych musíte si nájsť čas aj na seba,“ znejú jej slová motivácie. Katie jej zmena natoľko ovplyvnila, že sa začala živiť ako osobná trénerka. 

Bude vás zaujímať: Toto robí Andrea Verešová, keď sa chce rýchlo dostať do formy

Alright... Let's talk loose skin for a minute. Before I do so... Please know I don't do this much for personal reasons. Any hateful comments will be deleted and reported. I will not waste my time with haters And don't try to sell me anything, lol. Do I have loose skin? YES. Does it define me? NO. I am aware that my after picture isn't going to be perfect, and I am okay with that! I've worked soooo hard to get to this point... And I will not let stretch marks or loose skin bring me down. This is was NOT easy. I wish I could tell you a secret or an easy way... Truth is there is no easy way. You have to WORK. You have to FIGHT for the life that you want. If it seems impossible I'm telling you this CAN be done. I didn't use supplements, no surgery, ect. I started with walking and I changed my diet... and I stayed CONSISTENT. CONSISTENCY IS KEY. You have to change your daily routine, and stick it out! If you are struggling and looking for an answer... Look in the mirror. It all starts with YOU. YOU CAN change your life. Get motivated, make a plan, and get to work. Your life is waiting for you. #transformation #hardwork #dedication #inspiration #weightloss #naturalweightloss #nosupplements #nosurgery #strongisthenewskinny #strongwomen #getitgirl #beastmode #consistency #consistencyiskey #igfitmoms #ig_transformations #beforeandafter #loveyourself #healthyandhappy #o2barmy #fat2fit #fattofit #newlife #sothankful

Príspevok, ktorý zdieľa WeightLoss Journey 130+lbs (@katiehugfitness),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Daniela Bieliková 22.04.17 08:00

DB
karma
117.00

Tak to je úžasná zmena, má môj obdiv

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 22.04.17 10:28

SK
karma
86.00

tomuto sa hovori klobuk dole pred pani.... ma pevnu volu a silne odhodlanie zmenit si zivot k lepsiemu.... ma moj obdiv

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 22.04.17 14:52

SK
karma
114.00

nemám slov, skláňam sa

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 22.04.17 16:04

MM
karma
100.00

klobúk dolu, má skutočne môj obdiv

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 23.04.17 12:59

MR
karma
109.00

obdivuhodná žena, správne sa rozhodla, je ešte mladá

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní