Speváčka Celeste Buckingham: Učaroval mi japonský štýl!

Speváčka Celeste Buckingham: Učaroval mi japonský štýl!
  • 01.05.2017
  • Michaela Hollá

O speváckom talente Celeste Buckingham niet pochýb, avšak speváčka je doma i na módnom poli. Originálne kreácie, ktorými zdobí každú slávnostnú udalosť, ju radia do kategórie módna ikona. V poslednom času ju čoraz viac stretávame v oblečení, ktoré je inšpirované japonskými motívmi. Ako sa sama priznala, tento štýl si jednoducho zamilovala.

Mladá speváčka musí riešiť svoj imidž najmä kvôli povolaniu. Na ulici by ste ju stretli najmä v pohodlnom a funkčnom oblečení, keď však vyrazí do spoločnosti všetky oči sú na nej. Celeste sa nám priznala, že momentálne ju v obliekaní najviac baví japonský šik. 

Japonsko

„Musím sa priznať, že som posadnutá japonským štýlom a japonskou kultúrou. Páči sa mi ako vyrábajú látky od výmyslu sveta či kimoná. Dokonca na to existuje aj odbor. Som šťastná, že sa kúsok ich štýlu dostal i do našich končín. V outfitoch sa snažím kombinovať západnú a východnú kultúru,“ vysvetlila krásna brunetka. 

Prečítajte si tiež: Victoria Beckham zvláda večerný mejkap za 5 minút: Tu je dôkaz!

Pohodlie nad všetko

V bežnom živote sa Celeste oblieka oveľa nenápadnejšie. „Mám rada výstrihy a zvodnejšie oblečenie. Cítim sa však omnoho pohodlnejšie vo voľnom a ľahkom oblečení. V prvom rade mám rada funkčnosť,“ prezradila talentovaná speváčka. 

Bude vás zaujímať: Blogerka a štylistka Jana Tomas: Nie som otrokom módy!

Žena mnohých tvárí

Hoci najobľúbenejšia farba v jej šatníku je čierna, speváčka nemá problém sa premeniť romantickú princeznú. Dôkazom toho sú jej róby, v ktorých sme ju mohli vidieť na viacerých prestížnych plesoch. 

Prečítajte si tiež: Transparentné topánky! Horúci trend alebo bizarnosť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 02.05.17 13:24

SK
karma
86.00

jej vcera koncertovala v komarne ...... super koncertikkkkk.... sikulkaa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní