Talentovaná blogerka Drew: Verím, že sa z vášne stane práca!

Talentovaná blogerka Drew: Verím, že sa z vášne stane práca!
  • 08.06.2017
  • Michaela Hollá

Šikovná blogerka Drew začala svoj blog  ”Drew´s beauty” písať pred dvomi rokmi a vtedy ešte vôbec netušila kam to s ním dotiahne. Pred pár dňami vyhrala prvé miesto v súťaži Bloger roka 2017, čo považuje za obrovský úspech v tak silnej konkurencii .

Sympatická brunetka okrem toho zažiarila ako plus size modelka a jej meno poznajú najmä v zahraničí. Aby toho nebolo málo už tento víkend jej zazvonia svadobné zvony! 

Drew veľmi Ti blahoželám ku krásnemu prvému miestu v kategórii beauty v súťaži Bloger roka 2017! Možno trochu klišé otázka, ale čakala si to?

Ďakujem :) Absolútne nie!! Nie som na scéne tak dlho a úprimne som sa tešila už z postupu do top 10 :)

Bude vás zaujímať: TEST: Artistry Signature Color Trblietavé púdre na oči

Aké sú tvoje ďalšie ciele v kariére beauty blogerky?

Dúfam, že výhra mi pomôže posunúť moje hobby - blogovanie a modeling ešte na vyššiu úroveň. Netajím sa tým, že by som bola rada, ak by sa táto vášeň pretavila do vedľajšieho príjmu či plnej práci (to som si nie celkom istá, či je na Slovensku možné). Vyhrať 1.miesto je obrovská zodpovednosť, budem musieť dbať na ešte vyššiu kvalitu článkov. 

Prečítajte si tiež: Bella Hadid vám pomotá hlavu: Pozrite si jej 3 provokatívne outfity

Ako dlho sa už venuješ bologovaniu?

Blog som spustila v apríli 2015, takže 2 roky :)

Čo všetko ti dáva prispievanie na tvoju stránku?

Radosť a neustále učenie sa. Pri mnohých článkoch musím pátrať po informáciach, niekedy je to hotová investigatívna robota, takže sa sama dozviem niečo nové. Najviac ma však poteší ak nejaká moja recenzia či článok pomôže čitateľkám a dostávam pozitívnu spätnú väzbu. 

Bude vás zaujímať: Speváčka Kristína žiari ako nikdy: Čo je za tým?

Čo hovorí na tvoju vášeň okolie? Stretla si sa už aj s negatívnymi ohlasmi?

Myslím, že niektorí ľudia to berú ako takú zábavku, že “ona si tam píše niečo o make-upe” ale väčšina kamarátov a rodiny ma podporuje.  

Okrem toho si sa uchytila i ako plus size modelka. Na Slovensku je to síce nie také terno, no v zahraničí kypré tvary frčia. Aká je tvoja skúsenosť?

Modelingu som sa práveže venovala skôr ako blogu :) Paradoxne za poslednú dobu mám viac zákaziek tu ako v zahraničí. Ja som v takej problémovej kategórii, že pre mnohé plus size značky som štíhla a pre tie bežné plnšia. Neustále oslovujem klientov aj v okolitých štátoch, no väčšinou sa odpovede nedočkám. Preto som sa uchýlila k blogovaniu ako priestoru, kde sa môžem prezentovať v móde či líčení a ukázať, že aj krivky sa dá zaujímavo obliecť.

Bude vás zaujímať: Takto majú vyzerať dokonalé svadobné šaty - kolekcia Galia Lahav

O pár dní sa vydávaš môžeš nám prezradiť aké budeš mať svadobné šaty?

Treba si na blogu prečítať článok “Moja svadba” a dozvieš sa všetko haha :D V skratke opíšem, že sú šité u krajčírky, jednoduché s korzetom a širokou sukňou. 

Ako dlho ti trval ich výber?

Dlho...keď má človek obmedzený rozpočet, môže vyskakovať len do jeho výšky. Preto som na mnoho šiat nakoniec zanevrela. Bola som prekvapená, že ušité šaty ma vyjdú podstatne lacnejšie ako požičané zo salónu. 

Prečítajte si tiež: Ako na rýchle, krásne a hlavne bezpečne opálenie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ivana Mrázková 21.06.18 00:20

IM
karma
-1.00

Ja tomu verím taky .. hlavne má človek oveľa väčší potenciál skutočne uspieť, pretože svoju prácu robí s láskou a tak, aby bol jej výsledok čo možno najlepší. Hovorím z vlastnej skúsenosti, pretože po dlhej dobe robím tiež niečo, pre čo mám naozajstnú vášeň.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní