Tenisky, ktoré sadnú, lebo obalia tvoju nohu vzduchom

Tenisky, ktoré sadnú, lebo obalia tvoju nohu vzduchom

MODEL REEBOK ZPUMP FUSION 2.5 nie sú úplnou novinkou, ale prichádzajú v nových odtieňoch. Obľúbené sú najmä vďaka ich

ĽAHKEJ, ELEGANTNEJ A BEZŠVOVEJ KONŠTRUKCII POWERFRAME, KTORÁ SADNE KAŽDÉMU.

Táto štýlová bežecká obuv vyniká unikátnou technológiou Pump, ktorá je pevná, a zároveň prispôsobivá. Inovácia využíva vzduchom naplnenú bublinu, ktorá sa úžasne prispôsobí unikátnemu tvaru každého chodidla.

Na rozdiel od tradičnej bežeckej obuvi, ktorú obvykle tvorí až 40 samostatných dielov, je model Reebok ZPUMP Fusion 2.5 postavený z troch kľúčových častí, čím sa eliminovali všetky komponenty, ktoré by bránili nohe v pohybe.

Medzi tieto kľúčové prvky patria:

1. Technológia Pump  

Revolučná vzduchová bublina je ľahká a prispôsobiteľná. Napumpuje sa a pevne priľne k akémukoľvek typu a tvaru chodidla.

2. Konštrukcia PowerFrame

Nový PowerFrame, unikátny pre model ZPUMP Fusion 2.5 zaručuje, že vzduchom naplnená komora pevne prilieha k nohe a uzamkne ju na mieste bez ohľadu na tvar chodidla.

3. Uhlíková pena

Medzipodrážka z uhlíkovej peny je mäkká a skvele pruží.

Odporúčame tiež: Nočná mora zrelých žien – vrásky! Ako sa brániť?

Reebok ZPUMP Fusion 2.5

Zdroj: Shutterstock®

bežecké tenisky reebok

Zdroj: Shutterstock®

Po stlačení aktivátora Pump na päte modelu ZPUMP Fusion 2.5 sa vzduch dostane cez kanáliky do vzduchovej komory, tá sa naplní okolo zvršku a päty tak, že priľne ku každému tvaru chodidla. Niektorým ľuďom postačia tri napumpovania, iní môžu potrebovať až desať stlačení. Vzduch sa vypúšťa jednoduchým použitím uvoľňovacieho kanálika.

Väčšina modelov obuvi je vyrobených podľa štandardného tvaru nohy – štandardný tvar nohy však neexistuje. Vďaka technológii Pump získavate obuv, ktorá sa dokonale prispôsobí vášmu chodidlu, a je ideálna pre beh v rôznych podmienkach. My v spoločnosti Reebok sa neustále snažíme vyvíjať bežeckú obuv tak, aby sme zlepšili zážitok zákazníka. ZPUMP je skvelým modelom pre rôzne typy bežcov a hodí sa do rozličných terénov,” vysvetľuje Scott Daley, generálny manažér kategórie beh pre značku Reebok.

Odporúčame tiež:  

„Napumpované“ tenisky Reebok ZPUMP s novým modelom ZPUMP 

tenisky na beh reebok

Zdroj: Shutterstock®

Model ZPUMP Fusion 2.5 bude dostupný v predajni Stripes (OC Polus) a v predajniach A3 SPORT Avion Bratislava, Eurovea Bratislava, Bory Bratislava, Dubeň Žilina, City Arena Trnava, Optima Košice a na www.reebok.com.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 30.09.16 19:21

SK
karma
114.00

vyzerajú veľmi pohodlno

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 01.10.16 07:20

MR
karma
109.00

aj vzhľadovo sú pekné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní