TEST: Collistar - Puro Lipstick

TEST: Collistar - Puro Lipstick
  • 29.07.2016
  • Danka Šindléryová

Kozmetika Collistar už viac ako 30 rokov zásobuje trh prvotriednymi produktmi a pritom stále zostáva verná svojim postupom, keď sa kombinuje veľmi atraktívna cena s vysokým účinkom svojich produktov.

Výrobky talianskej značky Collistar sú založené na najmodernejších vedeckých výskumoch s dôkladným testovaním kvality a efektivity. Od značky Collistar som už mala nejeden produkt. Vždy to bola kvalita. Dnes si môžete prečítať o testovaní rúžu tejto značky, v príjemnom odtieni ružovej.

 
TEST: Collistar - rúž

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Rúž má dievčenské ružovo-strieborné prevedenie s minimalistickým dizajnom. Popis nájdete iba na spodnej strane a pozostáva z názvu a odtieňu rúžu. Rúž dodáva perám intenzívnu a dlhotrvácnu farbu vďaka vysokej koncentrácii farebných pigmentov. Stačí len pár ťahov a pery sa zahalia do nádherného sýteho odtieňa. Na svetle sa krásne odrážajú jeho jemné trblietavé čiastočky.Tento úžasný krémový rúž s obsahom svetlo odrážajúcich pigmentov je ako stvorený pre vytvorenie žiarivého, lesklého vzhľadu.

Rúž pokrýva pery fantastickou sýtou farbou, ktorá vydrží celé hodiny. Nie jednu, nie dve, ale až 3 a viac hodín. Je ideálny do práce či školy. Samozrejme, pozor na jedenie - vtedy mizne rýchlo, no hoci sa pri pití otláča, rozhodne z pier nezmizne úplne. Niežeby pery nejak extra zvláčňoval, ale rozhodne ich nevysušuje. 

Testovali sme: Collistar - Telová starostlivosť proti celulitíde

TEST: Collistar - rúž

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tento odtieň rúžu, ale aj iné odtiene, nájdete v každej FAnn parfumérii. smiley


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Mária Chromíková 29.07.16 11:42

MC
karma
109.00

Pekný odtieň

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 29.07.16 13:47

LK
karma
100.00

Krásna farba, hned by som ho brala :)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 03.08.16 21:32

SK
karma
114.00

krásny odtieň

  • 0
Odpovedať

Zuzana Behancová 05.09.16 14:21

ZB
karma
-1.00

Krásna farba, tiež by som ho brala :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní