TEST: Eucerin - denný krém proti vráskam

TEST: Eucerin - denný krém proti vráskam
  • 03.07.2016
  • Danka Šindléryová

Eucerin je značka dermokozmetickej starostlivosti odporúčaná dermatológmi, ktorej základ tvorí rozsiahly vedecký výskum.

 

Pomáha udržovať a obnovovať správne fungovanie kože, a tým dáva istotu zdravej a krásnej pleti.


Naša pleť potrebuje predovšetkým hydratáciu a ochranu. A to v ktoromkoľvek ročnom období v akomkoľvek veku. Najdokonalejšou formou hydratácie je hĺbková hydratácia pomocou kyseliny hyalurónovej, pretože tá dokáže udržať v našej pokožke veľké množstvo vody (princíp molekulárnej špongie) a zároveň chráni kolagénové a elastínové vlákna, vďaka ktorým ostáva naša pokožka hladká a pružná.

Testovali sme aj: TEST: Eucerin Sérum proti vráskam Hyaluron-Filler

TEST: Eucerin - denný krém proti vráskam

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Eucerin Intenzívny vypĺňajúci denný krém proti vráskam Hyaluron-Filler je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Krém je balený v škatuľke, a čo sa mi páči najviac, tak dávkovanie funguje na pumpičkovom princípe. Samotné balenie je skromné, ako žena - ja osobne ale aj mamina máme radšej farebnejšie obaly, ktoré nás okamžite upútajú, no za nejaký negatívny bod sa to však rátať nedá... A zase povedzme si pravdu - ako sa aj vraví - z peknej misy sa nenaješ, takže je najpodstatnejšie vnútro a obsah. 

Konzistencia krému je naozaj dosť hutná. Je však jemná a tak sa dobre rozotiera. Mamina si používanie tohto krému skutočne vychutnáva, pretože po každodennom používaní vidí rozdiel - pleť je jemnučká, vyživená a hydratovaná. Vypnutie vrások však nie je viditeľne badateľné, avšak prvoradé je, že už po prvom použitý bola pleť krásne jemná a vyživená. Tým, že krém nie je príliš mastný je ako stvorený na ranné použitie práve pred samotným líčením.

Odporúčame pozrieť si: Ako ľahko zistiť stav poškodenia pleti vplyvom UV žiarenia

TEST: Eucerin - denný krém proti vráskam

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Zloženie kombinuje vysoko a nízkomolekulárnukyselinu hyalurónovú, ktorá účinkuje v mieste vzniku vrások, zatiaľ čo bioaktívny glycín saponín podporuje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v pleti. SPF 15 + UVA ochrana účinne chráni pred predčasným starnutím a prehlbovaním existujúcich vrások. Pleť vyzerá viditeľne hladšia. Krém odporúčame kombinovať so sérom, ktoré podporuje vyplňovanie vrások

Eucerin nie je klasickou kozmetickou značkou, ktorú bežne nájdete vo vašej obľúbenej drogérii. Ide o kvalitnú značku, ktorú nájdete predovšetkým v lekárňach. Výskumu sa Eucerin venuje viac než sto rokov a každý produkt je nielen podložený vedeckým skúmaním, ale i otestovaný na kožnú znášanlivosť a účinnosť.

Takže ak si chcete dopriať naozaj nadštandartnú starostlivosť, Eucerin je správna voľba. smiley

TEST: Eucerin - denný krém proti vráskam

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 04.07.16 13:06

SK
karma
114.00

znacku EUCERIN mam rada

  • 0
Odpovedať

Erika Špacírová 05.07.16 09:47

karma
93.00

dobrý krém

  • 0
Odpovedať

Lenka Tichá 13.07.16 07:07

LT
karma
-1.00

Značku Eucerin mám ráda, je super na moji citlivou pleť a tenhle krém s pumpičkou vypadá super. Láká k vyzkoušení.

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 26.07.16 08:52

MZ
karma
-1.00

Vyzerá super, táto značka určite nesklame :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní