Aneta Balážová

Aneta Balážová
  • 03.05.2017
  • Aneta Balážová

Som zástancom názoru, že skutočným umením života je vedieť si užívať život so všetkým čo príde. Som absolventkou Fakulty umenia a dizajnu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a milujem veci, ktoré dávajú zmysel.

Moja práca bola vždy definovaná ako stieranie hraníc medzi realitou a fikciou. Primárne sa venujem médiu fotografie, kde však umenie slova zohráva rovnako dôležitú úlohu. Nakoľko čo je obrazom nepopísateľné, slovom sa stáva dokonalé.

Okrem fotografie je mojou srdcovou záležitosťou cestovanie, keďže verím, že cestovaním človek spoznáva samého seba. A samozrejme bez dobrej knihy v batohu by to nemalo zmysel ;)

Verím, že aj vy ste si neraz v živote kládli podobné otázky ako ja.. Ako môžem dosiahnuť svoje sny? Ktorou cestou sa vybrať? A čo je vlastne to, čo mi v tom bráni? Veľakrát sa mi podarí nájsť odpoveď tam, kde by som to najmenej čakala. Na cestu osobného rozvoja som sa vydala zhruba pred 5 rokmi prostredníctvom zážitkovýh seminárov, workshopov arteterapie a prednášok. Verím, že prostredníctvom svojích článkov sa mi podarí rovnakým spôsobom obohatiť práve ten váš svet. A zodpovedať presne tie otázky, ktoré sa častokrát bojíme vysloviť nahlas.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní