Užitočné rady, ako sa pripraviť na prvé rande

Užitočné rady, ako sa pripraviť na prvé rande

Silné búšenie srdca, motýliky v bruchu, jemné chvenie tela, neskrotná vášeň vznášajúca sa vo vzduchu a mnoho ďalších slastí, ktoré každá žena zažíva na svojom prvom rande. Na prvom rande je dôležité urobiť správny prvý dojem, aby nebolo aj posledné.

My, ako to nežnejšie pohlavie sa na také večerné rande dokážeme pripravovať aj celý deň. Najprv sprcha, potom natáčanie vlasov, nejaká tá manikúra a pedikúra, vhodné líčenie a to najdôležitejšie – zvoliť vhodné oblečenie, kde rozhádžeme celú skriňu... To sa proste nedá zvládnuť za 5 minút. A ako sa okrem toho na také prvé rande pripraviť?

Odporúčame tiež: Hrozno a jeho bonusy

Užitočné rady ako sa pripraviť na prvé rande

Zdroj: Shutterstock®

1. Buďte pozitívna a užívajte si to!

Predstavte si, že by ste na prvé rande prišli negatívne naladená. Nevnieslo by to do konverzácie dobrého ducha. Preto je dôležité byť v najlepšej pohode a usmievať sa. Ukážte sa v pravom svetle a skúste priniesť do konverzácie trošku humoru.

 2. Hovorte nahlas

Presne tak, žiadne šepkanie. Muži nemajú radi, ak ženy pri otvorenej konverzácii šepkajú. Ich hlas sa totiž v priestore dosť stráca. Nebojte sa vyjadriť svoj názor. Ak sa vám niečo nepáči, povedzte to na rovinu – muži totiž nevedia čítať medzi riadkami.

Odporúčame tiež: 5 spôsobov, ako zostať pozitívne naladené pri čakaní na dokonalého muža

Užitočné rady ako sa pripraviť na prvé rande

Zdroj: Shutterstock®

3. Oblečte sa pohodlne

Je dôležité, aby ste sa na prvom rande cítili pohodlne. Preto zvoľte taký outfit, o ktorom viete, že sa v ňom budete cítiť v pohode po celý večer. V mini šatách a podpätkoch určite spravíte dobrý dojem, no čo ak sa rozhodnete pre večernú prechádzku? Vždy počítajte aj s takouto možnosťou.

 4. Buďte prítomné

Je dôležité mať na prvom rande čistú myseľ, aby ste potenciálnemu partnerovi mohli venovať všetok váš čas. Načúvajte mu a reagujte na všetky jeho otázky. Nedopustite, aby vaša myseľ bola inde než je vaše telo. Verte, on si to všimne. 

Odporúčame tiež: Aké bylinky zbierame v septembri?

Užitočné rady ako sa pripraviť na prvé rande

Zdroj: Shutterstock®

5. Dostavte sa na čas

Ako sa hovorí - čas sú peniaze. Preto nielen pri pracovnom stretnutí, ale aj pri prvom rande platí, že by ste mali byť dochvíľne. Radšej prísť o pár minút skôr ako prísť neskoro. Takto neurobíte správny prvý dojem. 

 6. Vypnite telefón (alebo aspoň zvonenie)

Áno, je to lákavé písať si s najlepšou kamarátkou o tom, aký je, kde ste, o čom spolu hovoríte a podobne. No skúste si ho vypnúť, aby vás nerušil a nenútil kontrolovať dianie na sociálnych sieťach. Tak sa mu budete venovať oveľa viac.

No najdôležitejšie je baviť sa a užívať si chvíľu prítomného okamihu. Veď ako sa vraví – užívajte si každý deň, akoby to mal byť ten posledný. 

Odporúčame tiež: Tekvicové pobláznenie v Starbucks!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Iveta Moravčíková 06.09.16 15:16

IM
karma
100.00

joj to by sa musel vrátit čas

  • 0
Odpovedať

Helena Povalova 07.09.16 07:37

HP
karma
107.00

Aké je dôležité pripraviť sa aj na obyčajné, všedné stretnutie s priateľmi, však?

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní