V čom sú ženy v znamení Býka najlepšie?

V čom sú ženy v znamení Býka najlepšie?
  • 26.04.2017
  • Silvia Karasová

Každá z nás má vlastnosti, ktorými sa rada popýši a naopak aj tie, na ktorých by bolo najlepšie popracovať. Výnimkou nie sú ani dámy narodené v zemskom znamení Býka. Podobne ako aj muži z toho znamenia, i ženy vedia byť mimoriadne tvrdohlavé, sem tam pohodlné, pomalé, či priveľmi náročné. Na druhej strane sa však Býčice môžu pochváliť aj vlastnosťami, ktoré nemá každá z nás. A keďže posledné aprílové dni a polovica mája je práve pod ich nadvládou, stojí za zmienku predstaviť si to, v čom sú ženy v znamení Býka najlepšie.

VEDIA SA OKAMŽITE A HLAVNE SPRÁVNE ROZHODNÚŤ

Áno, aj pri nich môžete z času na čas nadobudnúť pocit, že sú možno pomalšie v porovnaní s niekým iným. Pravda je však niekde úplne inde. Býčice sa totiž nikdy bezhlavo nepúšťajú do niečoho, o čom by si neboli isté, ako to môže dopadnúť. Pri každom rozhodovaní majú vždy niekoľko scenárov, potrebujú mať totiž pevnú pôdu pod nohami a do rizika, pri ktorom by hrozilo, že nemajú zadné vrátka, nikdy nepôjdu. Výnimkou môže tvoriť láska, pretože keď sa raz zaľúbia, zo začiatku vidia svoju polovičku len cez ružové okuliare. Tie im však po čase samé od seba spadnú a vtedy ženy v znamení Býka urobia razantné a hlavne správne rozhodnutie. 

Odporúčame prečítať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?

V čom sú ženy v znamení Býka najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

SÚ MILUJÚCE A PRÍTULNÉ

Láska je pre nich v živote „top“ emócia. Nie len láska partnerská, ale aj rodičovská, priateľská, sesterská. Ženy v tomto znamení možno nemajú priateľov v počte 100 a viac, no obklopujú sa rady hŕstkou svojich najbližších. Vďaka svojej spoločenskej povahe a skvelým vyjadrovacím schopnostiam poznajú množstvo ľudí, väčšinu z nich si však k telu a svojej duši nikdy nepripustia. Je to aj z toho dôvodu, že sú obozretné a nechcú sa popáliť. V láske a vzťahu sú veľmi prítulné, potrebujú nehu, vyznania, dotyky a pocit istoty. Ak im ich partner nedáva začnú sa obzerať po inom. A keďže sú vytrvalé svoju skutočnú lásku raz určite nájdu. 

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

V čom sú ženy v znamení Býka najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

OPLÝVAJÚ ŽENSKOSŤOU

O ženách v tomto znamení je všeobecne známe, že majú jemné črty, ktoré dokážu nenásilne zvýrazniť. Neobľubujú vyzývavú ani extravagantnú módu, za to v ich šatníku, ale aj vo všetkom ostatnom nájdete výhradne ženské spôsoby. Vyhýbajú sa vulgárnosti a rady volia cestu diplomacie. Keď niekoho zvádzajú je to nenásilné, no veľmi dobre naplánované. Rady vsádzajú na vône, chute a dotyky. Milujú atmosféru a sú majsterkami v jej vytváraní – hudba, sviečky, či správne osvetlenie. Do toho ženská rafinovanosť a viete, že máte dočinenia s Býčicou.

Odporúčame prečítať: 4 účinné techniky ako sa zbaviť zlosti a predýchať hnev

MAJÚ JEDINEČNÚ SCHOPNOSŤ ODHALIŤ ÚMYSLY DRUHÝCH

Sú skvelými psychologičkami a pritom tento odbor ani nemusia študovať. Už pri prvotných rozhovoroch vedia odhaliť a správne predpokladať, čo od druhého očakávať. Majú doslova nos, či šiesty zmysel na to, či je človek dobrý, alebo zlý. Tých dobrých si do životov vpustia, s tými zlými sa sem tam zamotajú, no potom mosty definitívne spália. Intrigánov odhalia a obozretne budú viesť voči nim tichú vojnu. Ktorej víťazom sa vďaka svojej predvídavosti, šikovnosti i ľahkej manipulácii, nakoniec vždy stanú tieto dámy. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 26.04.17 07:38

SK
karma
86.00

na moju kamarátku býčicu toto vôbec nesedí....

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní