Vaša najatraktívnejšia črta podľa horoskopu: Spoznajte svoju vnútornú bohyňu - I. časť

Vaša najatraktívnejšia črta podľa horoskopu: Spoznajte svoju vnútornú bohyňu - I. časť
  • 23.03.2017
  • Michaela Hollá

Vaše znamenie zverokruhu prezradí o vás i to, čo ste možno nikdy netušili.

Podľa hviezd môžete zistiť, ktoré vaše vlastnosti a črty sú najatraktívnejšie nielen pre opačné pohlavie. Spoznajte ich a naučte sa s nimi čo najlepšie pracovať.

Stanete sa silnejšou osobnosťou, ktorá nikdy nestráca sebavedomie a dôveru v samú seba. Pretože milovať svoje ja vôbec nie je hriech, nezabúdajte na to!  

Vodnár

Vašou najsilnejšou stránkou je vynaliezavosť a duchaplnosť. Muži milujú vaše pohotové rozhodnutia a fakt, že vám nikdy nič dlho netrvá. Ak sa niekam chystáte, ste pripravená do pätnástich minút, bez ohľadu na príležitosť. Okrem toho vaša dobrodružná povaha pôsobí ako magnet na chlapov, ktorí milujú slobodu, bláznovstvá a nenávidia nudu. 

Ryby

Váš neobyčajný pohľad na svet obdivuje množstvo z nás. Fantázia, ktorou disponujete sa dá perfektne využiť najmä v sexuálnom živote. Nehanbite sa za svoje túžby a pokojne ich predveďte svojmu partnerovi. Verte, že určite to ocení. 

Bude vás zaujímať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

horoskop, horoskop lasky

Zdroj: Shutterstock®

Baran

Aj na tých najhorších veciach, viete nájsť niečo pozitívne. Ste nezdolná optimistka a ľudia vás málokedy vidia zamračenú či so zlou náladou. Avšak vašou najväčšou prednosťou je, že dokáže s úsmevom preplávať životom aj bez chlapa. 

Býk

Zmyselnosť, ktorá z vás srší, vie opantať nejedného muža. Len váš  spaľujúci pohľad poblázni každého na koho si ukážete prstom. Pokiaľ sa však jedná o lásku,  svojim partnerom a priateľom ste verná a ochotná im pomôcť i v tých najťažších situáciách. 

Prečítajte si tiež: V čom sú deti Ryby výnimočné?

znamenia podla horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Blíženci

Nehynúca duševná energia, temperament a veselá povaha sú skvelou trojkombináciou všetkých blížencov. Hoci ste v mladosti nevedeli čo so sebou, vekom ste nadobudli skúsenosti a rozvahu, ktorá vás napĺňa pri každom dôležitom rozhodnutí. Milujete rodinný život a ste ochotná kvôli blízkym urobiť čokoľvek. 

Odporúčame: Diéta podľa znamenia – strava pre ohnivé a vodné znamenia

Rak

Materstvo je pre vás životným poslaním. Pokiaľ už máte deti venujete im každú voľnú chvíľu a zahŕňate ich bezpodmienečnou láskou. To ale neznamená, že neviete byť prísnou. Pokiaľ vás niekto právom rozzúri nemáte zľutovania. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní