VEĽKOLEPÁ OSLAVA LÁSKY

VEĽKOLEPÁ OSLAVA LÁSKY

Je hlavnou témou piesní tých najznámejších spevákov a kapiel, umelci ju premietajú na plátna a spisovatelia ju opisujú na stránkach svojich dlhých kníh. Láska je nielen ten najkrajší pocit, ktorý môže človek zažiť, ale je aj to najkrajšie, čo môžeme prejaviť inému človeku.

Hovoril o nej už slávny filozof Aristoteles, keď tvrdil, že láska je vlastne jedna duša, ktorá obýva dve telá. John Lennon ju prirovnával k suveníru, na ktorý sa nikdy nedá zabudnúť, a nenahraditeľný Pablo Picasso si o nej myslel, že je to najväčšie osvieženie, ktoré môže človek v živote zažiť.

No uznajte sami, že lepší čas, ako začať s oslavami lásky na Valentína, neexistuje. Nazrite s nami do zaláskovaných noviniek kampane 2 od Oriflame a nájdite tie najkrajšie darčeky pre ľudí, ktorých milujete.

Bude vás zaujímať: Oriflame - krém na ruky a mydlo Spiced Citrus

VEĽKOLEPÁ OSLAVA LÁSKY

Zdroj: Shutterstock®

KOZMETIKA HORY PRENÁŠA

Áno, vieme, láska hory prenáša, ale prečo by to nemohla byť aj kozmetika? Garantujeme vám, že sa ňou zavďačíte naozaj každému, najmä keď ide o kvalitku zo Švédska J.


Na Valentína je zvykom dávať kvety a čokoládu v najrôznejších formách. V dnešných časoch si však veľa žien dáva pozor na štíhlu líniu, a tak sa môže stať, že bonboniéra by bola skrátka „krokom vedľa“. 

Oriflame preto našiel cestu, ako sa v tomto smere zavďačiť naozaj každému. Nová dvojka Krému na ruky a Mydla La Praline nádherne vonia po mliečnej čokoláde a lieskových orieškoch a postará sa o celodennú hebkosť a jemnosť vašej pokožky. Jediné mínus je, že sa vám krémik rýchlo minie, pretože jeho neodolateľná vôňa vás bude lákať použiť ho znova a znova. No a čo, veď sa z neho nepriberá! POZOR, teraz celá sada len za 1,99 €! 

Bude vás zaujímať: Oriflame - HairX - Ultimate Repair

VEĽKOLEPÁ OSLAVA LÁSKY

Zdroj: Shutterstock®

Aj muži sa chcú ženám páčiť, respektíve im chcú voňať. Venujte svojej polovičke kompletnú starostlivosť o pleť a pokožku z dielne North For Men v limitovanej edícii Unlimited s komplexom Arctic Pro Defense a s prímesou esenciálneho oleja z citrónovej trávy s povzbudzujúcim a energickým účinkom na telo aj myseľ.

Kolekcia sa skladá z Vody po holení, Peny na holenie a zo Sprchovacieho gélu na vlasy, telo a tvár, takže žiadne iné produkty už vášmu miláčikovi na skrášľovanie netreba a vy sa doňho na 100 % zamilujete po druhý raz. Dajte svojmu drahému pocit, že jeho šarm je „unlimited“, a teda bezhraničný.

Viac noviniek nájdete na www.oriflame.sk alebo v aktuálnom katalógu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní