VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ II.

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ II.
  • 02.04.2017
  • Silvia Karasová

Apríl je už definitívne o jari. Slniečko je čoraz silnejšie, dni sú dlhšie a príroda vôkol nás po zime napĺňa novou energiou. Alebo aj nie a z postele nechceme vyjsť – pretože jarná únava. Aprílové postavenie Luny poniektorým z nás sľubuje splnenie tajných snov. Či budete patriť medzi tie šťastné, bude do istej miery záležať aj na vás. Stačí prekonať lenivosť, vyliezť zo svojej komfortnej zóny, nabrať všetku odvahu a prijať výzvy, ktoré vám apríl ponúka.

Odporúčame prečítať: Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

VÁHY – v apríli nezaspite na vavrínoch

I keď vás k tomu budú viaceré aprílové dni lákať a vy zistíte, že je také jednoduché to ničnerobenie. Nemôžete si však teraz dovoliť oddychovať. Príliš veľa vecí sa vôkol vás deje. V práci (prípadne aj v škole) to začína byť mierne divoké, z vyšších miest sú na vás vyvíjané tlaky, keď teraz poľavíte uškodíte samé sebe. Naopak tie z vás, ktoré sa pevne chopia ponúkaných šancí na postup, sa už v máji budú radovať z lepšej práce, i finančného prilepšenia. Podobne to bude platiť aj pre vzťahy. Niektoré z vás dokonca čaká zlomové obdobie – v čase splnu 11.4., kedy sa Luna nachádza vo vašom znamení. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – apríl prináša pozitívne zmeny

Môžete sa tešiť na pohodové obdobie, kedy vám všetko plánovanie pôjde ako po masle. Či už plánujete svadbu, vodičák, novú prácu, alebo sťahovanie. Všetko, čo si teraz zaumienite by sa vám malo podariť. Ste plné energie, optimizmu a po svojom boku máte tých správnych ľudí. Menšie konflikty sa môžu objaviť v čase okolo splnu (11.4.), keď to však budete mať na pamäti, vyvarujete sa hádkam i napätiu. V apríli prechádza Luna vaším znamením hneď po splne – od 12.-14.apríla. Je to tiež čas ideálny na romantiku, či posunutie vášho vzťahu do „vyšších sfér“. A ak žiaden vzťah nemáte, koncom mesiaca sa to môže nečakane zmeniť.

Odporúčame prečítať: Veľký jarný horoskop: Zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

STRELEC – apríl vám prinesie novú životnú etapu

Už dlhšiu dobu mnohé z vás prešľapujú z miesta na miesto a nevedia sa rozhodnúť. Apríl vás konečne nabije vytúženou energiou, aby ste mohli vykonať správne rozhodnutie. Definitívny verdikt vám vaša intuícia našepká v strede mesiaca (15.4.), kedy Mesiac prechádza vaším znamením. Ak vami lomcujú všetky emócie pokúste sa upokojiť, iba tak sa podarí, to čo ste si predsavzali. Do novej životnej etapy by ste mali vstúpiť koncom mesiaca. Tento stav vám do duší vnesie harmóniu a vaše okolie vás miestami ani nebude spoznávať. Budete totiž veselé, usmievavé a hlavne konečne naozaj šťastné.

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC – v apríli si dajte do poriadku svoje zdravie

V zime ste sa cítili ako znovuzrodené, príchodom jari však na vás doľahla pravdepodobne jarná únava. Je najvyšší čas začať sa dopovať vitamínom C, na svoj tanier zaradiť viac čerstvej zeleniny a ovocia, plus začať športovať. Z únavy sa nevyliečíte tým, že celé dni prespíte. Svoj stav tým ešte len zhoršíte. V čase aprílového splnu (11.4.) vás život postaví pred nečakané rozhodnutie. Skúste si dať pár dní na premyslenie a definitívne ÁNO alebo NIE povedzte 17. – 18. apríla, kedy Luna prechádza práve vaším znamením. Konečne sa opäť budete cítiť vo svojej koži, plné sebavedomia i poznatkov.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

VODNÁR –  apríl bude pre vaše znamenie šialené vo všetkých smeroch

Naplno podľahnete jeho bláznivosti už v prvé dni. V prvej polovici mesiaca budete chcieť všetko naraz a ihneď a bezhlavo sa vrhnete do viacerých projektov. Chcete viac peňazí, nový životný štýl, partnera, dieťa, novú nehnuteľnosť. Popritom sa chcete zabávať, smiať, spoznávať svet. Aprílový spln (11.4.) vás trochu upokojí a ďalšie dni už budete len hasiť to, čo ste medzitým svojou akčnosťou stihli zapáliť. Šťastena však bude na vašej strane a tak sa nemusíte báť. Ku koncu mesiaca sa na tom všetkom už len zasmejete. Keďže Luna prechádza vaším znamením 20.4. a 21.4., môžete si dopriať malý darček. Napríklad v podobe wellnessu, ktorý vás upokojí a vyčistí preplnenú myseľ. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

RYBY – v apríli nájdete svoju lásku

Platí to tak pre zadané, ako i slobodné ženy. Tie z vás, ktoré sú už nejakú tú dobu vo vzťahu, už dlhšie pociťujú rutinu. Nespokojnosť prejavujete nervozitou, či rezignáciou. Aprílové dni vás však pobláznia a nabijú novou životnou energiou. Tú nenápadne presuňte aj na svojho partnera a obaja sa nakazíte staronovou zamilovanosťou. Vykonajte niečo bláznivé a spontánne. Dobrodružné zážitky vás ešte viac zblížia. Svoju lásku nájdu aj slobodné, a ako to už v živote býva, príde vo chvíli, keď ju budete najmenej čakať. Čosi o nej vám ale dokáže prezradiť aj vaša intuícia – zamerajte sa na sny počas noci od 22.-23.apríla, kedy Luna prechádza vaším znamením. 

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní