Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! II. časť

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! II. časť
  • 31.05.2017
  • Silvia Karasová

Zajtrajškom sa nám začína šiesty kalendárny mesiac a ním sa pomaly bude končiť prvá polovica roku 2017. Nech už ste nový rok začali s akýmikoľvek predsavzatiami, v júni budete môcť konečne začať s ich napĺňaním. Niektoré z vás totiž doteraz akosi zaháľali, iné tak trošku zaspali na vavrínoch a niektorým jednoducho šťastie neprialo. Júnové postavenie Luny však v tomto smere prináša priaznivé zmeny. Psychicky sa na ne môžete pripraviť už teraz, stačí vedieť, v ktorých dňoch bude júnový Mesiac najviac na vašej strane.

Odporúčame prečítať: Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! I. časť

PANNA – nebojte sa prijať radikálne novinky

Mesiac jún sa podľa všetkého rozhodol vás mnohému naučiť. Pripravte sa na nové a hlavne nečakané situácie. Sem tam sa možno zľaknete, no pôjde len o prvotný strach z neznáma. Keď sa obkukáte, zistíte, že to vôbec nie je také zlé, ako sa na prvý pohľad javilo. Stačí len veriť svojmu umu, ale i šiestemu zmyslu. Silné dni budú pre vás v čase novu – 24.6., ktorý sa ponesie v znamení Raka. Dostane sa vám milého vyznania, alebo naopak sa ocitnete v nepríjemnom konflikte. Tak či onak sa snažte tieto emócie spracovať a hlavne ustáť s rozvahou. Ako s danou situáciou naložiť, na to prídete v dňoch, ktoré sa nesú vo vašom znamení  - ide o posledné júnové dni, ktoré vám sľubujú perfektný štart leta. 

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY – v júni vás to bude ťahať do minulosti, odolajte

Už júnový spln (9.6.), ktorý sa nesie v ohnivom Strelcovi vo vás vyvolá akési melancholické spomienky. Nepoddajte sa im a skúste s nimi zabojovať vďaka svojim priateľom. Najviac to pocítia tie z vás, ktoré sú čerstvo po rozchode, prípadne sa im vzťah rozpadol už dávnejšie, no ony s tým stále nie sú vysporiadané. Nahoďte na tvár úsmev a všetky fotografie a maličkosti, ktoré vám dávnu lásku pripomínajú zatvorte niekam do škatule. Spln prekonáte aj vďaka očiste tela a duše. Dajte sa tieto dni na jógu, hlavu vám prečistí aj meditácia. Luna bude vaším znamením prechádzať už prvý júnový víkend. Snažte sa počúvnuť svoju intuíciu a nevstúpiť druhýkrát do tej istej rieky.

Odporúčame prečítať: Čo vám prezradí váš sen o láske?

 ŠKORPIÓN – jún prináša láskyplné zážitky

A vy by ste sa im rozhodne nemali brániť. Ak ste vo vzťahu, tešte sa na príjemné okamihy, kedy so svojou polovičkou zažijete miestami až dokonalé súznenie. Práve v tomto období pochopíte, že po svojom boku máte tú správnu osobu. Pokiaľ stále váhate, júnový spln vás definitívne presvedčí. Do tejto fázy Luna vstupuje deviateho júna a prechádzať bude ohnivým Strelcom. Tešte sa na čosi nečakané, a to isté platí aj pre všetky slobodné ženy z tohto znamenia. Konečne sa rysuje vzťah, ktorý vyzerá sľubne. Pochopíte to už pár dní pred spomínaným splnom, kedy sa Mesiac nesie vo vašom znamení. 

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC – jún vám dokáže, že všetko sa na dobré obráti

I keď tomu ešte stále neveríte a nádej strácate. Vaše sny sa konečne začnú napĺňať. Smelo do toho. Prijmite výzvu, ktorú vám osud nachystá, nebojte sa životných zmien, ani radikálnych krokov. Čo je rovnako podstatné, hviezdy vám teraz odporúčajú prijať tiež ponúkanú pomoc. Nestráňte sa svojich blízkych a nechcite všetko zvládnuť samé. Máte po svojom boku pár spriaznených duší, ktorým na vás naozaj záleží. V čase splnu (9.6.), ktorý sa nesie vo vašom znamení, im tieto pocity opätujte. Uvidíte o čo jednoduchšie sa vám bude žiť, keď svoje pocity starosti budete s niekým zdieľať. Nebráňte sa tiež novej láske, či novým kamarátstvam.

Odporúčame prečítať: Ako posilniť imunitu pred letom? Vyskúšajte prírodné a ezo tipy!

 KOZOROŽEC – v júni si skúste dať do poriadku svoje zdravie

Júnové teploty vám nerobia najlepšie. Vy ste dieťa zimy a slniečko vám energiu síce dáva, no neviete ju využiť. Mnohým z vášho znamenia sa môže v júni trochu sypať zdravie. Je najvyšší čas preto posilniť svoju imunitu, najmä ak patríte k alergikom. Ideálnym obdobím bude júnový spln (9.6.), kedy je vhodné dopriať si menší pôst, ovocnú diétu, alebo aspoň ľahkú stravu bez mäsa a vyprážaných, mastných jedál. Luna vo vašom znamení sa bude nachádzať hneď dva dni po splne. Ak je to nevyhnuté, zájdite k lekárovi, minimálne na preventívnu prehliadku. Ďalšie dni venujte cvičeniu, i meditácii, aby ste mohli leto odštartovať vo fit forme.

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – jún prinesie príjemné letné predzvesti

Tešíte sa zo slniečka, z letných teplôt, i z plánovania letnej dovolenky. Pozor len, aby ste nezanedbali svoje pracovné povinnosti. V opačnom prípade štart do leta nebude taký, ako si predstavujete. Prvú polovicu júna sa preto snažte zabrať na plné obrátky. Nenechajte svoje myšlienky blúdiť po ponukách cestovných kancelárií. Ak ste sa ešte nerozhodí kam v lete, ideálny časom na výber dovolenky bude júnový spln (9.6.), ktorý sa nesie v dobrodružnom Strelcovi. Šťastena bude pri vás stáť aj od 13. do 16.júna, kedy Luna prechádza vaším znamením. Ak hľadáte lásku, je vysoká šanca, že si vás v tieto dni nájde aj sama. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 22:03

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 22:03

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní