VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ I.

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ I.
  • 01.04.2017
  • Silvia Karasová

Po zime / nezime a studených aprílových dňoch sme sa konečne prebudili do prvého májového dňa. Nezabudnite, že dnes by sme sa všetky mali nechať pobozkať pod rozkvitnutou čerešňou. Vraj pre šťastie v láske a tak. My sme boli zvedavé a tak sme opäť preštudovali lunárny kalendár na mesiac, ktorý všetci poznáme ako čas lásky. Pozrite sa spolu s nami, či vám Luna v tomto smere bude priať.

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

RYBY – v máji sa pripravte na emocionálny kolotoč

Na mnohé dámy z tohto znamenia padne v máji stav v češtine známy ako „splín“. Neviete, čo je dôvodom, maximálne tak tušíte. Ak chcete pátrať po pravde, vhodným prostriedkom bude meditácia, či analýzy snov. Najlepšie vám to pôjde v dňoch, kedy Mesiac bude prechádzať vaším znamením – tj. 20. a 21.mája. Čas na akúsi vnútornú inšpekciu bude ideálny aj počas splnu (10.5.), ktorý sa nesie v Škorpiónovi. Ten je nielen vaším „vodným príbuzným“, ale i znamením ku ktorému sa vzťahujú charakteristiky ako napríklad spiritualita. Počúvnite konečne svoje vnútro, spoznajte jeho zákutia a zablúďte na výlet do svojho podvedomia. I keď vám to prinesie doslova emocionálny kolotoč, vedzte, že to bude stáť za to. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BARAN – v opare lásky sa počas májových dní rozhodnete ešte zostať

Tie, ktoré sa aktuálne nachádzajú v stave (polo)čerstvej zamilovanosti, síce šípia, že sa možno rútia do niečoho, čo budúcnosť nemá, no rozhodnú sa v tom chvíľu ešte zotrvať. Príchod májových dní vo vás vyvolá pocity, že i vy si zaslúžite lásku a niekoho po svojom boku. Preto sa tej svojej budete stoj čo stoj držať, i keď zdravý rozum sa bude búriť. Proti atmosfére mája nemá šancu. Slobodné sa tiež začnú intenzívnejšie rozhliadať po niekom, s kým by si mohli aspoň naplánovať letnú dovolenku. Luna bude priať flirtom najmä v čase splnu (10.5.), ktorý sa ponesie vo vášnivom Škorpiónovi.

Odporúčame prečítať: 12 najčastejších svadobných povier – na čo by si nevesty mali dať pozor?

BÝK – pozor na zdravotné problémy

Skúste sa zamyslieť a teraz po pravde. Kedy naposledy ste si tak naozaj oddýchli? Kedy naposledy ste sa poriadne a hlavne dôkladne preliečili? Kedy ste boli na preventívnej prehliadke? Kedy ..? Takto nejako môžeme pokračovať do nekonečna. Májové dni vás začnú varovnými signálmi upozorňovať na niektoré vaše zdravotné problémy, ktoré ste zanedbali, alebo im jednoducho nevenovali pozornosť. Luna sa bude vaším znamením pohybovať 25.mája, teda v čase novu. Pokiaľ jedným z vašich zdravotný problémov je aj vyprázdňovanie, metabolizmus, či žalúdočné ťažkosti, telu pomôžete dôsledným detoxom. Ten si v máji môžete dopriať aj v čase splnu (10.5.), ktorý bude v temperamentom Škorpiónovi. Pozor na hádky s polovičkou, namiesto komunikácie sa teraz radšej objímajte. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – v máji urobíte razantné rozhodnutia

Raz a navždy ste sa rozhodli urobiť so svojím životom definitívne zmeny. Zvolili ste si preň májové dni, pretože ste si plne vedomé, že to bude trochu dlhší proces. A leto by ste už rady začali ako nový človek s novým životom. Luna aj hviezdy teraz stoja na vašej strane, ak je to nutné, nebojte sa spáliť mosty. Podstatné je, aby ste si splnili to, po čom už dlhšie túžite. Ak ste na to stále neprišli, aj vy môžete odhaliť zákutia svojho vnútra v čase májového splnu – 10.5., ktorý sa nesie v magickom Škorpiónovi. Pokúste sa svoje myšlienky usporiadať aj v dňoch 26.-27.mája, ktoré patria vášmu znameniu.

Odporúčame prečítať: Aké vlastnosti vám dal do vienka deň vášho narodenia?

RAK – zamerajte sa konečne na seba

Pretože si to zaslúžite. A ak o tom čo i len trochu pochybujete, zaslúžite si päť na zadok. Už príliš dlho ste brali ohľad na všetkých vôkol, už pridlho ste zanedbávali samé seba, svoje potreby, sny, túžby... Májové dni sa vo vašom prípade môžu pokojne niesť v duchu sebectva, pretože si to naozaj zaslúžite. Aj osud to v máji konečne pochopí a vnesie vám do životov príjemné prekvapenie. Prvé bude už okolo 20.mája a ďalšie o osem dní na to, kedy Luna vstúpi do vášho znamenia. Nebojte sa prijať ho.  

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

LEV – májové dni vám prinesú vytúženú harmóniu

Presne tú hľadáte už nejakú dobu, no márne sa obzeráte kde tade po svete, pokoj budete mať až vo chvíli, keď sa zmierite samé so sebou. Raz a navždy si odpustite, prijmite zodpovednosť za svoje činy a zároveň prestaňte nariekať nad rozliatym mliekom. Čo bolo bolo a čo sa stalo sa stalo. Čas bohužiaľ nevrátime, aj keď by sme sa neviem ako veľmi snažili, raz a navždy si to preto ujasnite a spáľte mosty za nešťastnou láskou. Pred vami sú nové a krajšie zážitky i začiatky, čakajú len na vás, kedy konečne budete pripravené. Podariť by sa vám to mohlo v posledné májové dni, ktoré sa tak ako i tie prvé nesú práve vo vašom znamení. 

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní