VEĽKÝ HOROSKOP NA MAREC: Ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.

VEĽKÝ HOROSKOP NA MAREC: Ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.
  • 01.03.2017
  • Silvia Karasová

Najkratší mesiac v roku - február - sa nám prehupol do mesiaca kníh. Marec nám odštartoval uprostred pracovného týždňa a vzhľadom na to, že včera bolo ešte len 28.2. nie všetci sa v dátumoch hneď aj zorientujú. Čo je však podstatnejšie, zorientovať by sme sa mohli v lunárnom kalendári. Ak taký doma nemáte, prezreli sme ho za vás a pozreli sa na prvú šesticu slnečného horoskopu, čo si pre ňu marcová Luna nachystala. A hlavne, kedy sa vyskytne práve v tom vašom znamení.

RYBY – marec bude ideálnym obdobím na všetky vaše „vybavovačky“

Lunou vo vašom znamení sa s nami rozlúčil február a rozhodne vstúpil prvým marcovým dňom do ohnivého Barana. Využite tento prechod, ako aj narastajúci Mesiac k tomu, aby ste pevne svoj život zobrali do vlastných rúk a pokúsili sa ho zmeniť podľa svojich predstáv. Mesiac vám v tom bude priať a báť sa nemusíte ani marcového splnu. Ten sa nám predstaví v nedeľu 12.marca a so sebou prinesie praktickú náladu. Na vine bude Luna v odhodlanej Panne, no báť sa jej nemusíte. Druhú polovicu marca strávite akčným pobehovaním, organizovaním i vybavovaním všetkého potrebného. Práca aj láska vám pôjdu akoby samé od seba, vy sa len nezabúdajte každý deň na seba usmiať v zrkadle, dupľom pár dní pred novom (28.3.), ktoré sa ešte ponesú vo vašom znamení. 

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BARAN – v marci bude úspech zaručený

Tak ako vami nový mesiac odštartuje, tak ho aj uzavriete. Marec je známy ako mesiac kníh a vy by ste preto mohli tentokrát obohatiť svoju knižnicu o nejaký ten kúsok kvalitnej literatúry. Luna vo vašom znamení dodá začiatkom mesiaca odvahu viacerým znameniam, a vy nebudete výnimkou. Pokiaľ vás teraz čaká pracovný pohovor, skúška v škole, alebo žiadosť o vyšší plat, len smelo do toho. Ohnivosť, ktorú podporuje aj narastajúci Mesiac je teraz na vašej strane. Ďalšie dni strávte s radosťou z jari, s úsmevom na tvári, ale aj so zdravým jedlom na tanieri. Vďaka slniečku sa vám podarí opäť začať športovať aj zdravšie sa stravovať. Ako sme už naznačili marcový nov bude vo vašom znamení - 28.3. I keď zvyčajne vám prináša bolesti hlavy a stres, tentokrát sa vyspíte do ružova a sen, ktorý sa vám prisní, možno bude viac než len snom. 

Odporúčame prečítať: Čo hovorí feng shui na kvety vo vašej domácnosti?

BÝK – marec vám prinesie definitívu

Možno si mnohé z vás povedia, že mesiac marec bude pre ne prelomovým mesiacom. A pre viaceré z vás to bude aj pravda. Prvý marcový deň sa nesie v akčnom Baranovi, ktorý aj vášmu znameniu dodá dostatok sebavedomia, či odvahy vyriešiť všetko nevyriešené. Ak stojíte pred vážnym rozhodnutím, ktoré sa bude týkať aj vašej peňaženky, nechajte si to na piatok. V tento deň Mesiac už vstupuje do vášho znamenia a dodá vám dostatok potrebnej trpezlivosti, aby ste úspešne dotiahli svoje záležitosti do konca. Mimochodom ak plánujete v tomto roku čosi veľké, najbližšie dni sú tiež ideálne na organizáciu. Dokonca aj marcový spln (12.3.) bude tentokrát na vašej strane, keďže prechádza rozhodnou a perfekcionistickou Pannou. Prijmite to, čo vám marec prinesie a tešte sa z jednej uzavretej kapitoly.

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – v marci si môžete splniť svoje sny

Nech už snívate o čomkoľvek, marec k vášmu znameniu bude mimoriadne štedrý. Pocítite to už v prvý týždeň, kedy budú hviezdy stáť na vašej strane. Až sa samé budete diviť, kde sa odrazu vzalo toľko šťastia, no po náročných dňoch si to rozhodne zaslúžite. Prvý marcový víkend sa obdarujte a zbehnite na jarné nákupy, prípadne i na wellness. Luna v Býkovi priam vyzýva k masáži, dni po nej už ovládne vaše znamenie (5.3. a 6.3.). Keďže Mesiac intenzívne pribúda, jeho vplyv môžete využiť na vydebatovanie si všetkého, čo vás doteraz ťažilo. Vaše komunikačné zručnosti stúpnu na maximum, neváhajte to využiť. Štedrý k vám bude aj marcový nov (28.3.), ktorý bude prechádzať ohnivým Baranom. Ak budete celý mesiac usilovne pracovať na splnení svojho sna, k jeho koncu sa dočkáte prvých výsledkov.

Odporúčame prečítať: Diéta podľa znamenia – strava vhodná pre vzdušné a zemské znamenia

RAK – marec vás naučí smiať sa

Je pravdou, že vaše znamenie to ostatné dni až týždne nemalo veľmi jednoduché. Život vám uštedril viaceré rany a keď už máte pocit, že stačilo, opäť si vymyslí novú prekážku. Berte to tak, že si „čerpáte“ všetku tohtoročnú smolu, a že to bude už len a len lepšie. Naučte sa rozoznávať medzi vecami podstatnými a maličkosťami – aj na to sa vám váš osud snaží teraz poukázať. A naučte sa smiať i usmievať. Tešte sa z maličkostí, z jarného slniečka, prebúdzajúcej sa prírody, z radosti vašich milovaných, zo vzduchu, zo spánku, zo všetkého pekného, čo je vôkol vás. Luna vaším znamením bude prechádzať siedmeho až ôsmeho marca a práve v tomto období vaša osobnosť začne prechádzať akýmsi prerodom. Jeho význam pochopíte v dňoch okolo novu – 28.3.2017.

Veľký horoskop na marec: ktorým znameniam prinesie lásku, či splnený sen? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

LEV – marec vám prinesie nové zážitky

Po nich už dlhšiu dobu tak veľmi vaše srdiečko piští. Tretí kalendárny mesiac môže byť aj pre vaše znamenie novým začiatkom, stačí sa len nepoddať akejsi melanchólii, ktorú budete pociťovať najmä v prvé marcové dni. Môže za to Luna v Rybách, ktorou sa končí február, ale i ohnivý Baran, ktorý na vás tentokrát zapôsobí tak, že vás skôr zneistí. Našťastie tento stav nepotrvá dlho a vďaka pribúdajúcej Lune začnete aj vy naberať na sebavedomí. Mesiac sa vo vašom znamení vyskytne v dňoch od 9. do 11.marca. To, čo vás teraz postretne vám môže zmeniť život od základov, minimálne na nejakú tú dobu. Pokiaľ máte pred sebou cestou, ideálnym časom na jej plánovanie budú prvé dva marcové týždne. Na svoje životné dobrodružstvo sa vydajte po 13-tom marci. 

Odporúčame prečítať: Diéta podľa znamenia – strava vhodná pre ohnivé a vodné znamenia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 01.03.17 07:56

SK
karma
114.00

paráda

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 01.03.17 08:05

SK
karma
86.00

ohnivý baran..... správne

  • 0
Odpovedať

maria macejovska 05.03.17 18:08

MM
karma
-1.00

super uvidi sa ako to nakoniec bude

  • 0
Odpovedať

Martina Kovačičová 09.03.17 17:36

MK
karma
-1.00

dobrý mám horoskop,bodaj by bol pravdivý :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní