Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske
  • 22.03.2017
  • Silvia Karasová

Jar je sama o sebe časom lásky, snov aj dobrej nálady. Vsetko vôkol nás rozkvitá, príroda sa prebúdza a jarný vzduch nám dodáva aj novú energiu. Teda ako komu. Najšťastnejšie budú zemské znamenia a najmä tie z nás, ktoré sa narodili v jarnom období.

Ani vzdušné alebo vodné znamenia však nemusia zúfať. Jarný horoskop sľubuje väčšine z nás príjemné chvíle, hlavne si ich pripustiť.

Ak je vašim hlavným živlom voda alebo vzduch, odporúčame prečítať nasledujúce riadky. A pre tie z vás, ktoré dostali do vienka živel ohňa, alebo zeme, odporúčame prečítať: Veľký jarný horoskop: Zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

RYBY

S príchodom jari sa vo vás prebúdzajú materinské sklony. Tie z vás, ktoré sú už v dlhodobom vzťahu tak začnú seriózne premýšľať nad rozšírením, alebo založením rodinky. Tie, ktoré sú stále sigle sa začnú akosi samé od seba viac obzerať po potencionálnom vhodnom partnerovi. Ideálne obdobie na zoznamovanie sa, odštartuje vo vašom prípade Veľkonočný pondelok – 17.4. Víkend, ktorý po ňom nasleduje sa ponesie vo vašom znamení. Mesiac bude intenzívne ubúdať a spoločne s ním aj vaša plachosť. Je tak vysoká pravdepodobnosť, že májové dni už odštartujete po boku niekoho milého a sympatického.

TIP: V čase májového splnu – 10.5. sa môže splniť váš sen o bábätku. Majte na pamäti ale aj to, že budete v tomto čase náchylnejšie na prechladnutia a ženské ochorenia.

Bude vás zaujímať: 5 cvikov, 10 minút denne a za mesiac máme kompletne vyformované telo

Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

Zdroj: Shutterstock®

RAK

Prvé jarné dni ste možno prešli bez povšimnutia, aprílové počasie vás však konečne z vášho zamyslenia vytrhne. Bláznivý apríl bude pre mnohé z vás znamenať obdobie kolotočového charakteru. Pripravte sa na emócie všetkého druhu, najmä v čase okolo Veľkej noci. Od 12.apríla bude luna prechádzať temperamentným Škorpiónom, pozor na žiarlivosť, majetnícke sklony, ale tiež prehnané sklony. Láskou sa budete zmietať ale najviac v máji. Konečne vám začne v tejto oblasti svitať na lepšie časy. Uprostred mesiaca sa vám stane udalosť, ktorá vám mnohé objasní. Nechajte sa prekvapiť a pamätajte, že aj všetko zlé, je na niečo dobré.

TIP: Nedeľa 14.mája bude priať odvážnym. Ak máte už dlhšie niečo na srdci, teraz je najvyšší čas s tým vyrukovať.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

ŠKORPIÓN

Vy ste temperamentné počas celého roka, jarné obdobie vás ale tentokrát na chvíľu skôr utlmí. Môže za to sčasti aj jarná únava, ktoré mnohé z vás vženie do postelí, alebo na gauč. Ak už v tomto smere leziete samé sebe na nervy, urobte so svojím lenivým JA dohodu. Posledné marcové dni ešte oddychujte, v apríli sa už ale dajte definitívne na šport a v máji plné energie sa povenujte aj svojej polovičke. Najvyšší čas popracovať na vašom vzťahu. A pokiaľ žiaden nemáte, hviezdy tvrdia, že to na dlho nebude.

TIP: 10.máj bude spln, zhodou okolností aj vo vašom znamení. Čo takto si urobiť so svojou polovičkou romantický večer? Pre viaceré z vás môže byť nezabudnuteľným. 

Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR

Do jarného obdobia vkročíte veselo a plné optimizmu. Už prvé aprílové dni vám síce ukážu, že tohtoročná jar nebude len o pozitívnych správach, s tými horšími sa ale ľahko popasujete. Aj pre vaše znamenie bude platiť, pozor na lásku. Okolo svojej polovičky budete možno musieť prvé aprílové dni chodiť sťaby po špičkách, niekedy uprostred mesiaca hrozí dokonca i vzťahová búrka, máj už len bude postupne dávať všetko do poriadku.

TIP: Ak si nebudete isté svojimi citmi a budete sa musieť z ničoho nič rozhodnúť, na pomoc si nevolajte nikoho. Postačí meditácia v čase májového splnu – 10.5.2017.

Odporúčame prečítať: 4 účinné techniky ako sa zbaviť zlosti a predýchať hnev

BLÍŽENCI

Vy sa síce radíte skôr už k letným deťom, ani jarné obdobie vám ale nie je úplne cudzie. Pokiaľ však v týchto dňoch bojujete skôr s jarnou únavou, než s nadbytkom energie, bude to chcieť ráznu zmenu. Doprajte svojmu telu dostatok vitamínov, aktívneho pohybu, aj láskyplných objatí. Pokiaľ ste slobodné a láske ste sa doteraz vyhýbali, je najvyšší čas to zmeniť. Najmä májové dni vám dodajú i viac sebavedomia, rozviažu jazyk a vyčistia myseľ. Nebráňte sa novým možnostiam, ktoré vám jar ponúka ako na tanieri.

TIP: 25.mája vstupuje Luna do fázy novu, zároveň sa blíži smerom k vášmu znameniu, vyskúšajte pár dychových cvičení a pokiaľ sa dostanete do konfliktu, radšej predýchajte.

Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY

Tie z vás, ktoré budú počas jarných dní váhať, cestu k svojmu šťastiu nenájdu. Naopak hovoriť si musíte, že odvážnym šťastie praje. Našťastie jarné počasie mnohým z vás dodá dostatok energie, aj pozitívnej nálady. Využite ju správnym smerom a dosiahnete svoje plány tak v oblasti pracovnej ako aj tej vzťahovej. Láske sa neubránite ako veľmi budete na tom trvať. Už niekedy koncom apríla na vás číha prvá nástraha v podobe nevinného flirtu. Keď sa nebudete vedieť rozhodnúť, dajte na svoju intuíciu. Tá sa vám mimochodom môže poľahky ukázať aj v sne.

TIP: 30.apríl je známy aj ako noc čarodejníc. Je to čas ideálny na zber byliniek, ale tiež na sny, v ktorých sa vám zjaví možno aj budúcnosť. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Táňa Slahučková 19.04.17 16:16

TS
karma
107.00

Tak som zvedavá, ako to dopadne, môj rybací horskop vyzerá celkom zaujímavo :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní