Veľký májový horoskop - mesiac lásky odštartoval! Časť II.

Veľký májový horoskop - mesiac lásky odštartoval! Časť II.
  • 02.05.2017
  • Silvia Karasová

Máj mame tu a spolu s ním snáď aj krajšie a lepšie dni. Ak bol apríl aj vo vašom prípade bláznivý a priniesol Vám vskutku kdečo, pripravte sa že máj bude v jeho šľapajách miestami pokračovať.

Bude hlavne o láske tak ako sa na tento mesiac patrí, no nezabudne ani na tie, ktoré túžia po dobrodružstve trochu iného rázu. Už tradične sme nazreli do lunárneho kalendára aby sme zistili v akom znamení sa Mesiac ponesie počas májových dní. Pozrite sa spolu s nami na to svoje znamenie.

Odporúčame prečítať: V čom sú ženy v znamení Býka najlepšie?

PANNA - v máji nebude ani jeden deň rovnaký

Luna bude vaším znamením prechádzať v podstate hneď v prvých májových dňoch - piateho a šiesteho. Vďaka tomu vás pripraví na celý mesiac dostatočne prakticky, keďže práve pod vplyvom vášho znamenia Vám dodá dostatok nápadov, aby ste si mohli všetko predpripraviť. Niektoré vaše záchranné scenáre sa teraz zídu, pretože vy ste známe tým, že zmeny veľmi nemusíte a máj Vám ich paradoxne nadelí požehnane. Kritickejšie situácie môžu nastať v čase okolo májového splnu - 10.5.kedy je Luna v temperamentnom Škorpiónovi. Pozor na partnerské zvady. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY - máj vás prinúti zložiť si ružové okuliare

Siedmeho a ôsmeho mája sa Mesiac bude niesť vo vašom znamení. Luna vás teraz trochu rozcitliví a mnohé z vás sa budú pohrávať so zbytočnou otázkou - čo by bolo keby. Keď Vám to pomôže po večeroch si poplačte, najlepšie urobíte keď si k sebe prizvete svoju bútľavú vŕbu a so svojím smútkom sa jej zveríte. Aj pre vaše znamenie môže byť kritickým obdobím čas splnu (10.5.), ktorý sa nesie v Škorpiónovi. Vo vás sa teraz budú zmietať všetky emócie, jediné čo Vám pomôže je vypnúť. Netýrajte sa márnymi myšlienkami a radšej si doprajte relaxačný kúpeľ a dlhý spánok. Druha polovica mája k Vám už bude priaznivejšia. 

Odporúčame prečítať: Odskúšajte masáže liečivými kameňmi

ŠKORPIÓN - buďte v máji oporou svojej polovičke

Udalosti uplynulých dní možno viaceré veci zmenili, no nech sa stalo čokoľvek vás by to malo zblížiť. Teraz viac ako inokedy môžete ukázať svojej polovičke svoju oddanosť a postaviť sa za ňu keď to najviac potrebuje. V čase splnu, ktorý sa nesie vo vašom znamení (10.5.) by ste si mali dopriať menší únik od okolia a stráviť čas len so svojím partnerom. Ak žiadneho nemáte máj aj vás môže v tomto smere prekvapiť. Len buďte obozretné, aby ste nenaleteli nejakému lámačovi ženských sŕdc, ak svojej intuícii neveríte dajte na rady najlepšej kamarátky. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC - máj využite k dôkladnému oddychu

Dlhšia zima, i studená jar na vás zanechali viditeľné stopy. Vaša imunita potrebuje dôkladne prebrať a venovať by ste tomu mali práve májové dni. Zájdite na trh, alebo priamo do prírody a prineste si domov bylinky ako napríklad žihľavu či medvedí cesnak. Luna do vášho znamenia vstupuje hneď dva dni po splne - 12.mája. Kým v čase samotného splnu budete bojovne naladené, po vstupe Mesiaca do vášho znamenia začnete viac prehodnocovať niektoré vaše kroky. Plakať nad rozliatym mliekom je už zbytočné, no pokiaľ dlhujete niekomu obyčajné prepáč, nikdy na ospravedlnenie nie je neskoro. Vašej utrápenej duši by pomohol aj relax v prírode, druhú polovicu mesiaca využite k wellness procedúram ale i črtajúcej sa novej láske.

Odporúčame prečítať: Liečivé minerály ako pomoc pri ženských problémoch 

VEĽKÝ HOROSKOP NA MÁJ: Mesiac lásky odštartoval! ČASŤ II.

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC - nová májová láska z vás spraví nového človeka

Vaše znamenie patrí k tým, ktoré si v mesiaci lásky s veľkou pravdepodobnosťou nájdu ak nie vysnenú polovičku, tak aspoň spriaznenú dušu, či novú bútľavú vŕbu. Už v čase splnu, teda okolo desiateho mája, mnohé z vás stretnú osôbku, ktorá vám doterajší život prevráti naruby. V tom dobrom zmysle slova. Nechajte sa dobrovoľne vytrhnúť z rutiny, zahoďte stereotyp a konečne sa vrhnite do dobrodružstva, po ktorom kdesi v hĺbke duše túžite. Luna bude v máji vaším znamením prechádzať 15. a 16.mája. V týchto dňoch sa dôsledne zamyslite nad tým, čo od života očakávate, čo očakávate od vzťahu v ktorom ste, a či vám to stačí. Ak máte vyššie ambície, ďalšie májové dni budú priam stvorené k tomu, aby ste si za nimi rozhodne išli. 

Odporúčame prečítať: Liečivé minerály pomôžu odstrániť bolesť

VODNÁR - máj lásky čas bez výnimky

Snáď každá jedna dáma z toho vzdušného znamenia bude počas májových dní zamilovaná. Niektoré z vás do novej práce, ďalšie do nového chlapa, do svojho dieťaťa, života, domácnosti, alebo hoci len novej módnej vychytávky. V máji bude vaše srdiečko jednoducho plesať a vrchol radosti príde práve v dňoch, kedy bude Mesiac prechádzať vaším znamením. Ide o tretí májový týždeň, konkrétne 17. a 18.5. Ak ste slobodné, vyjdite si v tomto čase do spoločnosti. Hviezdy už pre vás chystajú (ne)jedno príjemné prekvapenie. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Frnová 05.05.17 12:34

MF
karma
-1.00

som zvedavá, čo z toho sa splní :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní